Forum Machete,Modelism,Hobby: Care pe care? - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Care pe care? ..sunt incapator in "meseria" asta...help..F1..:P

#1 Useril este offline   Gyggan 

• Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 16-February 08

Postat 16 February 2008 - 10:57 PM

Salut....Am achizitionat acu' cateva saptamani un kit "TA35267 HUMVEE M1046 TOW MISSILE"(1/35) + un set de figurine "35153 US Modern Figures Desert Kit"(1/35), "indienii" din HUMVEE sunt mai mici decat cei din setul separat..Are idee cineva care
sunt la scala 1/35?..Ma poate ajuta cineva cu un "loc" de unde pot cumpara alt set de figurine din aceeasi categorie?(de preferat figurine facute de Dragon.... :wacko: )
..merci...

#2 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 16 February 2008 - 11:23 PM

In primul rand, bine ai venit!
Ar trebui sa-ti dai seama de un lucru cand "te joci" cu figurine si anume ca eu, spre exemplu, am 186cm si prietenul nostru Luci Millo are 160cm.
Cu siguranta eu nu sunt la 1:35 si nici el la 1:48 chiar daca astea sunt scarile la care lucram cel mai des.
Sincer sa fiu, te-ai orientat spre doua kituri bune. Folosestete de asta!
Ai putea completa cu US Elite Forces in Iraq de la ICM (cod 35201). Gasesti o recenzie la:http://www.cartula.ro/index.php?option=com...9&Itemid=81

Bafta!

#3 Useril este offline   Gyggan 

• Nou venit

Postat 17 February 2008 - 12:04 AM

M-am gandit si eu la lucrul asta..dar avand in vedere ca toate figurinele de la kitul HUMVEE sunt mai mici(si sunt egale intre ele)..iar cele din kitul separat sunt de alta dimensiune...am zis ca poate e o problema.O sa iau in vedere si kitul de la ICM, dar am vazut ca soldatii nu sunt prea bine finisati.Am mai dat comanda de "TR0410 US 101st Airborne Division Crew" dar nu stiu daca o sa ajunga(i-am comandat si mi-a venit alt produs :wacko: ..poate de data asta o sa-mi vina o papusa "Barbie".. :lol: ).Asa ca daca mai aveti si alte indrumari la capitolul figurine de 1/35, de genul celor de mai sus mentionate, sunt bine venite.
P.S. Multumesc pt. informatii.

#4 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 17 February 2008 - 01:44 AM

Faza e ca noi oamenii suntem de felul nostru moi....mai ales prin partile care iau contact direct cu scaunul, consola cu CDu' si alte volane si manete. Figurinele fiind de felul lor TARE de plastic se muleaza mai greu (spre deloc) si facatorul lor e constrans sa le constranga un pic pe la izmene, pe la pect.
In al doilea rand daca ar fi sa se respecte intr-adevar scara (care o fi ea) tabla de 2mm sau cat o fi in cazul ala ar trebui sa fie cam ca hartia si nu s-ar mai tine HUMMMMMMMVE-ul pe picioare de anemic ce ar fi. La fel si cu manetele, spitele la volan si etc.
Rezulta ca facatorul iar a fost constrans si i-a mai micsorat pe ici pe colo pe gorobeti. Pentru ca s-a gandit el...." daca tot o sa stea lungiti inlauntru nu o sa-si dea nimeni seama ca parca-s copii lu' aia de afara. Da uite ca nu-i asa si tu ai observat ca aia din masina pot baga amandoi capul intr-o casca a unuia de afara. Asta e....licente poetice. O sa mai observi ca luati la bani marunti (cu sublerul) cei care paraie din automat (sau ce-i ala) in genunchi sunt mai mari ca fratii lor bipezi, da trebuie sa iasa si ei in evidenta cumva. Si atunci se remarca printr-un 59 la picior.

Aceasta postare a fost editata de wurger: 17 February 2008 - 01:46 AM

#5 Useril este offline   Gyggan 

• Nou venit

Postat 17 February 2008 - 02:58 AM

Ce zici u nea' Wurger ma cam deprima....La faza cu casca ..m-ai nimerit.. :wacko: ..am ametit o basca de la un kit si cand sa-i acopar istetimea lu' Vasilica ii venea ca o galeata, cand l-am dat pe Vasilica mai aproape de Grigore am remarcat diferenta, dupa care a !esit o investigatie in toata regula.. etc.... :-P ...chestia cu "partea moale" am vazt-o d la inceput si e ceva normal... :lol:

Aceasta postare a fost editata de Gyggan: 17 February 2008 - 02:58 AM

#6 Useril este offline   alaur 

• Membru senior
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 07-February 07

Postat 17 February 2008 - 10:47 AM

Vezi postareaGyggan, la 16 Feb 2008, 22:57, a spus:

..Ma poate ajuta cineva cu un "loc" de unde pot cumpara ..................

Uite locul cu cateva "locuri" ce te intereseaza....

http://www.cartula.ro/forum/index.php?s=&a...ost&p=47937
astea in Bucuresti

Mai gasesti in acelasi topic si altele.

Incearca si aici:
http://www.cartula.ro/index.php?option=com...=0&search=*

In Bucuresti ar mai fi si la Alimentara - da-i cu search in forum si gasesti

#7 Useril este offline   Gyggan 

• Nou venit

Postat 17 February 2008 - 01:19 PM

Merci mult serifule..."locurile" straineze sunt f.f.f tari...o sa bag boala in card.. :wacko: ..

#8 Useril este offline   curec_christian 

• Membru senior
  • Postari: 606
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 17 February 2008 - 09:23 PM

Salut,

Pentru o figurina exista tehnici si metode care nu se preteaza deloc la un model de masina...
Sunt ani lumina intre cele doua. Daca vrei sa faci ceva ca lumea, concentreaza-te pe una dintre ele... pentru inceput...

Dupa aceea ai timp sa imbini tehnicile si modelele.

Christian

Aceasta postare a fost editata de curec_christian: 17 February 2008 - 09:30 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi