Recenzia priveste in principal figurinele, dar puteti gasi si cate ceva legat de tun in text. Tunul nu l-am pictat intrucat nu il voi folosi, are o mica greseala si prefer omologul sau realizat de Roden. In afara de cele 6 pozitii standard ale setului m-am jucat putin si am convertit inca doua figurine pentru fiecare pozitie standard. Conversiile au fost facilitate de material si am avut ocazia sa testez diverse plastice moi provenite de la diferiti producatori precum si plasticul tare de la Preiser (toate accesoriile sunt Preiser). Totousi, conversiile nu sunt la fel de usor de realizat ca cele in plastic tare, dar eu zic ca merg si au iesit satisfacatoare. Cel mai mult imi place ofiterul care, daca ne luam dupa gradul de pe gulerul tunicii este maior in Waffen SS. De asemenea, am incercat sa pictez cat mai multe modele de camuflaj Waffen SS, dar va las pe voi sa le ghiciti. Preferatul meu din acest set este Oak leaf.
Datorita numarului mare de conversii precum si faptului ca am hotarat sa includ intr-o imagine numai cele doua conversii realizate pe acelasi trup, s-au strans ceva fotografii, dar care sper sa nu fie prea plicticoase.
Pentru cei care doresc sa citeasca recenzia, iata si link-ul:
http://www.network54.com/Forum/47210/threa...view+and+Img%29
Sper sa va placa recenzia si figurinele standard, dar si conversiile, iar orice observatie legate de acestea este extrem de bine venita.
Cristian Florescu
STANDARD POSES OF THE SET

CONVERSIONS

FIGURINA MEA PREFERATA DE AICI