OLECO, la 3 Nov 2009, 00:20, a spus:
COLECTIA LUI OLECO machete la scara 1/43
Postat 17 November 2009 - 11:55 AM
Ca la majoritatea miniaturilor SCHUCO, detaliile sunt foarte bine evidentiate.
Stergatoarele de parbriz sunt aplicate si se misca usor (mi-e frica sa nu le rup la cat de fine sunt), iar prin trapa, se vede perfect in interior care la randu-i, este foarte frumos lucrat.
Eu zic ca este o macheta reusita.
201) VOLSWAGEN Fox
- 2004
- SCHUCO
- bracheaza rotile

Postat 17 November 2009 - 09:39 PM
Macheta are oglinzi, stergatoare si articulatii redate fidel, un interior extrem de bine facut cu volanul redat pana la cele mai mici detalii, dispune si de numar de inmatriculare, iar copertina este detasabila.
Imi place foarte mult grila fatza, care este striata iar pe capota, se afla emblema cu profil stantzat. Camionul dispune de un set de triunghiuri care se pun pe cabina iar Wheels mi-a spus ca se foloseau in doua pozitii cand camionul avea sau nu remorca.
Mie mi se pare o macheta foarte reusita, asa ca... vizionare placuta!
202) M.A.N. F8
- 1953
- MINICHAMPS

Postat 19 November 2009 - 09:10 AM
Este produsa de NOREV, are destule detalii si chiar imi place cum este construita.
Interiorul este destul de detaliat chiar daca nu la nivelul unui AUTOART.
203) RENAULT Megane Coupe Sport Dinamique 2.0 16v (CAR OF THE YEAR 2003)
- 2002
- NOREV

Postat 19 November 2009 - 09:50 PM
La exterior, farurile sunt din plastic transparent iar stopurile sunt din plastic clar combinat cu portiuni care sunt vopsite.
Stergatoarele sunt aplicate iar oglinzile retrovizoare sunt foarte bine realizate. Jantele au fantele de aerisire perforate, asa cum sunt si in realitate. Un minus ar putea fi manerele de deschidere ale usilor care nu sunt aplicate ci vopsite.
La interior, bordul este foarte bine realizat, cu ceasuri de bord lizibile si alte detalii bine scoase in evidenta.
Cam atat despre aceasta macheta produsa de ABREX.
204) SKODA Favorit 136 L
- 1987
- ABREX

Postat 20 November 2009 - 07:45 AM
Enjoy...
205) SKODA Felicia
- 1994
- ABREX

Postat 20 November 2009 - 02:12 PM
Detaliile sunt mai mult decat suficiente avand in vedere ca este o macheta "retro".
La exterior, masca motorului si aerisirile laterale sunt striate, placutele de inmatriculate sunt bine redate, jantele sunt perforate, exact ca la modelul real. Farurile sunt din plastic transparent, la fel ca si lampa suplimentara de pe partea dreapta. Stergatoarele de parbriz sunt amplasate in partea de sus a parbrizului si sunt aplicate. Stopurile sunt vopsite, ceea ce nu scade cu nimic din frumusetea machetei. Un alt (-) ar fi ca manerele de deschidere ale portierelor nu sunt aplicate ci vopsite (dar poate ca deja cer prea mult).
La interior descopar un bord simplu cu volan pe dreapta, redat foarte fidel. Exista un un perete despartitor cu geam, intre cele 2 scaune din fata si restul salonului, iar detaliile de la fetele usilor sunt redate foarte bine. In salon pe peretele despartitor, se afla 2 manere (cred ca la masinile la scara 1/1, ajuta la urcarea in vehicul).
Cam atat de spus iar pozele sper sa va convinga de frumusetea machetei.
206) SKODA Superb Type 913
- 1938
- ABREX

Aceasta postare a fost editata de OLECO: 20 November 2009 - 02:17 PM
Postat 20 November 2009 - 03:46 PM
Oleco ai si Laurin&Klement voiturette din 1905 sau Laurin&Klement Skoda 110 1927 sunt si astea adevarate piese pe langa Superb-ul din 1938 pe care o ai si tu!
Postat 21 November 2009 - 01:57 PM
Prezint o macheta de la IST MODELS (asa scrie pe blister desi pe spatele masinii nu scrie nimic decat Made in China)
O macheta acceptabila din punctul meu de vedere dar care are destule detalii la exterior cum ar fi:
- placute cu nr de inmatriculare;
- "lampi ceata" aplicate;
- faruri din plastic transparent;
- semnalizatoare si stopuri din plastic aplicate;
- grila fata cromata;
- stergatoare aplicate;
- lampa stop, maner de deschidere portbagaj si bari protectie cu bandouri de "cauciuc" foarte bine redate;
- jante perforate.
Patru (-) am gasit:
- manerele de deschidere ale portierelor sunt vopsite si nu aplicate;
- aerisirile laterale sunt vopsite si nu aplicate;
- stergatoarele de parbriz din fata sunt gri iar cel din spate... neeeegru;
- oglinzi retrovizoare fara "sticla" si nici macar vopsite cu crom sau gri.
La interior nu am prea multe de spus decat ca este bine realizat, fara a iesi prea mult in evidenta cu detalii fine. Doua lucruri de apreciat si anume ca este exista oglinda retrovizoare (tot fara "sticla" si tetiere la scaunele din fata).
Cam atat am avut de comentat. Urmeaza pozele.
207) WARTBURG 353 W Tourist
- 1965
- IST MODELS

Aceasta postare a fost editata de OLECO: 21 November 2009 - 02:05 PM

Ajutor
Acest topic e inchis
Sus