Anul trecut a existat si o sectiune de machete statice. Eu nu am stiut de ea decat cand am ajuns acolo. M-ati supus oprobiului public ca nu am zis dinainte. Anul asta v-am anuntat si sa va vad cati va duceti
Pagina 1 din 1
Campionat machete captive Pucioasa 2005
Postat 08 June 2005 - 08:58 AM
In perioada 9-12 iunie, in Pucioasa, se desfasoara Campionatul National de zbor captiv, machete, in paralel cu Cupa "Henri Coanda". Pentru cei care doresc sa priveasca, pot veni la pista de la Clubul Elevilor, sus in deal...exista banere in oras si deasemenea localnicii va pot indruma catre pista.
Anul trecut a existat si o sectiune de machete statice. Eu nu am stiut de ea decat cand am ajuns acolo. M-ati supus oprobiului public ca nu am zis dinainte. Anul asta v-am anuntat si sa va vad cati va duceti
Postat 08 June 2005 - 01:02 PM
Marinaru, suparat: " Spune-i ca nu mie imi sta in obligatie sa fac anunturile astea, ca nu eu lansez invitatiile, nu eu sunt organizatorul...Si nu, nu e nevoie sa fii legitimat la nimic ca sa concurezi la statice, ca e Cupa "Henri Coanda", nu Campionat National...Iar distanta Bucuresti-Pucioasa o face cu autoturismul pe o portiune de aproximativ 150 km, nu cred ca il deranjeaza ca am anuntat eu cu o zi inainte...!"
:hammer:
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 08 June 2005 - 01:17 PM
Postat 08 June 2005 - 01:40 PM
OlafTheViking, la Jun 8 2005, 01:02 PM, a spus:
Marinaru, suparat: " Spune-i ca nu mie imi sta in obligatie sa fac anunturile astea, ca nu eu lansez invitatiile, nu eu sunt organizatorul...Si nu, nu e nevoie sa fii legitimat la nimic ca sa concurezi la statice, ca e Cupa "Henri Coanda", nu Campionat National...Iar distanta Bucuresti-Pucioasa o face cu autoturismul pe o portiune de aproximativ 150 km, nu cred ca il deranjeaza ca am anuntat eu cu o zi inainte...!"
E nervos?
Nu-i nimic ca ma duc sa-i dau un pumn in cap pe MI ca sa-si revina
Bafta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Sus