Expo aviatie cu inmarticulari romanesti
Postat 07 February 2010 - 11:43 AM
Se pune la cale realizarea unei expozitii de machete la Muzeul Militar National.
Expozitia se preconizeaza sa se deschida in iunie si sa tina cel putin o luna, dar poate fi prelungita cu acordul nostru pana la sfarsitul anului.
Se pot expune doar machete de avioane cu motor cu piston, baloane si planoare care au avut sau au inmatriculari romanesti sau sunt constructii romanesti si machete de avioane reactive avand orice fel de inmatriculare.
Nu conteaza scara de constructie.
Sala de expunere este salonul de aviatie din cadrul muzeului.
Expozitia nu este legata de " Salonul National de Modelism Militar " care se va tine in toamna.
Ii rog pe cei ce au machete care se incadreaza in cerinte si doresc sa expuna la aceasta expozitie sa-si faca cunoscuta intentia, aici, pana cel tarziu miercuri seara.
De raspunsurile voastre depinde daca expozitia se va tine sau nu.
Multumesc si ...
Bafta!
Expozitia se preconizeaza sa se deschida in iunie si sa tina cel putin o luna, dar poate fi prelungita cu acordul nostru pana la sfarsitul anului.
Se pot expune doar machete de avioane cu motor cu piston, baloane si planoare care au avut sau au inmatriculari romanesti sau sunt constructii romanesti si machete de avioane reactive avand orice fel de inmatriculare.
Nu conteaza scara de constructie.
Sala de expunere este salonul de aviatie din cadrul muzeului.
Expozitia nu este legata de " Salonul National de Modelism Militar " care se va tine in toamna.
Ii rog pe cei ce au machete care se incadreaza in cerinte si doresc sa expuna la aceasta expozitie sa-si faca cunoscuta intentia, aici, pana cel tarziu miercuri seara.
De raspunsurile voastre depinde daca expozitia se va tine sau nu.
Multumesc si ...
Bafta!
Postat 08 February 2010 - 10:21 AM
AlexPl, la 7 Feb 2010, 12:06, a spus:
grek, la 7 Feb 2010, 16:58, a spus:
wurger, la 8 Feb 2010, 01:53, a spus:
Multumesc prieteni!
Nu uitati ca pe langa sectiunea romaneasca va fi si una cu reactive de orice fel. Este valabil si pentru prietenii ce s-au inscris cat si pentru cei ce stau inca pe ganduri.
Bafta!
Postat 08 February 2010 - 11:02 AM
Citeaza
Se pot expune doar machete de avioane cu motor cu piston, baloane si planoare care au avut sau au inmatriculari romanesti sau sunt constructii romanesti

Chiar daca vin numai cu IAR-ul, vin si eu!
Postat 08 February 2010 - 11:21 AM
Z-mare, la 8 Feb 2010, 11:02, a spus:
Sti ca io is o tira mai greu de cap, adica un Bf 109 cu inmatriculari romanesti, nu merge??? 

Stiu si eu?
Daca nu ma insel BF 109 are motor cu piston

Reiau: se poate expune orice reactiv cu orice inmatriculare si ce nu este reactiv [planor, balon, motor cu piston (elice cum va place sa-i spuneti)] numai daca are inmatriculare romaneasca sau numai daca este de conceptie si fabricatie romaneasca.
Bafta!
Postat 01 March 2010 - 06:59 PM
Cu teburi la Pucioasa, dupa ce le-am terminat am profitat de faptul ca ma aflam in aceisi curte cu Muzeul Avitiei si Clubul de aeromodele nu m-am putut aptine si mi-am petrecut mai bine de o ora alaturi de Sandu Diaconescu, fiul celui care a trecut in randul stelelor domnul Diaconescu Dumitru fost profesor instructor de aeromodele, in micul muzeu unde am facut invitatia sa participe si ei cu cateva machete la expozitia in pregatire.
A acceptat cu drag sa ni se alature.
Doua poze (din pacate facute cu telefonul) din muzeu.

Bafta!
A acceptat cu drag sa ni se alature.
Doua poze (din pacate facute cu telefonul) din muzeu.

Bafta!