Forum Machete,Modelism,Hobby: cavaleri si osteni de PLUMB - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

cavaleri si osteni de PLUMB vand figurine de plumb

#1 Useril este offline   iftimie 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 11-January 10

Postat 11 January 2010 - 02:31 PM

am de vanzare 25 de cavaleri de plumb ALTAYA ( originali in cutie ) si 5 soldati de plumb ALTAYA
acestea sunt seriile : http://altaya.fr/ficha.php?id=98 ( pentru cavaleri - am 25 din serie de vanzare )

http://altaya.fr/ficha.php?id=105 http://altaya.fr/ficha.php?id=105 ( pentru soldati - am 5 de vanzare )...PRET : 10 EURO CAVALERUL SI 5 EURO SOLDATUL....taxele de expeditie se platesc separat.....sunt din Iasi ...daca vreti mai multe detalii , contact pe mail sau la telefon

SCUZE , DIN GRESEALA AM DAT DE MAI MULTE ORI MESAJUL....ROG ADMINII SA STEARGA 2 DIN ELE ( nu am vrut sa fac flood )

Aceasta postare a fost editata de iftimie: 11 January 2010 - 02:34 PM

#2 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 11 January 2010 - 03:57 PM

Am sters cele doua topice deschise in plus si ti-am mutat topicul acolo unde ii este locul: la "Vanzari, Cumparari, Schimburi ".
Banuiesc ca este vorba despre cavalerii din aceasta serie: Cavalerii cruciadelor.

Bafta!

#3 Useril este offline   iftimie 

• Membru deplin

Postat 11 January 2010 - 04:03 PM

Vezi postareacrios, la 11 Jan 2010, 15:57, a spus:

Am sters cele doua topice deschise in plus si ti-am mutat topicul acolo unde ii este locul: la "Vanzari, Cumparari, Schimburi ".
Banuiesc ca este vorba despre cavalerii din aceasta serie: Cavalerii cruciadelor.

Bafta!

1. multumesc in primul rand pentru postarea unde trebuie a anuntului...

2. figurinele mele sunt ORIGINALE ALTAYA ( am indicat linkul excat al seriei si producatorului ) , cele indicate de dumneavoastra sunt franchiza ( faina ) dar totusi franchiza

#4 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 11 January 2010 - 04:28 PM

Ma refeream la stilul figurinelor nu la producator.
Figurinele pe care le vinzi sunt dintr-o alta serie, alta tema, etc.
Din pacate nu sunt colectionar de asa ceva dar nu pot spune ca nu sunt invidios pe tine pentru colectia ta.
Spor la vanzare si ...

Bafta!

#5 Useril este offline   iftimie 

• Membru deplin

Postat 11 January 2010 - 06:51 PM

Vezi postareacrios, la 11 Jan 2010, 16:28, a spus:

Ma refeream la stilul figurinelor nu la producator.
Figurinele pe care le vinzi sunt dintr-o alta serie, alta tema, etc.
Din pacate nu sunt colectionar de asa ceva dar nu pot spune ca nu sunt invidios pe tine pentru colectia ta.
Spor la vanzare si ...

Bafta!

multumesc foarte mult....pentru cine e amator , astept sa fiu contactat pentru numerele pe care le am ( la cavaleri , din 60 de figurine ,numerotate de la 1 la 60 , am 25 din ele de vanzare , iar pentru soldati , din 11 figurine cate are seria , nu am decat numarul 5 din serie , in 5 exemplare de vanzare )

figurinele sunt originale , in cutii

#6 Useril este offline   iftimie 

• Membru deplin

Postat 16 January 2010 - 04:14 PM

Vezi postareaiftimie, la 11 Jan 2010, 18:51, a spus:

multumesc foarte mult....pentru cine e amator , astept sa fiu contactat pentru numerele pe care le am ( la cavaleri , din 60 de figurine ,numerotate de la 1 la 60 , am 25 din ele de vanzare , iar pentru soldati , din 11 figurine cate are seria , nu am decat numarul 5 din serie , in 5 exemplare de vanzare )

figurinele sunt originale , in cutii

GATA - SOLD OUT - ROG A SE INCHIDE TOPICUL...Multumesc :clapping:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi