Forum Machete,Modelism,Hobby: Gulas Aviatic Secuiesc - 19-21 iunie 2009 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Gulas Aviatic Secuiesc - 19-21 iunie 2009

#1 Useril este offline   electric 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 207
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 02 June 2009 - 10:06 AM

Iata inca un eveniment de aviatie pentru anul acesta: 19 - 21.06.2009 / Miercurea Ciuc - Gulas Aviatic Secuiesc


Citeaza

-------- Original Message --------
Subject: [Aviatia.ro] Gulas Aviatic Secuiesc
Date: Mon, 01 Jun 2009 20:20:50 -0000
From: Adrian Botoradu
Reply-To: aviatia@yahoogroups.com
To: aviatia@yahoogroups.com




Salutare la toti zburatorii si zburatoarele,

Festivalul Aerian traditional de la Miercurea Ciuc, care se va desfasura sub deviza " WE ARE DIFFERENT " va avea loc anul acesta in perioada 19-20-21 IUNIE (daca conditiile meteo vor fi favorabile, in caz contrar se va decala cu o saptamana, asta ca solutie de rezerva.
Activitatea de zbor va fi impartita pe doua sectiuni: zbor liber (parapante si deltaplane) pe panta Sumuleu Ciuc, si zbor cu motor (paramotoare, motodeltaplane si avioane ultrausoare )pe aerodromul privat de la Ciceu (proprietar Dl Antal Andras, tel.pentru informatii: 0723 383310
Evenimentul va fi organizat cu participarea APPAUM(Asociatia Pilotilor si Proprietarilor de Aeronave Ultrausoare Motorizate)si al revistei PILOT MAGAZIN,care va sarbatori un an de la lansarea pe piata, lanzare care a avut loc anul trecut tot la Miercurea Ciuc,precum si a voastra cei care veti fi prezenti.
Sunt invitati toti cei care iubesc zborul, veterani sau piloti tineri, sa sarbatorim impreuna 35 de ani de deltaplanism in Romania si 30 de ani de la primul concurs national care a avut loc la Ozun-Lisneu , langa Sf.Gheorghe, judetul Covasna in 1979. De asemenea, sunt bineveniti toti importatorii si dealerii de echipamente de zbor, fara taxe si fara pasapoarte.
Festivalul nu are caracter de competitie, va fi doar un prilej de a ne revedea dupa inca un an de munca pentru construirea capitalismului salbatic, ocazie cu care sunteti asteptati cu toti sa va odihniti, sa stati ca prieteni langa un foc de tabara, departe de lupta pentru suprematia in sporturile aviatice, promovata de celelalte intalniri care se organizeaza in tara si strainatate.
Astept fair play de la toti musafirii, respectarea regulilor specifice aviatiei ultrausoare, in ideea de a petrece un weekend frumos impreuna.
Orice sprijin material si spiritual este binevenit, fiecare poate fi un coorganizator, pentru a se simti important, noi vom oferi ceea ce ne vor permite bugetele personale, poate un gulas pe aeroport, sigur o bere, doua, un paharel de palinca si o felie de slana secuiasca, cu o bucata mare de paine cu cartofi de Harghita. Icrele negre, sampania si wiskey-ul puteti sa le aduceti voi ca nu se supara
nimeni. Cam asta este, si daca mai aveti nevoie de informatii pentru cazare la pensiuni, puteti sa ma contactati pe mine si sigur o sa va raspund daca nu sunt in timpul zborului.
PS. Sant bineveniti si aeromodelistii, balonistii si cultivatorii de plante care ne pot ridica catre cer, aceasta fiind solutia cea mai ieftina de a zbura. Nu luati in serios aceasta metoda,a fost doar o gluma,in caz ca ne vom trezi cu curiosii veniti sa verifice daca cineva vinde sau nu leustean, despre care se spune ca este afrodisiac.

Cu prietenie un dinozaur care a fost si el la Ozun in 1979 si a scapat cu viata de acolo, dupa ce a beneficiat de o "overdoza" de ospitalitate secuiasca.

Miki Barac
Telefoane de contact:
0744 596646
0726 586751
www.bartexsport.ro


Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi