Forum Machete,Modelism,Hobby: Cativa Nemti 1/72 ptr. un prieten - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cativa Nemti 1/72 ptr. un prieten

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 29 January 2008 - 11:18 AM

Acestea sunt cateva figurine pe care le-am facut ptr. un prieten. Le-am facut cateva poze ca sa vad mai bine cum au iesit, si daca tot aveam pozele, le-am si postat ca sa le vedeti si voi. Soldatii reprezinta un mic grup de atac si sunt luati din setul meu preferat in plastic moale, Pegasus Hobbies-Waffen SS Set 1. Poarta doua modele de camuflaj Waffen SS de primavara/vara, respectiv oak leaf si ribbed edge.

Sper sa ii placa, mai ales ca va fi o surpriza ptr. el, nu se asteapta sa ii primeasca..... :search:

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 29 January 2008 - 11:19 AM

#2 Useril este offline   Bazu 

• 'al mai pletos
  • Postari: 604
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 29 January 2008 - 01:40 PM

Arata bine. Ai mai scapat 1-2 bavuri, dar e ok. In schimb ce imi sar din nou in ochi sunt curelele armelor. Ai incercat sa le tai si sa le refaci tu? Cred ca ar arata mai bine. Au un aspect cilindric nefiresc (si sunt si greu de debavurat). Si baioneta e cam grosolana, dar daca ai sta sa refaci toate detaliile nu cred ca ai mai avea timp de sutele de figurine la care lucrezi.

Aceasta postare a fost editata de T-Marius: 29 January 2008 - 01:41 PM

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 29 January 2008 - 02:21 PM

Vezi postareaT-Marius, la 29 Jan 2008, 13:40, a spus:

Arata bine. Ai mai scapat 1-2 bavuri, dar e ok. In schimb ce imi sar din nou in ochi sunt curelele armelor. Ai incercat sa le tai si sa le refaci tu? Cred ca ar arata mai bine. Au un aspect cilindric nefiresc (si sunt si greu de debavurat). Si baioneta e cam grosolana, dar daca ai sta sa refaci toate detaliile nu cred ca ai mai avea timp de sutele de figurine la care lucrezi.

Intr-adevar, ai perfecta dreptate legat de curele, unele sunt mai late, unele sunt bune. Ar fi mers sa le subtiez putin, dar nu am vrut sa o fac, atat din lipsa de timp cat si ptr. ca din anumite motive, am vrut sa fie cele originale, fara modificari.
In fapt aceste figurine sunt repictate, le-am facut foarte repede ptr. ca trebuia sa i le trimit impreuna cu altele. Sper sa fie o surpriza placuta ptr. el, nu se asteapta la ele...
Am facut recenzia acestui set, dar fiind preferatul meu, poate cand voi avea un pic mai mult timp sau in paralel cu alte seturi, as vrea sa mai pictez toti acesti soldati un pic mai altfel decat cei din recenzie, respectiv cu aceste camuflaje. As mai revizui si recenzia si as face si modificari la pozitiile standard (curele, baionete etc). In plus, ma cam mananca mana sa fac cateva conversii ale unor pozitii, chiar daca sunt turnate intr-o singura bucata, plasticul acesta moale se lipeste perfect cu super glue gel.
Dar, totusi nu se va intampla prea curand.... :search:

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 29 January 2008 - 02:23 PM

#4 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 29 January 2008 - 02:34 PM

Sunt fainuti...probabil ca cel mai tare set al lui Pegasus va ramane acest Waffen SS 1.Nu stiu cum te descurci tu cu bavurile ,dar pe mine m-a innebunit plasticul asta moale.

#5 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 29 January 2008 - 02:51 PM

intr-adevar, e un set super tare, pozitiile figurinelor sunt remarcabile si chiar daca mai au ceva bavuri sua curele prea late, tot isi merita cu prisosinta banii.
Bavurile le rezolv cu o lama rupta in doua jumatati, iar la un capat o tai in froma de cutit. Functioneaza destul de bine, fiind flexibila poti ajunge in locuri greu accesible sau chiar imposibile ptr. un bisturiu sau cutter.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi