Pagina 1 din 1
Walkaround Lancer C
Postat 09 June 2005 - 08:51 AM

:hammer: :hammer: :hammer: IO-S DE VINA! 8-) 8-) 8-)
Acum... timp am trimis la ARC imaginile care sunt la noi la Walkarounds. Evident am dat datele autorului imaginilor. 8-)
Iata e-mailul pa care l-am primit ieri 08.06.2005 la ora 19:11:
Hi Luc,
I just wanted to let you know your Mig-21 photos went on ARC today. Thanks for sending them in.
Steve Bamford
Aircraft Resource Center
http://www.aircraftresourcecenter.com
Live like there is no tomorrow;
Love like you've never been hurt.
Work like you don't need the money.
Dance like nobody's watching.
Sing like nobody's listening.
Live like it's Heaven on Earth.
----- Original Message -----
From: Comenzi Editura Corint
To: steve@s102164210.onlinehome.us
Sent: Wednesday, March 09, 2005 3:31 AM
Subject: Mig-21 Lancer C
Romania - Mig-21 Lancer C
Konya AB, Turkey, NATO Air Meet 04
Author: Luc Colin <luc.colin@telenet.be>
Postat 09 June 2005 - 10:41 AM
Vezi? Tocmai asta-i prost, ca nu te prinzi "de ce"... Din cate stiu eu, nu te cheama Luc? Sau???
Dezvolta ideea, poate iti dai seama...
Uite un "hint", sper sa te ajute:
Si asa am mers pe burta publicandu-le AICI, cu specificarea sursei, pentru ca totusi e SINGURUL walkaround de Lancer, si fiind de-al nostru sigur a folosit celor din tara... Si asa am calcat pe broasca cu riscul de rigoare... De aici pana la... Cale lunga.
Si inca un PS... SPER ca n-ai facut totusi gresala sa specifici site-ul, si i le-ai trimis intr-un zip. Oare asa ai facut?

Uite un "hint", sper sa te ajute:
Citeaza
All photos on this group are not for publication or reproduction without the clear written consent of the image owner.
Si asa am mers pe burta publicandu-le AICI, cu specificarea sursei, pentru ca totusi e SINGURUL walkaround de Lancer, si fiind de-al nostru sigur a folosit celor din tara... Si asa am calcat pe broasca cu riscul de rigoare... De aici pana la... Cale lunga.
Si inca un PS... SPER ca n-ai facut totusi gresala sa specifici site-ul, si i le-ai trimis intr-un zip. Oare asa ai facut?
Aceasta postare a fost editata de cartula: 09 June 2005 - 10:46 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1