Ok, probleme si vaiete.
Am terminat de pus restul pieselor si ma pregatesc de vopsire. Insa, au aparut mai multe chichite. Cea mai importanta problema e documentarea: nu inteleg, al naibii, de ce culoarea de pe intrados e asa de asemanatoare cu griul de pe extrados. E la fel? Nu stiu! In poze asa pare, insa in prospect nu zice asa. A doua problema: daca pe LanceR l-am facut mai "pasnic" , asta o sa fie inarmat, dupa cum urmeaza:
-una bucata droptank "Ferry tank with 1500kg of fuel for 255nm range"
-doua bucati AA-10 Alamo ( R-27)
-doua bucati AA-11 Archer ( R-73)
-doua bucati ceva ce seamana cu AA-11, probabil AA-8 Aphid (R60)
Ca aici, doar ca inca un droptank pe mijloc.
Urmatoarea problema: Ca sa incep vopsirea tre` sa inchid cockpitul? Daca da ( oricum si daca nu) cupola, mai exact partea rabatabila a acesteia are un ENORM pin de scoatere/impingere! Cum il rezolv? Crashmolding? Sau iau alta cupola de undeva/de la cineva?
Mai departe: Nu pricep ce culoare au, de fapt, Alamo-urile. In majoritatea pozelor, apare alba, ca restul. Dar am gasit o poza in care sunt.. rosii! Vorba lu` Wurger: circula in universuri paralele?
In poza asta se vad toate cele pe care vreau sa le pun: droptank-ul (centru) si rachetele din primul rand
Chiar am nevoie de ajutor! Am culorile, acu am si duza, trebuie doar sa am si knowledge-ul.