DA! DA! Na-am apucat de o macheta 1/35
 !  Este acea macheta care am pus-o la vanzare si pe care nu ati vrut-o nici unul!
 !  Este acea macheta care am pus-o la vanzare si pe care nu ati vrut-o nici unul!   Asa ca, datorita faptului ca revelionul mi-a adus niste amigdalite cat toate zilele si o privire incetosata, am decis sa incep un kit cu piese mari pe care sa le vad fara sa ma strofoc!
  Asa ca, datorita faptului ca revelionul mi-a adus niste amigdalite cat toate zilele si o privire incetosata, am decis sa incep un kit cu piese mari pe care sa le vad fara sa ma strofoc!   
 Acum sa vedeti ce-ati pierdut
 :
 :Dupa 6 ore de munca am constat ca la 1/35 machetele ar trebuii sa fie functionale si sa foloseasca munitie adevarata!
Marele tigru arata acum cam asa:
Aceasta postare a fost editata de Cata: 03 January 2008 - 12:01 AM

Ajutor
 Ajutor

Sus
 Sus 
  toate piesele de la senila sunt patina su patina, fiind puse pe culee, cu alte cuvinte trebuie mult rudotel si diazepan sa faci aceasta senila.
  toate piesele de la senila sunt patina su patina, fiind puse pe culee, cu alte cuvinte trebuie mult rudotel si diazepan sa faci aceasta senila.   

Postat 05 January 2008 - 02:43 PM

Postat 05 January 2008 - 02:43 PM

Postat 07 January 2008 - 01:31 AM

Postat 07 January 2008 - 01:31 AM
					 M-am gandit si eu la aceasta posibilitate!
  M-am gandit si eu la aceasta posibilitate!  In plus toti cei care au citit acest topic, stiu deja ce e in interior,
 In plus toti cei care au citit acest topic, stiu deja ce e in interior,   

Fiecare bucata de legatura a trebuit subtiata la pila.
  Fiecare bucata de legatura a trebuit subtiata la pila.  

Postat 10 November 2008 - 12:29 AM

Postat 10 November 2008 - 12:29 AM
					 Oricum am constatat ca nu au existat exemplare fara aceste prinderi. In consecinta am decis sa le fac din culee trasa si lipita in gauri facute cu un spiral de 0.4.
  Oricum am constatat ca nu au existat exemplare fara aceste prinderi. In consecinta am decis sa le fac din culee trasa si lipita in gauri facute cu un spiral de 0.4.

ATENTIE!!
 ATENTIE!!