Multumesc anticipat
Pagina 1 din 1
Detalii me 109 parc models
Postat 13 June 2009 - 01:39 PM
salut!
Eu am facut mai demult 2 109 de la parcmodels si pot spune ca se asambleaza foarte bine iar decalurile sunt in regula (parca erau 3 variante de inmatriculari). despre detalii si corectitudine....nu ma bag, sunt ceva experti in 109-uri pe-aici...poate te-ajuta ei...
Eu am facut mai demult 2 109 de la parcmodels si pot spune ca se asambleaza foarte bine iar decalurile sunt in regula (parca erau 3 variante de inmatriculari). despre detalii si corectitudine....nu ma bag, sunt ceva experti in 109-uri pe-aici...poate te-ajuta ei...
Postat 15 June 2009 - 07:46 PM
Sunt matrite ICM, foarte bune, bine detaliate si corecte!
Stiu ca am scris undeva pe forum despre aceste avioane. Din pacate, scuzati exprimarea poetica, imi bag picioarele in functia "cautare"
. Nu stiu si nici nu cred ca inteleg cum functioneaza. Am incercat sa caut dupa ICM. Mi-a spus ca nu exista un asemenea subiect. Asa o fi! Am cautat dupa "me", acelasi raspuns.
Am trecut la cautare avenasata si i-am cerut sa caute 109, a zis ca nu exista asemenea subiect. Am incercat cu 1-0-9. Iata raspunsul: Ne pare rau, dar nu am gasit nici un rezultat pentru cautarea dumneavoastra. Deci maestrul 1-0-9 nu exista pe acest forum!!!!
Cautarea a fost facuta in tot forumul.
Stiu ca am scris undeva pe forum despre aceste avioane. Din pacate, scuzati exprimarea poetica, imi bag picioarele in functia "cautare"
Am trecut la cautare avenasata si i-am cerut sa caute 109, a zis ca nu exista asemenea subiect. Am incercat cu 1-0-9. Iata raspunsul: Ne pare rau, dar nu am gasit nici un rezultat pentru cautarea dumneavoastra. Deci maestrul 1-0-9 nu exista pe acest forum!!!!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 15 June 2009 - 08:03 PM
Postat 15 June 2009 - 09:12 PM
Z-mare, la 15 Jun 2009, 19:46, a spus:
Sunt matrite ICM, foarte bune, bine detaliate si corecte!
. Nu stiu si nici nu cred ca inteleg cum functioneaza. Am incercat sa caut dupa ICM. Mi-a spus ca nu exista un asemenea subiect. Asa o fi! Am cautat dupa "me", acelasi raspuns.
Scuzati interventia neoportuna dar din acelasi motiv: " nu am gasit nici un rezultat pentru cautarea dumneavoastra " am inceput la "tehnici" un nou topic despre vopsirea senilelor din cauciuc acum vreo saptamana.
Iar pt noul nostru membru: ial ( cumpara kitul ) asambleazal aratal aviatorilor ce au un cuvant de spus sinu-ti fa griji ca nu iese ca la altii ESTI TANAR ( 14 ani ) AI TIMP AI RABDARE NU-TI BATE CAPUL PREA TARE DE LA INCEPUT
SPOR LA TREABA
Aceasta postare a fost editata de blue wolf: 15 June 2009 - 09:13 PM
Postat 15 June 2009 - 09:38 PM
Z, cautarea functioneaza doar pentru cuvinte mai mari de 5 caractere, in mod normal. Si asta dintr-un motiv simplu, nu sunt indexate cuvintele mai scurte pentru ca in covarsitoarea majoritate sunt cuvinte fara un sens precis.
E drept, ai si ceva exceptii, ICM sau 109 sau de ex. Mig fiind printre acestea. Am mai spus-o, o repet, si scrie si destul de citet in mesajul care apare daca incercati o cautare dupa un termen asa de scurt. Prefixati/adaugati '*' la termenul cautat. Mai exact, cautati dupa ICM*, sau 109*.
E drept, ai si ceva exceptii, ICM sau 109 sau de ex. Mig fiind printre acestea. Am mai spus-o, o repet, si scrie si destul de citet in mesajul care apare daca incercati o cautare dupa un termen asa de scurt. Prefixati/adaugati '*' la termenul cautat. Mai exact, cautati dupa ICM*, sau 109*.
Postat 16 June 2009 - 07:37 AM
Rezultatele cautarii
Ati cautat dupa: icm*
Ne pare rau, dar nu am gasit nici un rezultat pentru cautarea dumneavoastra.
Incercati din nou si extindeti criteriile de cautare modificand cuvintele cheie.
Puteti folosi '*' pentru a creste numarul rezultatelor cautate (Ex: Ceas* va gasii 'Ceasuri' sau 'Ceasornicarii'.
Ati cautat dupa: icm*
Ne pare rau, dar nu am gasit nici un rezultat pentru cautarea dumneavoastra.
Incercati din nou si extindeti criteriile de cautare modificand cuvintele cheie.
Puteti folosi '*' pentru a creste numarul rezultatelor cautate (Ex: Ceas* va gasii 'Ceasuri' sau 'Ceasornicarii'.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Sus