Forum Machete,Modelism,Hobby: Bf 109 E & G - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bf 109 E & G Machete de la Noriel

#1 Useril este offline   ovichelu 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 289
  • Inregistrat: 26-January 09
  • Interests:Romanian Air Force in World War ll

Postat 10 February 2009 - 10:42 PM

Si cum ziceam inainte de Pzl 7 am avut parte de 2 machete 100% Made in Romania . De fapt firma in Romania si machetele facute pe vapor.
Pohteste neamule si te minuneaza la cat de slabe pot fi. Prima 109 G cu scuzele de rigoare dar aceste machete prind praf de 3-4 ani si sunt primele mele kit-uri.
Ca sa fac povestea din lunga scurta treaba sta cam asa :huh: : Ovichelu mare machetist mare prin satu lui gaseste prin Timisoara cateva machete(scoler fiind si pe deasupra si un pic chiulangiu sta prost cu banii) :clapping: la 7-8 lei . Le cumpara si da fuga acasa sa-si vada achizitiile :diablo: . deschide cutiile si surpriza :hi: mare Bf 109 seamana dar cu greseli berechet. nu sta prea mult pe ganduri si se apuca de machetit se uita prin poze din reviste etc. Cumpara cateva vopsele de unde gaseste si se pune pe treaba si asta a iesit. :clapping:

Tin sa precizez ca "dacalurile" sun facute de mine su 0 (zero) experienta

Si acum bf 109 E s-au cel putin cea mai nereusita tentativa. Daca a mai cumparat cineva asa ceva poate ma poate ajuta cu sfaturi pentru ca intr-un viitor nu prea indepartat sper sa refac aceste machete deoarece sunt la 1/48 si se pot adauga foarte multe detalii la aceasta scara.
Problema e ca aceste kit-uri au multe piese comune. De ex: aripile cupola rotile esapamentele prizele de aer la radiatoare etc.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC00003.JPG
  • Imagine atasata: DSC00004.JPG
  • Imagine atasata: DSC00005.JPG
  • Imagine atasata: DSC00006.JPG
  • Imagine atasata: DSC00007.JPG
  • Imagine atasata: DSC00008.JPG
  • Imagine atasata: DSC00009.JPG
  • Imagine atasata: DSC00010.JPG
  • Imagine atasata: DSC00011.JPG
  • Imagine atasata: DSC00012.JPG
  • Imagine atasata: DSC00013.JPG
  • Imagine atasata: DSC00014.JPG
  • Imagine atasata: DSC00015.JPG
  • Imagine atasata: DSC00016.JPG
  • Imagine atasata: DSC00017.JPG
  • Imagine atasata: DSC00018.JPG
  • Imagine atasata: DSC00019.JPG
  • Imagine atasata: DSC00020.JPG
  • Imagine atasata: DSC00021.JPG
  • Imagine atasata: DSC00022.JPG
  • Imagine atasata: DSC00023.JPG

Aceasta postare a fost editata de ovichelu: 10 February 2009 - 10:46 PM

#2 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela
  • Postari: 1260
  • Inregistrat: 04-April 06
  • Interests:StuG fan!

Postat 10 February 2009 - 11:36 PM

Frate ovi, machetele aste (Starfix la origine), nu au nimic in comun cu realitatea! Nici macar 1/48 nu sunt, ci undeva intre 72 si 48! Primul meu 109 a fost tot acesta (prin '94), si l-am pastrat doar pt ca a fost "prima"! Eu zic sa le lasi asa cum sunt si incearca ceva mai bun. Me-urile 1/48 de la ICM si UM sunt chiar super ok! ( si ieftine!)

#3 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12683
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 11 February 2009 - 08:25 AM

Din pacate, din poze nu se vede male lucru, dar atit cit se vede...nu arat bine deloc! In primul rind, inainte de asamblare, incearca sa pasuiesti partile componente, vezi pe unde mai trebuie pilit ca sa se alature cit mai bine, apoi lipeste, chituieste rosturile, slefuieste, abia apoi vopseste.
Daca vopsesti cu pensula, da mai multe straturi. Din ce se vede din schema de vopsire, pare facuta din amintiri, la fel locul unde sunt puse decalurile.
Cit despre kit...vai mama lui, are doar numele de Messerschmitt, ca in rest...Acuma de antrenament sunt bune, mai poti sa te joci pe ele dar incearca a cumperi niste lucruri mai bune. Pacat de munca, zau! Vezi ce a zis si Mersu.

#4 Useril este offline   ovichelu 

• Membru senior
  • Postari: 289
  • Inregistrat: 26-January 09
  • Interests:Romanian Air Force in World War ll

Postat 11 February 2009 - 07:23 PM

Merci pentru comentariile voastre blande :clapping: . Aceste machete au fost facute acum 3-4 ani intre timp am mai citit si m-am mai cultivat un pic , in special pe acest forum.Raman dator! :diablo:

P.S. Pozele sunt facute cu mobilu camera s-a dus :clapping:

Aceasta postare a fost editata de ovichelu: 11 February 2009 - 07:24 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi