La multi ani sarbatoritilor de azi
Postat 24 January 2015 - 10:29 PM
La Multi Ani ii urez si eu,lui Tibi,cu o relativa intarziere.
Si ca sa ma revansez,uite Tibi,din partea mea o dedicatie,o piesa care atunci cand a aparut a spart discotecile; evident,vorbesc de incredibilii ani 80.Cred ca iti mai aduci aminte.
New Order si ...Tentatia lor, cea mai buna piesa pe care au produs-o ,ever.
https://www.youtube....h?v=eh4TN8iK3Jo
Inca odata,la multi ani,prietene.
Si ca sa ma revansez,uite Tibi,din partea mea o dedicatie,o piesa care atunci cand a aparut a spart discotecile; evident,vorbesc de incredibilii ani 80.Cred ca iti mai aduci aminte.
New Order si ...Tentatia lor, cea mai buna piesa pe care au produs-o ,ever.
https://www.youtube....h?v=eh4TN8iK3Jo
Inca odata,la multi ani,prietene.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 24 January 2015 - 10:30 PM
Postat 16 March 2015 - 05:57 PM
Care va sa zica, Marius, trebuie sa dau mielu'!
La Multi Ani si din partea mea blanosului jupan caruia ii doresc sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
Michael_Wittmann, la 03 March 2015 - 01:09 PM, a spus:
Vă mulţumesc pentru urările de bine, Nicu şi Virgil, chiar dacă sărbătoritul e un alt Wittman şi acestea i s-ar cuveni lui. Sunt bine primite şi de mine. 
La Multi Ani si din partea mea blanosului jupan caruia ii doresc sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
Postat 17 March 2015 - 09:14 PM
Ursul fain mulțumește, Stimabililor Jupâni ce calde urări... în vorbe și gânduri alese, i-au dăruit !
Cu mult respect, Blănosul îmbrățișează pe Jupâniile lor... și nu o dată, ci de multiple ori !
Și pen'că aniversările, prilej sunt de înoitoare schimbări, poate că un nou avatar, s-ar cuveni...
Care oare dintre cele două, de mai jos, ar fi cel mai pașnic, prietenos și nimerit ?!?
Blănosul așteaptă opinii și sfaturi, de la respectsbilii Jupâni ce oleacă de cunoaștere au, despre Urs...
,
Cu mult respect, Blănosul îmbrățișează pe Jupâniile lor... și nu o dată, ci de multiple ori !
Și pen'că aniversările, prilej sunt de înoitoare schimbări, poate că un nou avatar, s-ar cuveni...
Care oare dintre cele două, de mai jos, ar fi cel mai pașnic, prietenos și nimerit ?!?
Blănosul așteaptă opinii și sfaturi, de la respectsbilii Jupâni ce oleacă de cunoaștere au, despre Urs...
Aceasta postare a fost editata de GRIZZLEA: 17 March 2015 - 09:17 PM

Ajutor

Sus