:)) sa stiti ca m-am gandit ceva inainte sa scriu acolo... ma gandeam ca o incasez :))
imi cer scuze tuturor era doar o umila parere a unui umil "novice" in domeniu;
acum, cred ca voi nu intelegeti: macheta asta nu merita atatia bani. DA ? raport calitate-pret. asta ziceam; jos palaria pentru efortul depus in ceea ce priveste kitul; dar in ceea ce priveste piata, eu am un proiect cu machete de viitor si de foarte multi bani, dar in mod sigur refuz sa fac un plastic doar pentru baieti "experti" dupa urma carora ma voi alege doar cu metafora "sarac si curat" dar mandru; da, pentru baieti "profi" pot sa fac foarte multe piese daca vor, dar de calitate; totul este legat de piata
se vorbea ca nu se vinde bine in romanica nu? asta este concluzia la care ajung eu.
sigur ca si mie imi place sa pilesc "machete rusesti"

in facultate ma vedeam buricul tarii, si dupa constat ca fac parte dintr-un procent atat de insignifiant de concetateni... e ca faza cu manelele: nu le vrem, dar traim intr-o manea;
asa ca am inceput lucrul la primul IAR, si pilesc, lipesc, dezlipesc, completez... (impreuna cu nepotu') si o sa pun si poze daca ma lasati ca sa vedeti ce nepot talentat am!
on topic da? (sunt convins ca m-ati inteles gresit)
in ceea ce priveste trecutul meu cu cravata sau fara.. :)) hai ma baieti! sunt european ca si voi

nu o luati in nume de rau, numai bine!