Noul meu proiect ...
Postat 12 July 2009 - 01:53 AM
Au trecut 8 zile de la operatie si 9 de la incident. Piciorul din spate cu tija arata bine, operatia s-a inchis si pielea arata inregula. Imi fac insa mari griji pentru labuta din fata care a avut cele 4 oase ale palmei sectionate complet si care au sfaramat si vase de sange si nervi. Am primit un pronostic negativ de la doctor. S-ar putea sa ramana fara ea daca nu isi recapata circulatia si simtirea. Sunt foarte tensionat. Peste 2 zile ma duc sa ii scoata firele. Partea buna e ca merge foarte bine pentru problemele pe care le are si chiar alearga cand se sperie sau vrea sa se joace; a sarit chiar si peste un obstacol de 50 cm ceea ce mi se pare uimitor, avand in vedere ca acum o sapatamana nu se putea ridica de jos. Manaca cat 10 si face pe el mai mereu
. In prima poza se vad tentativele diplomaticele ale motanelului cu riveranul Motica (bosorogul care face legea prin casa dar e destul de bland desi e mare).
Am sunat azi la Parcmodels si inca mai au trenuletele de la UM. Poate pana in septembrie ma bag macar la unul. Misto mai arata amandoua.

Am sunat azi la Parcmodels si inca mai au trenuletele de la UM. Poate pana in septembrie ma bag macar la unul. Misto mai arata amandoua.
Postat 15 August 2009 - 10:53 PM
Am revenit cu vesti proaspete si updateuri. reveneam mai de curand dar am avut aparatul foto la reparat 2 saptamani. Proiectul face bine. Face ravagii prin casa .
Se pot vedea detaliile la labutza care a fost ranita. Oasele s-au sudat prost dar nu pare sa il deranjeze. De asemenea am reusit sa inaintez si pe frontul de est in sensul ca am avut fonduri si pentru proiectele initiale (cele doua trenuri blindata aparute anul acesta la UM). Incredibil. De asemenea am ajuns si la intalnirea de azi si am gasit o tancheta cu remorca pe care am luat-o si in poza a doua se poate vedea cum interactioneaza proiectele intre ele
Se pot vedea detaliile la labutza care a fost ranita. Oasele s-au sudat prost dar nu pare sa il deranjeze. De asemenea am reusit sa inaintez si pe frontul de est in sensul ca am avut fonduri si pentru proiectele initiale (cele doua trenuri blindata aparute anul acesta la UM). Incredibil. De asemenea am ajuns si la intalnirea de azi si am gasit o tancheta cu remorca pe care am luat-o si in poza a doua se poate vedea cum interactioneaza proiectele intre ele