T-Marius, la 29 Jan 2008, 13:40, a spus:
Arata bine. Ai mai scapat 1-2 bavuri, dar e ok. In schimb ce imi sar din nou in ochi sunt curelele armelor. Ai incercat sa le tai si sa le refaci tu? Cred ca ar arata mai bine. Au un aspect cilindric nefiresc (si sunt si greu de debavurat). Si baioneta e cam grosolana, dar daca ai sta sa refaci toate detaliile nu cred ca ai mai avea timp de sutele de figurine la care lucrezi.
Intr-adevar, ai perfecta dreptate legat de curele, unele sunt mai late, unele sunt bune. Ar fi mers sa le subtiez putin, dar nu am vrut sa o fac, atat din lipsa de timp cat si ptr. ca din anumite motive, am vrut sa fie cele originale, fara modificari.
In fapt aceste figurine sunt repictate, le-am facut foarte repede ptr. ca trebuia sa i le trimit impreuna cu altele. Sper sa fie o surpriza placuta ptr. el, nu se asteapta la ele...
Am facut recenzia acestui set, dar fiind preferatul meu, poate cand voi avea un pic mai mult timp sau in paralel cu alte seturi, as vrea sa mai pictez toti acesti soldati un pic mai altfel decat cei din recenzie, respectiv cu aceste camuflaje. As mai revizui si recenzia si as face si modificari la pozitiile standard (curele, baionete etc). In plus, ma cam mananca mana sa fac cateva conversii ale unor pozitii, chiar daca sunt turnate intr-o singura bucata, plasticul acesta moale se lipeste perfect cu super glue gel.
Dar, totusi nu se va intampla prea curand....
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 29 January 2008 - 02:23 PM