Citeaza
Apropo de obsesie, Mona Lisa nu-mi mai inspira nimic decad am dedus ca are o bavura
Mai Alexie nu ma mai face sa rid ca am buza crapata si abia sa vindecat de la geolog!
Bun, sa trecem de la offtopic, cum zice iengliteru, la ale noastre, adica la ale lui Mess!
Off, off si mai mai, cum mai uita unii. 
Messerschimtt, diorama ta imi aduce aminte de prima (si singura de altfel, daca nu o pun la socoteala pe aia care nu e gata inca ...de vreo 10 ani!) mea diorama: am luat un Famo, un tun de 88, un Bf109F, un Opel Blitz, un SdKfz 222, un Kulewagen, un SdKfz 251/10, un Hs-126 si o serie de soldatei, i-am vopsit in culoarea nisipului si i-am pus impreuna, pe undeva le linga Tobruk. Ce mi-a pasat ca au fot sau nu vreodata impreuna, mie mi-a placut! ( e drept, acum nu as mai face asa ceva!)
Una peste alta, treaba arata bine. Mai trebuie sa exersezi, dar fara pauze lungi si dese, la vopsit (atentie la vopsit, nu trebuie sa pui toata cutia pe macheta!), la dilutie, la lipituri si debavurari si alte asemenea "amanute" deastea mici, mici, ce-ti pot ruina munca de o luna!
Si da, T-Marius are dreptate, 
Primavara de la Praga  este o denumire consacrata (ca si cirnatii de Plescoi ori tuica de Zalau), ce te duce cu gindul fix la un anume eveniment! ("ma asteptam la un t-55". Si eu!)
Asa ca Mess, osul la treaba, ca data viitoare nu mai scapi asa usor 

Cum ziceam mai denuazi, 
toti am fost incepatori, grav este daca raminem asa!