Forum Machete,Modelism,Hobby: NE vedem in Februarie ??? - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

NE vedem in Februarie ??? ...cine cum si unde!!!!

#101 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 19 February 2008 - 06:44 PM

Incepe sa-mi para rau ca n-am facut vreo mie de km sa particip si eu la intilnirea aia, ca dupa cite regrete si cenusi in cap vad aici, s-ar zice ca ati tras-o cu spart de sticle, aruncat mese pe geam si ceva batalii pe alocuri. Altfel nu-mi explic de unde atita drama, durere , mister si interdictii. Bautura n-ar trebui sa mai existe, fumatul e daunator si mai ales interzis, chiar si "traforatul" e cam dezgustator daca incalci poruncile. Ce-o sa mai urmeze mai baieti?

#102 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 19 February 2008 - 07:35 PM

Vezi postareamarhaba, la 19 Feb 2008, 18:44, a spus:

Incepe sa-mi para rau ca n-am facut vreo mie de km sa particip si eu la intilnirea aia, ca dupa cite regrete si cenusi in cap vad aici, s-ar zice ca ati tras-o cu spart de sticle, aruncat mese pe geam si ceva batalii pe alocuri.

Si mie imi pare rau ca n-am facut 3 km. (atat am de acasa pana acolo) sa vad fetele in plina actiune.
Oricum, afland usor, usor toate ascunzisurile intalnirii spun ca daca eram acolo, sigur toate astea stiam sa le preintampin.
Pe viitor sa tineti totusi minte ca sampanina se bea rece intrucat cea calda face poc si sare pe tavan, tineti minte ca vinul e pacat sa fie amestecat mai ales cu cola ca "te duce" repede si ca daca tot se intampla diverse, macar la plecare sa se faca curatenie completa ca sa nu ramana nici o urma "compromitatoare" si posibila aducatoare de pumni in gura indiferent din ce directie.
In ceea ce priveste "misterul" - nimic din toate astea n-ar fi trebuit sa se miste public cu pozele cu stersul tavanului si picatul in gura, poze care sunt de album personal nu de loc public cum este acest forum.

Ca de final, @ Danusmaximus - poate te mai gandesti si revi asupra deciziei. Daca nu, oricum si oricand esti binevenit la mine la un sprit si o discutie despre machete.

Bafta!

#103 Useril este offline   eugen 

• Membru senior
  • Postari: 1530
  • Inregistrat: 02-November 04
  • Interests:Aviatie post WWII

Postat 19 February 2008 - 08:05 PM

Eu stiu de incidentul cu sampania.. I-am spus lui Gabi (FlyBoy) intr-un mesaj privat - pe care imi permit sa-l reproduc indiferent de consecinte - urmatoarele:

(Mesaj privat, partial cenzurat)

Citeaza

Stii, faza cu sampania a fost un accident nefericit. Se putea intampla oricui, si cu orice. Puteam sa dau cu ciorba pe costumu' lu'... sau cu Pepsi pe perete... Atata timp cat n-am adus intentionat compresorul si aerograful ca se le pictam peretii...

Sincer, nu stiu - n-am bagat de seama - cu ce a calcat pe bec nenea danusmaximus. N-am fost pe faza cand a facut-o...

In pofida tuturor insinuarilor, nu cred ca la aceasta intalnire, cei prezenti s-au imbatat in asa hal incat, vorba cuiva :wacko: :

Citeaza

Incepe sa-mi para rau ca n-am facut vreo mie de km sa particip si eu la intilnirea aia, ca dupa cite regrete si cenusi in cap vad aici, s-ar zice ca ati tras-o cu spart de sticle, aruncat mese pe geam si ceva batalii pe alocuri.

Asta ca sa nu creada cei din provincie, ca noi...

Despre participarea sau nonparticiparea cuiva la intalniri consider ca este o optiune individuala, ce nu poate fi comentata.

Indiferent de cat de antipatic voi deveni, nu agreez ideea ca unii nu (mai) vor sa participe pentru ca... Indiferent cine sunt si ce motive au. Si eu am avut o gramada de deziluzii vizavi de multe intalniri.

Probabil ca pe viitor ar fi mai bine sa ne intalnim cine cu cine vrea, cand, unde, si cum s-o putea.

Tot intr-un mesaj privat (tot partial cenzurat) am spus:

La Sphera, eu unu', nu mai calc...

Case closed.

Aceasta postare a fost editata de eugen: 19 February 2008 - 08:20 PM

#104 Useril este offline   eugen 

• Membru senior
  • Postari: 1530
  • Inregistrat: 02-November 04
  • Interests:Aviatie post WWII

Postat 19 February 2008 - 08:14 PM

Citeaza

In ceea ce priveste "misterul" - nimic din toate astea n-ar fi trebuit sa se miste public cu pozele cu stersul tavanului si picatul in gura, poze care sunt de album personal nu de loc public cum este acest forum.

Citeaza

Ca sa nu existe dubii, politica acestui site fost dintotdeauna de a nu se sterge absolut nimic fara un motiv extrem de serios. Fiecare trebuie sa fie raspunzator personal pentru ceaa ce ii iese pe gura sau pentru modul in care se comporta.

Granita dintre buna intentie si... este intotdeauna fragila. Functie de cum si in ce fel privesti lucrurile... Dati cu barda si in alaur. Data viitoare poate nu mai vine sa faca poze xxx...

Case closed.

Aceasta postare a fost editata de eugen: 19 February 2008 - 08:23 PM

#105 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 19 February 2008 - 08:47 PM

Intreg Iadul este pavat numai cu intentii bune. :wacko:
Timpul le va aranja si le va vindeca pe toate.

Bafta!

#106 Useril este offline   Romi 

• Membru senior
  • Postari: 1933
  • Inregistrat: 05-September 05
  • Interests:Aviation

Postat 19 February 2008 - 09:27 PM

Eu unul nu am mai participat de ceva vreme, prin natura job-ului, dar nu as spune ca ne-am transformat intr-o adunatura de betivi ce nu pot consuma alcool acasa de rusinea nevestei si vin la "Sphera" sa isi dea in cap cu bere si spirtoase.
Mie imi e dor de intalnirile din "Romana", de la "Carul cu bere" unde fiecare isi consuma citirica si brifcor-ul sau si ne uitam la maketele celuilalt si nu in paharul vecinului.
Dar cu riscul de a jigni spun doar "Suntem ROMANI" :wacko:
Pe unde am umblat si eu prin lume nu am vazut atata interes pentru ceilaltii ca la noi, hai sa ne vedem fiecare pe noi.
As mai ocupa topicul dar mai bine ma opresc.
Flyboy a facut o chestie mare a luptat cu noi incercand sa invinga acest obicei balcanic dezbinant, indreptand atentia asupra unui lucru indelung "gadilat" - legalizarea "adunaturii".(cred ca a ragusit ) Cand am plecat duminica ( pe la 3) credeam in realizarea lui , azi nu mai cred. Regret.
Am sa concretizez parafrazand

Citeaza

eugen
La Sphera, eu unu', nu mai calc...

si

Citeaza

DRAGOS
Abia astept sa particip, la prima eventuala "intalnire"... pe care, chibzuind voi mai bine, o veti tine la o carciuma decenta, UNDE FIECARE O SA-SI PLATEASCA, CE POHTESTE SA PILEASCA !

Aceasta postare a fost editata de Romi: 19 February 2008 - 09:29 PM

#107 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 20 February 2008 - 01:40 AM

M-am tot abtinut de la comentarii.
Eu o sa mai vin la intalniri cand o sa simt ca se fac in primul rand pentru machetism si abia apoi pentru cinsteala de weekend.
Nu sunt un abstinent dar de la 1-2 sticle de bautura fina si/sau cateva beri s-a ajuns la bidoane de 5 kile neetichetate si multe sticle. Macar daca s-ar ocupa cineva sa gaseasca un motiv de sarbatoare de fiecare data.
Mai e un singur pas pana la coji de d-ale de floare pe plovar si manele schimbate la jumate (ia s-o vezi p-asta).

Nu ma iau de Flyboy care exuberant cum il stim a dat cu sampania in tavan din motive de "la multi ani", da sunt unii care sunt lacomi, nu rezista si nici nu-si mai aduc aminte.
Nu e cazul nici de retrageri care ne mahnesc pe toti (aia care ar trebui sa se retraga nu o sa inteleaaga nimic) si nici de alunecarea spre adunare la rugaciune. E cazul sa ne temperam si sa ajungem inapoi la starea care ne caracteriza cand ne intalneam sa dea Z-Mare cu aerograful pe o aripa, sa picteze Crios o fata, sau pur si simplu sa spunem un banc, sa facem un schimb....Cu o bere in mana poftim......Da' fara intrecere cine bea mai repede sau mai pe nas.

Propunere neterminata: Fumatorii au actionat cu bun simt si au fumat pe scari langa scrumiera. Ce-ar fi sa punem o masa acolo.......
:wacko: Ninjaaaa !!!

#108 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 20 February 2008 - 08:56 AM

Vine primavara si se deschid terasele desi nici Carul cu Bere nu-i o optiune tocmai rea. Fiecare consuma ce vrea, cat vrea si de cati bani are.
In final, daca tot nu se pot face demonstratii, nu-i o solutie tocmai rea si este cel putin la fel de "ieftina".
Iar in ceea ce priveste club, asociatie sau ce o fi ... e greu! E foarte greu! Inca lipseste motivatia care sa furnizeze argumente suficient de tari incat sa contracareze "de ceul".
Si in plus de asta interesele sunt diferite de la persoana la persoana si de la caz la caz si e mult mai complicat de pus cap la cap chiar daca exista un numitor comun pe numele lui "machete statice", cum bine spunea un foarte bun prieten de-al meu.

Bafta!

#109 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 20 February 2008 - 09:58 AM

Din pacate eu n-am auzit pana acum pe cineva din aeasta comunitate care sa zica: "Uite, stateam asa azi.....am citit ziarul, m-am uitat la "inima de tigan" si nu stiam ce ma-sa sa mai fac pana se face 12 sa ma culc".
Ce vreau sa spun e ca fiecare din noi foloseste la maxim putinul timp liber pentru pasiune (adica sa lasam ceva in urma noastra si in decembrie sa tragem linie si sa avem ce pune pe lista).
Nu cred ca se vor gasi multi dispusi sa schimbe modul asta de petrecere a timpului "liber" cu alergatura pe la notariate, contabilizari, comisii de .....orice.
Asa ca de asta e greu cu asociatia. Fiecaruia i-ar place, dar sa faca altul in timp ce eu mai fac 2 avioane si un tanc.
Pentru trenulisti toata admiratia. E un hobby frumos si foarte vechi, dar ei nu stau 4 saptamani la o locomotiva ca n-au interior din rasina si fotoetch pt. cureaua mecanicului.

#110 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 20 February 2008 - 10:53 AM

Dragii mei,

Sunt in asentimentul vostru fata de cele mentionate anterior. Totusi, acest obiectiv mi l-am asumat, daca e nevoie il fac singur, desi legea nu ma lasa. Am in continuare nevoie de ceva sprijin, nu numai moral. :wacko:

Eu cred ca suntem destul de maturi, majoritatea, ca sa intelegem necesitatea. Pe de alta parte nu oblig pe nimeni si nu voi obliga pe nimeni sa alerge. Dar ganditi-va ca suntem de rasul curcilor, nu ca ne lipseste clubul, ci ca nu suntem in stare sa dovedim coeziune faptica si de obiectiv.

Nu zic mai mult. Iar o sa mi se reproseze si sincer m-am saturat.

Daca acei oameni care sunt recunoscuti de toata comunitatea ca lideri, prin idei, experienta, concepte, initiativa, maiestrie sau orice alt criteriu dupa care altii ii urmeaza, nu isi asuma acest rol, ce pretentii pot avea eu sau oricine altcineva de la marea masa a machetistilor care, nu-i asa? cum spune Calin,

Citeaza

foloseste la maxim putinul timp liber pentru pasiune (adica sa lasam ceva in urma noastra si in decembrie sa tragem linie si sa avem ce pune pe lista).

Cam asta e o viziune la foarte sec - 3 cafele si m-am saturat deja de munca la servici - a ceea ce avem, si ceea ce am putea face.

Succese!

Keyrei

#111 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 20 February 2008 - 12:02 PM

Mie unul mi-a placut la Caru cu Bere cand ne-am intalnit acolo iar berea a fost excelenta (cu masura) :lol:
Chiar si clubul asta de aici din care face eu parte se intalneste la barul Clubului Politiei. Un bar e eficient, nu trebuie inchiriata camera si e un local public unde de obicei se aduna oamenii sa discute despre pasiuni, fie ca e fotbal/rugby, femei/barbati, masini/motociclete, machete, etc.
Cred ca problema, asa cum s-a subliniat si mai sus, nu este intalnirea in sine ci abundenta bauturii gratuite la intalniri. Eu cred ca acolo trebuie inceput "tratamentul". Tratati "buba" nu executati pacientul. :wacko:
Acum nu spun ca si daca intalnirea are loc la un bar nu va fi consum de aclool (care, cand e luat cu masura, e un lubricant social excelent), dar "arsura" la buzunar este cel mai bun indemn la cumpatare.
Radu

#112 Useril este offline   alaur 

• Membru senior
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 07-February 07

Postat 20 February 2008 - 12:12 PM

Vezi postareacrios, la 19 Feb 2008, 19:35, a spus:

.....................nimic din toate astea n-ar fi trebuit sa se miste public cu pozele cu stersul tavanului si picatul in gura, poze care sunt de album personal nu de loc public cum este acest forum.

Bingooo! Esteeeeeee!

Chiar ma intrebam cand va apare (si de ce inca nu apare) aceasta postare. Discutam acum 2 zile cu doua persoane pe PM si imi puneam aceste intrebari.
Parerea de rau este ca vine de la tine crios.

Fara resentimente, doar pareri de rau si oricum...

Vezi postareacrios, la 19 Feb 2008, 20:47, a spus:

.....
Timpul le va aranja si le va vindeca pe toate.

Bafta!

Daca cineva se astepta ca eu sa-mi cer scuze pentru pozele postate il anunt ca atata timp cat nu am intrat peste el in WC nu vad nici un motiv.
O problema este intr-adevar in relatia lui Olaf (singurul caruia ii pot cere scuze) cu proprietarul salii. El a inchiriat sala si la el in cap se sparg oalele.
Despre restul: noi o facem, noi o tragem.

Intrucat observ ca devine din ce in ce mai dificil sa faci niste poze la aceste intalniri si mai ales sa le postezi (nu stii niciodata ce si pe cine deranjeaza in continutul pozelor; nu stii niciodata cine vrea sa ramana incognito :-P :wacko: )

VA ANUNT OFICIAL
ca atunci cand voi mai veni la astfel de intalniri
VOI FACE POZE ASA CUM CRED EU DE CUVIINTA SI VOI POSTA TOT CE CRED EU DE CUVIINTA SI IN FORMA PE CARE O CRED EU DE CUVIINTA.
(bineinteles in limita decentei, pe care consider ca o cunosc indeajuns)

Si…, ca sa continui in spiritul postarii mele cu pozele (aia cu problema, de!):

Domnilor….
Daţi-mi voie! Termin îndată! Mai am două vorbe de zis. (zgomotul tace.)
Iată dar opinia mea:

Daca doriti ca aceste intalniri sa ramana conspirative, secrete, anonime, cenzurate si (cel mai important) sa NU DERANJEZE CUMVA PE CINEVA atunci supuneti la vot si NU MA MAI PRIMITI LA ACESTE INTALNIRI.

Daca insa o singura persoana va dori sa ma intalneasca, va veti asuma cu totii riscul de a aparea in poze compromitatoare, indecente, dezgustatoare, denigratoare, tradatoare de neam si tara.
Sa nu aud ca ne putem intalni noi doi in alta parte pentru ca, nu-i asa, nu-i pot strica omului placerea de a fi SI impreuna cu voi, nu !?!

Mai exista solutia sa interzicem(ti) bautura, fumatul, femeile (ca...nu se stie niciodata), purtatul (sau nu) de sapca
DAR IN PRIMUL RAND FOTOGRAFIATUL.

... Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis! :lol:

Imagine atasata: monthly_02_2008/post-433-1203501359.gif

Vezi postareaeugen, la 19 Feb 2008, 20:14, a spus:

.................
Dati cu barda si in alaur. Data viitoare poate nu mai vine ...........

....poate...

Vezi postareaeugen, la 19 Feb 2008, 20:14, a spus:

.................
...............sa faca poze xxx...

...dar daca vine face poze pur si simplu.

XXX-ul si-l compune fiecare cum crede de cuviinta.

Vezi postareacrios, la 20 Feb 2008, 08:56, a spus:

Vine primavara si se deschid terasele desi nici Carul cu Bere nu-i o optiune tocmai rea. Fiecare consuma ce vrea, cat vrea si de cati bani are............

Sa inteleg ca problema este: “Cat si ce bea fiecare, dar mai ales pe banii cui ?”

Vezi postareacrios, la 20 Feb 2008, 08:56, a spus:

.............
In final, daca tot nu se pot face demonstratii, nu-i o solutie tocmai rea si este cel putin la fel de "ieftina".

……….si atunci de ce se mai numesc intalniri lunare si care le mai este rostul ?

- Vorbim NOI DOI la telefon si ne intalnim cand avem NOI DOI timp bem si-o bere sau cinci bax-uri de vodca si daca vrem il chemam si pe Olaf (de exemplu) la discutii, ca de baut tre’ sa-si plateasca sau sa aduca d’acas’.

- Pozele machetelor le vedem pe forum (cine vrea sa le puna)

Comunitate beton neica !

#113 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 20 February 2008 - 03:53 PM

Vezi postareawurger, la 20 Feb 2008, 01:40, a spus:

... ca se fac in primul rand pentru machetism si abia apoi pentru cinsteala de weekend...

De la asta a plecat toata discutia. Va place sau nu.

Unii vin pentu cinsteala. Treaba lor. Daca asta considerati cu adevarat ca e scopul, nu va impiedica nimeni. Dar va rog, nu reflectati asta asupra unei intregi comunitati. Nu e corect. Nu cred ca trebuie sa fac ca ALaur sa scriu un post cat un articol ca sa justific asta, consider ca vorbesc cu oameni maturi. :wacko: Intalniti-va pentru cinsteala in nume propriu, nu e nici o suparare. NU o faceti insa in numele comunitatii. NU va organizati in public, sub numele de "intalnirea machetistilor", ca nu e cazul.

Personal, consider ca cei care au avut o problema cu postarea pozelor (altii decat Olaf, a carui pozitie am inteles-o perfect), ar trebui sa inteleaga faptul ca trebuie sa fie responsabili de ce fac in numele unei intregi comunitati. E chiar atat de simplu, nu inteleg ce nu se poate intelege. Ca nu sunt poze ci descrierile participantilor sau efectele diverselor actiuni, e acelasi drac. E o intalnire publica, asa ca vorba lui ALaur, cat timp nu intra peste voi in camera de o singura persoana sunteti responsabili si subiect de discutie.

La fel, chestii de genul interzicerii bauturii, fumatului, drogurilor, damelor de companie, etc... sunt doar reactii exagerate, problema fiind in realitate altundeva. Cred ca e suficienta existenta bunului simt si moderatiei, asezonate cu o realizare a consecintelor propriilor actiuni, pe termen scurt sau pe termen lung. Daca astea ar fi aplicate, si daca lumea ar realiza care e scopul principal al intalnirilor MACHETISTILOR, toata lumea ar fi mult mai bucuroasa.

Ce imi pare rau, e ca sunt constient ca la baza toata lumea e bine intentionata. Insa cum zicea si Crios mai devreme, drumul spre iad e pavat cu bune intentii. Din afacerea asta cred ca cel mai rau a iesit Olaf. N-as fi vrut sa fiu in locul lui. Desi nu a avut nici o vina decat ca a vrut sa ajute lumea, in capul sau s-au spart toate problemele. La fel de rau au iesit si alte persoane, desi bine intentionate in felul lor.

In plus, ganditi-va ca ne intalnim pentru o pasiune comuna. ORICE in afara de aceasta pasiune, va genera tensiuni si neplaceri. NU suntem prieteni doar pentru simplul fapt ca avem o pasiune comuna, sa nu uitati vreodata cumva asta. Lucruri care poate unui prieten bun i le voi trece cu vederea, altuia nu i le voi ignora doar pentru simplul fapt ca e machetist. Nu-i vreo calitate anume, e doar o pasiune comuna intre noi si atat. In rest, trebuie sa existe un obligatoriu respect.

E pacat ca ajungem la situatii nasoale pentru lucruri care nu tin de pasiunea noastra comuna. Poate intelegeti totusi ca o solutie, poate cea mai buna, e sa ne limitam la asta. Sa lasam acasa restul pe cat posibil, cand venim la intalniri. Cred ca e spre binele tuturor.

PS: Alaur, vorba cuiva, ar trebui sa te enervam mai des. Scrii mult si le zici bine, si poate asta e solutia sa mai contribui cu niste articole din cand in cand :lol:

#114 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 20 February 2008 - 07:05 PM

Dramoleta asta, cu iz de telenovela otevista, ar fi hazoasa... daca n-ar fi patetica de-a dreptul...

Avand io (si nu numai...) o epifanie generata de topicul curent, chiar si necitind sfatul de mai sus, in modu-mi ticalos de egoist si mai ales jegos-separatist (ca tot e moda zilei)... am rezolvat si pentru pacatosu-mi suflet, PROBLEMA "Intalnirii din Februarie" !
Si... nerusinat de bengos a fost, fara "demonstratii" si "proiecte de statut", dar, cu niste mici haliti si multe beri plite. (Ptiu-drace, NOROC ca nu ne-a tras alaur in poza...)
Si... cel mai important pentru mine, am plecat d'acolo dupe cateva ceasuri... voios-si-mai-senin & curat-si-mai-uscat !

Socot ca poate... va scarpinati in crestet... si cujetati la una-alta...

#115 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 20 February 2008 - 07:40 PM

Vezi postareaalaur, la 20 Feb 2008, 12:12, a spus:

Chiar ma intrebam cand va apare (si de ce inca nu apare) aceasta postare. Discutam acum 2 zile cu doua persoane pe PM si imi puneam aceste intrebari.
Parerea de rau este ca vine de la tine crios.

Este si parerea mea de rau ca nu vrei sa pui in balans si faptul ca rufele murdare se spala in familie.
Ma gandesc ca poate n-ai inteles totusi ca asta am vrut sa spun.
Sau am inteles eu gresit si nu suntem o familie?
Si parerea de de rau este ca tocmai tu n-ai inteles asta si nici n-o intelegi.
Si cum n-am in intentie sa apar in poze cu un deget in nas sau mai stiu eu pe une, cu siguranta, desi eu sunt unul dintre initiatori, n-am sa mai particip la nici o intalnire in Bucuresti, indiferent unde se va tine ea. Punct si fara ...

Bafta!

#116 Useril este offline   LDH 

• Membru senior
  • Postari: 1430
  • Inregistrat: 20-September 06

Postat 20 February 2008 - 09:30 PM

"FlayBoy" a spus:

Daca acei oameni care sunt recunoscuti de toata comunitatea ca lideri, prin idei, experienta, concepte, initiativa, maiestrie sau orice alt criteriu dupa care altii ii urmeaza, nu isi asuma acest rol, ce pretentii pot avea eu sau oricine altcineva de la marea masa a machetistilor care, nu-i asa?

Tocmai asta este spilul.
Nu o sa aveti un, hai sa-i spunem, conducator de club care intruneste conditiile definitiei de mai sus. Daca-l puneti sa va conduca, nu contest ca ar avea si asemenea talente, o sa faca tot ce stie el mai bine adica ... reciteste definitia.
Conducator de club va trebuie eventual un teoretician in ale modelismului, care mai mult studiaza despre modelism si lucreaza mai putin care sa fie o mana cat de cat forte chiar daca exista un consiliu director bla, bla, bla

La voi nu este ca la trenulisti unde cand vor sa faca o macheta, o macheta a clubului, chiar este nevoie de un coordonator de macheta care, poate sau nu sa fie si presul clubului.

Omul din capul satului este bine sa aibe cat mai multe relatii.
Noi il avem pe Radu care e cam bata la trenulete, daca citeste ma omoara :lol: , dar are foarte multe relatii are relatii pe la ministerul sporturilor fiind presedinte de club sportiv, cunoaste primari, pe cei de la CFR etc etc. si este de multe ori cu hei rupul ca la Salva-Viseu ceea ce, din afara privit poate da rau, dar are rezultate si chiar bune mai ales daca este sustinut. Singur nu poate.

Cel din frunte nu o sa prea aibe timp de machete. De o bere da dar in rest nu. Poate gresesc dar, cel putin la noi, cam asa stau lucrurile care se pare intra pe un fagas normal.

Restul sunt povesti.

Nu uitati ca sunteti oameni diferiti si doar pasiunea va aduce la un loc.

La club nu este ca la slujba unde guverneaza doua articole de lege:

Art.1. Seful are totdeauna dreptate

Art.2. Cand seful nu are dreptate se aplica articolul unu

La club toti vor democratie dar cu democratia nu o sa ajungeti unde v-ati propus cand v-ati infiintat deoarece nimeni nu face ce vrea. Cine a trecut pe la cercurile Palatului Pionierilor :-P stie despre ce vorbesc. Fara organizare si disciplina o sa ajungeti sa va intrebati de ce ati facut clubul cum am ajuns noi acum trei saptamani cand am hotarat ca nu trebuie sa platim cotizatie ca sa ne intalnim sa ne jucam cu trenurile, sa bem o bere, un cico bla, bla
Sigur se poate si fara cotizatie.

Evident ca am schimbat macazul si cam ies scantei din cei care fac altfel

D'a mai tipati la mine sa tac :wacko:

Nu am vrut sa fiu moralist si doar am povestit din pataniile AMFB

Sa aveti o seara cat mai placuta

#117 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 20 February 2008 - 09:45 PM

Toata aceasta tevatura nu cred ca duce la nimic bun, chiar dimpotriva, se pare ca somnul ratiunii si vorbitul in plus nasc tot soiul de aberatii. De aceea zic eu ca in primul rind trebuie pastrat calmul si luciditatea. Ginditi-va si voi ce s-ar intimpla daca ne-am pierde cu firea. Sa ma iau pe mine de exemplu. Eu daca as fi fotografiat sau filmat (si mai si postat pe internet sau lipit afise pe stilpi), fara acordul meu, tinind cont de dreptul la viata privata, la imagine s.a.m.d. (aplicabil inclusiv in locuri publice - las doritorii interesati sa aprofundeze ca sa nu ne plictisim), as putea sa iau aparatul respectivului si sa i-l bag pe o gaura si sa i-l scot pe cealalta. Dar desigur, doar daca m-as pierde cu firea. Ceea ce ar fi nasol pentru ca s-ar putea sa fie un aparat chiar bun si valoros. De aceea zic: iubiti-va ca fratii, pentru ca asa cum se spunea si in Matei 23:12 " cel ce are , va mai avea, chiar si de prisos, iar celui ce n-are sa-i luam si ceea ce are pentru ca nu merita si s-ar putea sa se invete prost".
Acuma daca am terminat de batut cimpii, eu sper ca sa inteleaga toti ca putem face orice atita timp cit nu-i deranjam pe cei din jur, iar cele citeva decizii de retragere sa ramina spuse doar asa, la nervi. Pentru ca altfel ar fi pacat.
Peace!

#118 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 20 February 2008 - 10:36 PM

Vezi postareamarhaba, la 20 Feb 2008, 21:45, a spus:

Toata aceasta tevatura nu cred ca duce la nimic bun, chiar dimpotriva, se pare ca somnul ratiunii si vorbitul in plus nasc tot soiul de aberatii. De aceea zic eu ca in primul rind trebuie pastrat calmul si luciditatea. Ginditi-va si voi ce s-ar intimpla daca ne-am pierde cu firea. Sa ma iau pe mine de exemplu. Eu daca as fi fotografiat sau filmat (si mai si postat pe internet sau lipit afise pe stilpi), fara acordul meu, tinind cont de dreptul la viata privata, la imagine s.a.m.d. (aplicabil inclusiv in locuri publice - las doritorii interesati sa aprofundeze ca sa nu ne plictisim), as putea sa iau aparatul respectivului si sa i-l bag pe o gaura si sa i-l scot pe cealalta. Dar desigur, doar daca m-as pierde cu firea. Ceea ce ar fi nasol pentru ca s-ar putea sa fie un aparat chiar bun si valoros. De aceea zic: iubiti-va ca fratii, pentru ca asa cum se spunea si in Matei 23:12 " cel ce are , va mai avea, chiar si de prisos, iar celui ce n-are sa-i luam si ceea ce are pentru ca nu merita si s-ar putea sa se invete prost".
Acuma daca am terminat de batut cimpii, eu sper ca sa inteleaga toti ca putem face orice atita timp cit nu-i deranjam pe cei din jur, iar cele citeva decizii de retragere sa ramina spuse doar asa, la nervi. Pentru ca altfel ar fi pacat.
Peace!

Daca tot e s-o dam in tehnicalitati, in pozele cu sampania sunt 4 persoane in fiecare daca nu ma insel, deci e vorba de un grup / activitate / etc..., deci se cam schimba datele problemei referitor la legislatia de care vorbesti. Se pot posta fara porbleme pozele, si fara consimtamantul celor din poza. Asta ca sa nu stea cineva sa se gandeasca de doua ori cand face o poza, si sa nici n-aiba probleme cu legea cumva cel caruia i-ar veni ideea atat de plastic descrisa de tine. :wacko: :lol:

Dar da, ai dreptate in ceea ce spui... Chiar ar trebui sa realizam ca putem face orice atita timp cit nu-i deranjam pe cei din jur. S-au scris prea multe pe subiectul asta, si cred totusi ca lucrurile se vor indrepta. Cel putin asta sper.

#119 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 20 February 2008 - 11:04 PM

Din tot ce discutati aici eu inteleg ca trebuie sa organizez intalnirea in Ilfov (ca Crios nu mai vine in Bucuresti) si chiar si atunci s-ar putea sa fiu singur, doar daca nu s-o milostivi alaur sa vina sa ma pozeze. :wacko: :lol: :-P

Cu pozele e clar, s-au facut mereu si a fost bine. Si acestea ar fi fost la fel, chiar si cele cu sampania din tavan, daca nu as fi fost chemat la ordine. Deci nu mai vreau sa aud de retrageri sau de interpretari. Intalnirile le vom tine si vor avea tenta modelistica. Pe mail ma intreba ieri o fata de machete, cum si ce sa faca, ce sa-i recomand ca e incepatoare si vrea sa se apuce si ea de machete. Intentionez sa o chem la intalniri daca e din Bucuresti. Deci asta va fi masura cu care vor fi organizate de acum incolo intalnirile.

Iar bidonul ala de 5 kg, fara eticheta are de fapt eticheta: premiul II si apartine de drept lui Radu B. Ma intreb unde o fi premiul III, cel mai ravnit de fapt, ca doar nu o fi ajuns la cartula?

#120 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 20 February 2008 - 11:09 PM

N-a ajuns nimic la mine :wacko:

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5