Forum Machete,Modelism,Hobby: SALONUL NATIONAL DE MACHETE - ALBA IULIA 2009 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

  • 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

SALONUL NATIONAL DE MACHETE - ALBA IULIA 2009

#161 Useril este offline   HIND 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 04 March 2010 - 04:41 PM

Ce ati patit fratilor? Eu nu mai pricep nimic... : :bang: :bang:

#162 Useril este offline   Z-mare 

  • Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12632
  • Inregistrat: 07-December 04
  • Location:Sebes -Alba

Postat 05 March 2010 - 05:38 PM

Paui ce, wikingu' nu mai vrea sa ne delecteze!
Ia ce zice tata Gugle, traducatorul:
Colegi care nu au avut timp să fie acasă şi ferestre umplut, sertare, cutii, dulapuri, cuşti, câini, etc., Da, toate pe care le are posibilitatea de a doseasca / ascunde / Save / lucrari de afişare.
Dar suntem început că nu suntem un film de Tarantino pentru a porni jumătate. Cu progresele înregistrate de vacanţă german am decis să plece vineri dimineata. Modelfan şi el nu a fost deranjat de la toate sărbătorile, astfel cum comunicate anterior pentru mine.
Evident, nu prima oară când am plecat în această dimineaţă. Mă aşteptam ca mama să vină în direct cu copii, ceva firmei a crescut şi m-am intors, indiferent de faptul că până după masa de prânz, am reuşit să alunece în oraş. Să fie informat şi de Alex şi de modul în suge Laure Valea Oltului, am decis să se plimbe in Brasov. Drumul a fost frumos, frumos, nu, un moment am stat gură, aşa că am ajuns atât de înclinat să pub / moftel. Cand am ajuns acolo au fost nici unul, asa ca am facut ceea ce nici unul din voi s-ar fi făcut: am comandat produsele alimentare şi de vin am adus. Între timp, lumea apărarea a început, atmosfera era relaxată, nimic tragic si da rezultate infernalul.
Scream Albena, să stârnească ziar naţional: "Oh!" Ruşine! Ruşine! Rusă! De trei ori şi jumătate ruşine, oraşul nostru a fost un loc de dezmăţ şi bate toate huliganii din ţară. Un grup extremist autointitulat machetisti după care au consumat alcool a fost o luptă respectabilă Hotel Ma. Când poliţia a intervenit conflictul a fost suprimat. Nu a existat nici moartea, doar doi răniţi, unul dintre ei spagandu şi un dinte, iar cealaltă cu o gaură în piept şi un picior scrântit. În acel moment nu vom tolera marsavii la sân în oraşul nostru? veneticii Aşa că vom suge sângele? Este momentul să ia atitudine pentru a oferi. Prea mult ... "
Kan wikingule godt, du iutat af alle danske, eller ikke řnsker vores hjemmeside til dine skriverier???
ori, poate asa e mai simplu:
Mayıs wikingule şey, tüm Danimarka size iutat veya yazıları için sitemizi istemiyor musun??

#163 Useril este offline   OlafTheViking 

  • Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Location:Bucuresti
  • Interests:figurine, diorame

Postat 06 March 2010 - 11:28 PM

Deoarece vad ca nu va descurcati iata si traducerea:


Domnilor iata ca a venit timpul sa avem acasa iar pline vitrinele, sertarele, cutiile, cabinetele, custile cainilor, etc., ma rog, fiecare unde are posibilitatea sa isi doseasca/ascunda/stocheze/expuna lucrarile.

Dar sa o luam cu inceputul, ca nu suntem intr-un film de Tarantino sa incepem la jumatate. Avand vacanta de la cursul de germana am hotarat sa plecam vineri dimineata. Modelfan avand si el vacanta nu a fost deranjat deloc dupa cum ma informase anterior.

Evident ca nu am plecat dimineata la prima ora. Am asteptat sa vina soacra sa stea cu copii, am dus ceva la firma, iar m-am intors, ma rog, pana la urma la pranz am reusit sa ne strecuram din oras. Fiind informat si de catre alexie si de catre Laure ca drumul e nasol pe Valea Oltului ne-am hotarat sa ocolim prin Brasov. Drumul a fost placut, frumos, nu ne-a stat o clipa gura asa ca am ajuns in forma apta la carciuma/moftel. Cand am ajuns nu era nimeni asa ca am facut ceea ce oricare din voi ar fi facut: ne-am comandat de mancare si am scos vinul. Intre timp a inceput sa apara lumea, atmosfera s-a destins, nimic nu prevedea tragicul si infernalul deznodamant.

Dar sa nu anticipam. Cum stateam si ne simteam bine aud ca a cazut cineva pe scari. Imediat m-am uitat la Bill, stiindu-l amator de sporturi extreme. Bill era cumintel, cu paharelul lui cu apa murdara/tulbure/galbuie in fata, nu zicea nici nimic. Asa ca a trebuit sa investighez problema. Ca sa nu fiu acuzat de subiectivism va redau cateva puncte de vedere oficiale:

Urletul Albenilor, ziar de desteptare nationala: "Rusine! Rusine! Rusine! Rus ! De trei ori si jumatate Rusine! Orasul nostru a devenit loc de dezmat si batai pentru toti golanii din tara. Un grup extremist, autointitulat machetisti, dupa ce au consumat bauturi alcoolice s-au luat la bataie in respectabilul Hotel Ma. Dupa ce fortele de ordine au intervenit conflictul a fost inabusit. Nu au fost morti, doar doi raniti, unul din ei spagandu-si un dinte iar celalalt avand o gaura in piept si un picior luxat. Pana cand vom mai tolera asemenea marsavii in sanul orasului nostru? Pana cand veneticii ne vor suge sangele? Este timpul sa luam atitudine, sa trecem la fapte. Prea mult ..."

Liberalbeanul, ziar liberal: "Cu ocazia strangerii expozitiei finanatata de Muzeul National al Unirii din Alba Iulia, al carui director vizionar se numara printre simpatizantii nostri, si care desi nu a primit fonduri de la prefectul pedelist, in continuare gaseste solutii pentru a ne incanta anual si a asigura o buna educatie copiilor nostri, in ciuda sistemului potrivnic, dar cu inima deschisa, doi expozati au suferit un usor accident, fara urmari grave"

Noua Alba, ziar de extrema dreapta: "In cadrul expozitiei de machete organizata la Muzeul National al Unirii al Romanilor de Pretutindeni un cetatean de origine maghiara din Cluj l-a muscat aproape mortal de piept pe un expozant din Bucuresti. Inca o data ne sunt confirmate temerile ca nici macar in tara noastra nu mai ... "

Depozitia martor 1: "Eu eram la toaleta si cand m-am intors am auzit ca Sica si-a rupt dintele iar Prejo si-a scrantit piciorul. Aceasta este declaratia pe care o dau, sustin si semnez, nu neaparat in aceasta ordine".

Depozitie martor 2: "Eu eram in bucatarie si cand m-am intors am auzit ca cineva si-a rupt un dinte iar altcineva si-a scrantit piciorul. Aceasta este un fel de declaratie pe care o si dau, o si sustin dar o si semnez."

Depozitie martor 3: "Eu eram afara la o tigare si cand m-am intors am auzit ca cineva si-a rupt un dinte iar altcineva si-a scrantit piciorul. Aceasta este declaratia pe care o dau, sustin si semnez."

Depozitie martor 4: "Eu eram in camera si cand m-am intors am auzit ca cineva si-a rupt un dinte iar altcineva si-a scrantit piciorul. Aceasta este declaratia pe care o dau, sustin si semnez."

Depozitie martor 5: "Eu eram in oras si cand m-am intors am auzit ca cineva si-a rupt un dinte iar altcineva si-a scrantit piciorul. Aceasta este declaratia pe care o dau, sustin si semnez."

Depozitie martor 6: "Eu eram la benzinarie si cand m-am intors am auzit ca cineva si-a rupt un dinte iar altcineva si-a scrantit piciorul. Aceasta este declaratia pe care o dau, sustin si semnez."

Depozitie martor 7: "Eu nu eram si cand m-am intors am auzit ca cineva si-a rupt un dinte iar altcineva si-a scrantit piciorul. Aceasta este declaratia pe care o dau, sustin si semnez."

Depozitie martor 8: "Eu eram la masaj si cand m-am intors am auzit ca cineva si-a rupt un dinte iar altcineva si-a scrantit piciorul. Aceasta este declaratia pe care o dau, sustin si semnez."

Depozitie martor 9: "Eu eram cu spatele si cand m-am intors am auzit ca cineva si-a rupt un dinte iar altcineva si-a scrantit piciorul. Aceasta este declaratia pe care o dau, sustin si semnez."

Depozitie martor 10: "Eu eram putin distrat dar am auzit ca cineva si-a rupt un dinte iar altcineva si-a scrantit piciorul. Aceasta este declaratia pe care o dau, sustin si semnez."

Interviu luat de Revista Modelist, revista de machete de centru:

RM: Este adevarat ca v-ati batut si in lupta v-ati ranit?
P: Nu nu este adevarat.
S: Nici pe departe, sunt niste exagerari.
RM: Atunci cum explicati ranile?
S: Eu mi-am rupt dintele cand am muscat din piure.
RM: Din piure?
S: Da, dar probabil ca era slabit de cand am deschis sticla de palinca cu dintii.
RM: Pai era capsata?
S: Nu, dar se rupsese dopul de pluta si am muscat direct gatul de sticla. Trebuia desfacuta, nu? Si eu am dinti puternici.
RM: Si dvs. cum de v-ati ranit la piept? Am intels ca ati avut un bisturiu la indemana in trusa de modelism?
P: Am avut un furuncul incizat. Nici vorba de bisturiu.
RM. Si piciorul scrantit?
P: Am alunecat pe scari.
RM: Cum asa?
P: S-a aplecat camerista si am orbit temporar, asa ca am calcat pe langa treapta.
RM: Deci nici urma de bataie?
S, P : Nici vorba de asa ceva.

Conflictul fiind rezolvat m-am pomenit cu alta dilema. Vin de la Laure, vin de la Modelfan, vin luat de pe Valea Prahovei (de fapt nu chiar valea Prahovei ci magazinul deschis la iesirea de pe centura Ploiestiului, care magazin aducea de la Dealu Mare intr-o vreme dar care acum m-a dezamagit profund pentru ca ii banuiesc ca au bagat apa)? Am decis sa merg pe mana lui Laure, desi nu era ca cel negru de ultima data dar m-am gandit ca pot face un mic rabat avand in vedere ca e doar strangerea si totul e mai subtirel.

Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 06 March 2010 - 11:30 PM


#164 Useril este offline   alexie 

  • Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

  Postat 07 March 2010 - 12:15 AM

:bang: Bekümmert, dar esti irecuperabil!

#165 Useril este offline   Z-mare 

  • Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12632
  • Inregistrat: 07-December 04
  • Location:Sebes -Alba

Postat 07 March 2010 - 12:22 PM

E, asa mai merge, ce musai cu tata Gugle?
:bang: :blink: :-o :-( =@ :lol: :lol: :lol: :lol:

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 07 March 2010 - 12:23 PM


#166 Useril este offline   cmc 

  • Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 66
  • Inregistrat: 19-November 08

Postat 07 March 2010 - 12:37 PM

Sangeros sport, asta, al modelismului... :bang:

Arata acest topic


  • 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi