Forum Machete,Modelism,Hobby: Orbitorul - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Orbitorul Tu-22B Revell 1/72

#1 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 4974
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 27 July 2008 - 01:58 PM

Pentru gangbangul propus de Cartula, respectiv avioane din conflicte post WW2, am decis sa construiesc unul mare.

Imagine postata

Kitul de la Revell, imbuteliat si de Italeri, este in fapt mai vechiul ESCI,
model realizat in vremea in care nu exista prea multa documentatie despre acest avion.
Am fost tentat sa-l fac din cutie, insa kitul are niste probleme mari, din care unele sint imposibil de rezolvat.

Imagine postata

O greseala mare a kitului este ca fuselajul nu respecta asa numita "lege a ariilor", respectiv este drept in
loc sa se subtieze in dreptul aripilor. Aceasta problema nu cred ca are rezolvare.

O mare problema e ca motoarele sint prea departate...nu stiu cum voi rezolva asta, probabil ca voi pili la greu din suportul de pe deriva.

Cum fuselajul este prea scurt, il voi lungi cu 30mm la imbinarea din fata aripii.

Imagine postata

Botul bombat, bun pentru varianta de atac naval cu rachete, nu e ok pentru bombardierul Irakian, asa ca il voi subtia.
Am turnat rasina inauntru, pentru ca probabil va trebui subtiat mai mult decit grosimea plasticului.

Imagine postata

Gondolele trenului vor fi un pic "raschetate" pentru a capata o forma mai aerodinamica, iar ampenajele vor fi decupate
la imbinarea cu fuselajul pentru a avea un unghi mai mare de atac. (trebuie sa ajunga cu 4-5 grade mai ascutit)

Cam atit pentru azi, ca mai am de terminat 3 miguri.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi