Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 PREISER - German Infantry Advancing - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 PREISER - German Infantry Advancing Imagini si link review engl

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 17 March 2008 - 12:53 AM

La sfarsitul lunii trecute am spus ca doresc ca martie sa aibe ca tematica a recenziileor pe care le fac numai seturi privind soldati germani in mars. Vreau sa ma tin de promisiune si primul set este Preiser-German Infantry Advancing, aun set care imi place foarte mult. In fapt sunt imagini cu figurine din 2 cutii si jumatate ale aceluiasi set, in total 30 de figurine. Prima parte a figurinelor din cutia 1 sunt mai aproape de sugestiile Preiser, restul fiind convertiti, utilizand tot piese Preiser din seturi diverse. Am incercat sa convertesc pozitiile cat mai aproape de imagini din acea perioada care imi plac foarte mult (cum ar fi soldatul care cara MG-ul de curea si cel care cara o cutie de munitie de MG pe umar). Echipamentul si modul de a tine aremele este tot apropiat de imagini din acea perioada. Figurinele din cutia 3 sunt convertite in pozitii de lupta si menite sa stea in transee, nu sa isi vantrue armele prin aer (ca sa nu va para ciudate).
In urma cu doi ani aceste figurine au mai fost prezentate aici, chiar beneficiind de o recenzie in lb romana. Insa recenzia in lb engleza este scrisa acum, fiind mult diferita de cea in romana....deh, am mai capatat putina experienta....
De asemenea, si figurinele sunt mult imbunatatite, respectiv mai mult echipament, fete complet noi, spalari mai multe pe piele, mai multe umbre si weathering pe haine, spalari ale echipamentului din metal si lemn, gun metal cote pe toate armele, mai multe zgarieturi pe echipament, catarame, curele si alte chestii de acest gensi nu in ultimul rand, mai bune imagini cred...

Sper sa va placa aceste figurine si recenzia lor care poate fi citita aici:

http://www.network54.com/Forum/47210/threa...g+and+review%29

Cristian Florescu

BOX 1

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#2 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 17 March 2008 - 12:54 AM

BOX 2

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 17 March 2008 - 12:55 AM

BOX 3 (one half turned intro fighting poses)

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

PHOTOS TAKEN FROM INTERNET

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

SIZE COMPARATION

Imagine postata

Arata acest topic

Pagina 1 din 1