1/35 PanzerGrenadiers
Postat 16 February 2008 - 04:24 PM
Poate-o pun de-o diorama.
Chitul este dragon (east prussia '45).Desi tancul este din '44 am cautat uniforme de panzer grenadiers si dupa ce am fost ajutat sa gasesc documentatie am vazut in dreptul lui panzergrenadiers normandia '44 exact aceeasi tinuta cu acelasi camuflaj.
Postat 19 February 2008 - 11:05 AM
Eu m-am gandit sa le fac picioarele si apoi sa-i lipesc (fara capatana doar ca sa am uniformele complete).Si nu stiu cum sa fac camuflajul.Merge cu banda de mascat?(Pacat ca nu am gasit o uniforma asa dar fara camuflaj )
Si am mai facut ceva...Unii avea pustile pe spate.Ei bine curelele la pusti le voi face eu din niste benzi subtiri de metal asa ca am dat jos curelele incastrate in plastic.Si solutia a fost super.La fel am facut si cu curelele de la casti.
Aceasta postare a fost editata de tgr: 19 February 2008 - 11:10 AM
Postat 19 February 2008 - 11:17 AM
De asemenea, ar fi bine sa modifici pozitia soldatului care trage cu Panzerfaust, este gresita. Nu se tragea asa cu aceasta arma, ca si cu o bazooka, tija Panzerfaust-ului trecea pe sub subrat si nu pe umar.
Mult succes.
Postat 17 March 2008 - 08:42 PM
nu am modificat pozitia panzerfaust-ului pentru ca era de munca si imi era lene.(plus ca l-am gasit pe this guy...in the photo)Recunosc!!!
oricum cei 4 mi-au dat multe batai de cap si am taiat curbele prin multe zone.
Acum mai vopsesc pe unde mai e de completat.Poate mai modific niste ochi.Mai luminez niste zone ale fetei mai proeminente.Atasesz capetele.Scap de luciul ala cu niste lac mat.Si ii bag intr-o diorama spre supararea Bismarck-ului de la concurs care o sa rugineasca...

La capitolul expresie...le daruiesc celor de la Dragon un frumos 1
Postat 20 March 2008 - 11:07 AM

Aceasta postare a fost editata de tgr: 20 March 2008 - 11:08 AM
Postat 20 March 2008 - 01:15 PM

Unele pozitii sunt un pic ciudate, cel care trage cu panzerfaust-ul si cel care trage cu StG44 (nu prea i-ai fixat patul in umar). Apar ceva bavuri pe casca soldatului cu Panzershreck, dar asta este. poate ar mai fi mers adaugate mai multe zgarieturi pe gamele, acestea apar in majoritatea fotografiilor cu f. multa vopsea sarita. Desi par idestul de in regula, gaietii eu i-as fi facut gri sau un alt verde, contrastul ar fi fost mult mai mare. In plus, ai putea sa le faci cu maro cele doua cureluse de la gaieti. La sacul de merinde ai putea sa ii mai faci cele doua gaici de piele din laterale, este destul de usor si ar arata mai interesant.
Nu prea inteleg cum isi tine ala grenadele la centura....
Pe casti si pantaloni poti sa adaugi weathering, sunt prea curati. Pe camuflaj te-as sfatui sa nu o faci, ar fi pacat intrucat arata prea bine. Eventual doar putn in partea de jos a Zeltbahn-urilor.
Dupa cateva remarce urmeaza si ce imi place place f. mult, anume cum i-ai pus Panzerfaust-ul in spate (legat cu sfoara) si cum isi tine Panzershreck-ul pe spate soldatul cu Kar98K in mana.
Imi plac si culorile folosite, seamana cu cele originale, mai putin cele de la bidonul de apa. In general era un maro mult mai inchis sau rosiatic.
Felicitari, si adaugand inca putin la ei, ar putea fi si mai bine.
Postat 20 March 2008 - 06:32 PM

Pozitiile sunt aiura da.Dar nu prea e vina mea(la fel si expresiile lor care nu arata nici o emotie).Poate unul dintre ei il voi pune sus pe tanc uitandu-se in jos unde sa sara(am vazut ca-i sta bine).
Impartirea armelor intre cei 4 este putin diferita de ceea ce am facut eu pentru ca am vrut sa adaug si panzershreck-ul care nu era echipat de nici un individ.Asa ca l-am trantit in spatele celui mai cocosat dintre ei(aici am avut si dubii:panzershreck-ul era sau nu purtat pe spate,dar am gasit repede raspuns).
La baiatul cu Stg44 nu am aflat decat la sfarsit ca pozitia mainilor nu era exact cum trebuie asa ca am avut de ales: ori nu va tine patul proptit in umar si pusca putin atintita in jos , ori pusca la umar si fix la ochi dar cu mana stanga (cea care o sprijina) la 30cm(reali) mai jos.Cum a doua solutie era aiurea rau am ales-o pe prima.Modificarea nu a fost niciodata o solutie.
Tipul cu grenada in mana avea in schema dragon 2 grenade la gat legate cu sfoara pe care i-le-am distribuit celuilalt legate cu aceeasi sfoara dar la curea(pe sub curea din pacate nu prea aveam cu sa le pun)
Citeaza

Ma bucur ca va plac!

Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de tgr: 20 March 2008 - 06:36 PM