Nu prea am stiut unde sa deschid topicul, o sa fie cam amestecate. Sper sa nu deranjeze.
Am prins azi putin liber sa le si pozez. A urmat bine cunoscuta uluire uitandu-ma la poze si recunoscand mediocritatea machetelor va rog totusi sa imi sugerati diverse pentru imbunatatirea skil-ului pe viitor in aceasta galerie a rusinii.
Incep cu un Stuka Revell (adica Italeri). L-am facut cu inmatricularea "banala" din cutie. Ca trebuia sa fie mai deshis sau mai inchis RLM 79, asta putin o sa ma loveasca. Dupa ce l-am terminat si pus pe raft, i-au mai cazut antena de pe cupola si o contragreutate de pe eleron(de la manuiri). In poze am remarcat cum mi-au scapat niste imbinari grosolane rau. Una e chiar in fata cupolei (iertati-o
 )
 )Am adaugat doar pe la interior niste bazdaganii, evident invizibile acum. Cred ca se vad intr-o poza lisele si consolele din stanga la pilot.

Regret tentativa de vopsea sarita langa cabina.

Pentru ca un prieten m-a intrebat daca sunt pete verzi pe fond galben sau invers, mi-am amintit ca am uitat sa zic de asta. M-am chinuit degeaba sa fac camuflajul de Europa, dar l-am facut (si nu a fost un exercitiu rau). Evident dupa ce am vopsit am realizat ca am incurcat rau de tot RLM-urile (nu-i asa ca la final abia se cunoaste greseala
 ?)
 ?) 

Aceasta postare a fost editata de Bazu: 09 July 2008 - 03:11 PM

Ajutor
 Ajutor

Sus
 Sus

Postat 09 July 2008 - 06:59 PM

Postat 09 July 2008 - 06:59 PM
					 .
 . pt. gestul de a posta pozele.
 pt. gestul de a posta pozele.

Postat 10 July 2008 - 12:20 AM

Postat 10 July 2008 - 12:20 AM
					 Parca pisicile aveau o rubrica a lor! Poate si Stuka merita! Bravos pentru ca ai pus senilele corect la 35T, rau pensula alba peste! L70 are cateva bube! Succes la senilele de RSO
  Parca pisicile aveau o rubrica a lor! Poate si Stuka merita! Bravos pentru ca ai pus senilele corect la 35T, rau pensula alba peste! L70 are cateva bube! Succes la senilele de RSO   (te las pe tine sa le termini si dupa poate ma apuc si eu.) ! Chevi, pacat de scara!
 (te las pe tine sa le termini si dupa poate ma apuc si eu.) ! Chevi, pacat de scara!