Citeaza
Me 262 Culori?
Postat 24 February 2009 - 12:54 AM
Z-mare, la 23 Feb 2009, 08:36, a spus:
De ce? Emailurile merg cel mai bine cu pensula!!!!!!
Pentru cei care au vazut ce ai facut tu cu pensula la viata ta, mai ca te-ar crede.
In carti am citit ca, la pensula se preteaza cel mai bine acrilicele.
Parerea mea e ca la pansula se preteaza orice vopsea, daca exista experienta si ceva talent. Rezultatul depinde intotdeauna de mana, abia in secundar de materiale, tehnici, producatori.
Postat 24 February 2009 - 08:21 AM
Corect, indeminarea e pe primul plan, dar mai depinde si de materiale. Emailurile merg la pensula, pe suprafete mari, mai bine decit acrilicele. Emailul, uscindu-se incet (3 - 6 ore) are timp a se "aseze" mai bine, disparind astfel direle lasate de pensula, pe cind acrilicele se usuca repede (20 - 40) minute, raminind dire de la pensula. Aceste dire se vad cel mai bine cind vopsesti cu metalice, idiferent de tipul vopselei. Oricit te-ai stradui sa dai de atent/usor cu pensula, tot ramin dire.
Este drept, vopselele Agama sau Vallejo sunt acrilice care merg bine cu pensula, dar nu as vopsi suprafete mari cu ele, la pensula.
Parerea mea!
Este drept, vopselele Agama sau Vallejo sunt acrilice care merg bine cu pensula, dar nu as vopsi suprafete mari cu ele, la pensula.
Parerea mea!