Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 ITALERI - PAK 40 AT Gun with servants - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 ITALERI - PAK 40 AT Gun with servants (Imagini si Link Review)

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 12 January 2008 - 03:45 AM

Intre plansete si diverse activitati de ingrijire bebelus, am avut timp sa termin de pictat si recenzat acest set. Imi pare bine ca incp anul cu un set aparut pe piata la sfarsitul anului trecut, destul de repede si se-ar fi putut si mai repede daca nu ma rodea sa fac si cateva conversii.
Recenzia priveste in principal figurinele, dar puteti gasi si cate ceva legat de tun in text. Tunul nu l-am pictat intrucat nu il voi folosi, are o mica greseala si prefer omologul sau realizat de Roden. In afara de cele 6 pozitii standard ale setului m-am jucat putin si am convertit inca doua figurine pentru fiecare pozitie standard. Conversiile au fost facilitate de material si am avut ocazia sa testez diverse plastice moi provenite de la diferiti producatori precum si plasticul tare de la Preiser (toate accesoriile sunt Preiser). Totousi, conversiile nu sunt la fel de usor de realizat ca cele in plastic tare, dar eu zic ca merg si au iesit satisfacatoare. Cel mai mult imi place ofiterul care, daca ne luam dupa gradul de pe gulerul tunicii este maior in Waffen SS. De asemenea, am incercat sa pictez cat mai multe modele de camuflaj Waffen SS, dar va las pe voi sa le ghiciti. Preferatul meu din acest set este Oak leaf.

Datorita numarului mare de conversii precum si faptului ca am hotarat sa includ intr-o imagine numai cele doua conversii realizate pe acelasi trup, s-au strans ceva fotografii, dar care sper sa nu fie prea plicticoase.

Pentru cei care doresc sa citeasca recenzia, iata si link-ul:

http://www.network54.com/Forum/47210/threa...view+and+Img%29

Sper sa va placa recenzia si figurinele standard, dar si conversiile, iar orice observatie legate de acestea este extrem de bine venita.

Cristian Florescu

STANDARD POSES OF THE SET

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

CONVERSIONS

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

FIGURINA MEA PREFERATA DE AICI

Imagine postata

#2 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 12 January 2008 - 02:29 PM

Vezi postareaPanzer_Grenadire, la 12 Jan 2008, 03:45, a spus:

Tunul nu l-am pictat intrucat nu il voi folosi, are o mica greseala si prefer omologul sau realizat de Roden.

Pentru cei care doresc sa citeasca recenzia, iata si link-ul:

http://www.network54.com/Forum/47210/threa...view+and+Img%29

As fi curios de ce greseala ai gasit la tun. Am citit si recenzia in engleza, dar n-am gasit nimic spus pe tema asta. Sau poate mi-a scapat ... ?!

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 12 January 2008 - 02:45 PM

Multumesc ca ai citit recenzia, iar legat de greseala, aceasta este la roti, sunt amplasate aiurea, trebuiau sa fie mult mai in fata. Gresala este greu de remediat si nu prea merita efortul avand in vedere ca exista tunul mult mai detaliat de la Roden, care are si rotile in pozitia corecta. In recenzie scrie doar atat legat de problema aceasta intrucat tunul nu m-a interesat, doar cateva remarce pentru o cat mai completa recenzie.
"Accurate in size, after assembly, the gun looks quite nice for a fast built, but still there is an undesired inadvertence at the wheels that are positioned in the wrong place."

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 12 January 2008 - 02:48 PM

#4 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 13 January 2008 - 05:26 PM

Imi place cum ti-au iesit figurinele,conversiile in mod deosebit...iar ultima figurina[preferata ta] e absolut superba.Unde si la ce pret ai gasit setul asta?

#5 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 13 January 2008 - 05:53 PM

Ti-au iesit foarte fain din nou Panzer_Grenadire, iar ultima figurina ma pune pe ganduri... mmm. A, da! Stiu de ce e preferata ta!

ITI SEAMANA!!!

#6 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 14 January 2008 - 01:39 PM

Vezi postareadani, la 13 Jan 2008, 17:26, a spus:

Imi place cum ti-au iesit figurinele,conversiile in mod deosebit...iar ultima figurina[preferata ta] e absolut superba.Unde si la ce pret ai gasit setul asta?

Multumesc mult dani, si mie mi-a placut mult cum au iesit fetele acestor soldati, in special ultima. Eu l-am luat de la Geneva, acolo nu stiu ce se intampla, dar Italeri apare mai repede decat pe alte piete si sunt si foarte ieftine. Pretul a fost de 10 franci, ceea ce inseamana cam 7 euro. Sper ca in curand sa il importe si cei ce aduc Italeri in Romania, setul chiar isi merita banii.

#7 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 14 January 2008 - 01:48 PM

Vezi postareaT-Marius, la 13 Jan 2008, 17:53, a spus:

Ti-au iesit foarte fain din nou Panzer_Grenadire, iar ultima figurina ma pune pe ganduri... mmm. A, da! Stiu de ce e preferata ta!

ITI SEAMANA!!!

Multumesc Marius, sa stii ca nu m-am gandit la asta pana nu mi-ai atras tu atentia....sa stii ca ai dreptate...chiar ca aduce cu mine... :lol:
Mai imi place si cum au au iesit camuflajele oak leaf, atat varianta de primavara/vara cat si cea de toamna/iarna. Prima se regaseste la figurina preferata si la soldatul cu proiectilul indreptat in jos, iar a doua pe figurina converitita in ofiter.
Si de pea dot sunt destul de multumit, am adaugat mai mult maro dupa cum era acest camuflaj, dar totusi cred ca trebuie chiar un pic mai mult maro-roscat.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi