Z-mare, la 16 Apr 2008, 08:43, a spus:
AdiP, io tot as mai circoti

cite ceva:
- "Parbrizul e destul de gros si mat, insa asa va ramane" Renunta la idee, e pacat! Parbrizul este simplu, se poate termoforma usor un altul.
- inclin sa cred ca jegul din baia trenului si liniile de panou trebuia mai inchis la culoare
- intradosul este prea curatel si vine in contrast cu extradosul. Mai scapa si tu niste ulei, fum...
- aplica jambelor acelasi tratamet ca la baie
- saniile (din ce erau?) par prea curate
Ti-a iesit foarte bine "stergerea" camuflajului de iarna. Citeva cuvinte despre procedeu cred ca ar fi utile...
Inca o data, buna treaba ai facut!
Nu-i vorba de nici un pardon aici,fiecare i-si spune parerea,iar "proprietarul" e dator sa ia nota de aceste pareri.Chiar daca nu intotdeauna si tinem seama de ele,nu ?
Acum o sa raspund pe puncte:
-macheta nefiind gata,orice lucru care-l vedeti la ea spuneti-l,poate se mai rectifica pe ici pe colo,deci:
Parbrizul nu stiu daca o sa il mai inlocuiesc,am chituit o gramada pe acolo la imbinare si nici nu cred ca o sa i-mi iasa prea corect.O sa incerc,totusi,sa vad ce-o sa iasa !
1. jegul din baia trenului va fi mai inchis la culoare,probabil voi merge pe nuanta zapezii murdare (zloata),probabil si liniile de panou vor fi o idee mai spre negru
2.intradosul va fi mai murdarit,insa nu prea tare,caci arata prea frumos acuma,nu ?
3.la fel se va face si pe jambe,logic,insa mai spre finalul lucrarii
4.saniile erau la origine din tabla de aluminiu(din ceea ce am mai citit)insa eu in poze nu am vazut urme de nituri,etc.Inclin insa sa cred ca erau goale (poate erau turnate).Eu le-am facut din lemn de balsa,altceva nu am avut la indemana.
Vor fi si ele murdarite mai spre final.
Va urma sa pun carlinga,cele 2 "sine"pe care culisa aceasta,catargul antenei cu firele aferente,cele 2 lumini din capetele de plan-sunt facute,insa risc acum sa le rup jos datorita manipularii machetei !
Ar mai fi cate ceva dar in mare cred ca le-am enumerat.