Forum Machete,Modelism,Hobby: expozitie la Brasov - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

expozitie la Brasov tot noi, intre noi.

#1 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2976
  • Inregistrat: 24-April 05

Postat 27 November 2005 - 07:14 PM

Duminica la Brasov va fii o mica expozitie cu machete. organizatori sunt cluburile de modelisti din oras. vor mai participa si modelesti independenti si ceva modelisti de la Academia de Aviatie. Intalnirea va avea loc in sala de sport pe colina Universitatii. Sunt asteptati si alti modelisti din tara: aero, navo, racheto, auto...etc!!!! Va asteptam. mai multe detalii in 2-3 zile!!!

#2 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 28 November 2005 - 10:09 AM

Sper ca nu duminica asta care a trecut.

#3 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 28 November 2005 - 10:20 AM

asta care vine. adica pe 4 decembrie!!

#4 Useril este offline   victordegalati 

• Membru senior
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 17-October 05

Postat 28 November 2005 - 06:21 PM

detalii adresa exacta etc.

#5 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 28 November 2005 - 08:11 PM

Duminica va avea loc o etapa de campionat sau ceva asemanator cu aeromodele care pot zbura numai in spatiu inchis(sunt foarte usoare-cine a facut aeromodele la palatul copiilor stie). paralel cu acesta va fii si o mica expozitie. Va avea loc in sala de sport a Universitatii Transilvania. sus "pe colina" cum se zice. adresa nu stiu exact dar in Brasov este o singura colina si toata lumea stie sa te indrume.

#6 Useril este offline   gigi_duru 

• Membru senior
  • Postari: 106
  • Inregistrat: 02-December 05

Postat 02 December 2005 - 05:27 PM

Fanii brasoveni ai modelismului 1/35 vehicule militare Wehrmacht isi manifesta dorinta de a participa la acest eveniment cu un numar de aproximativ 120 de machete.
Daca e aducem si mese...
Asteptam detalii
Modelism placut

Aceasta postare a fost editata de gigi_duru: 02 December 2005 - 05:29 PM

#7 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 02 December 2005 - 08:25 PM

Nasol!! acum am vorbit cu cel care se ocupa si mi-a spus ca s-a amanat fiindca cei care trebuiau sa vina cu aeromodele usoare nu mai pot participa. in schimb maine merg pe colina impreuna cu fostul profesor de aeromodele sa vorbim cu rectorul pentru o sala. Deci expozitia tot se va tina dar nu stiu cand, aflu abea maine.ma gandesc ca cel mai bine ar fii in ianuarie. pe langa baietii cu autovehicule militare s-au mai anunta catina cu vapoare. deci maine voi discuta sa putem avea o expozitie ca lumea in ianuarie. va mai tin la curent! imi pare rau ca s-a amanat dar nu depinde de mine!

#8 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 04 December 2005 - 07:42 PM

Am fost pe coina si am vorbit sa ni se puna la dispozitie aula universitati la sfrsitul lunii ianuarie inceputul lunii februarie.intre timp s-au mai anuntat cativa participanti si sper ca si ceilalti vor ramane in continuare interesati. ma gandeam sa se tina duminica fiindca poate unii mai lucreaza sambata.astept si propuneri din partea voastra.poate si un mic concurs de machete/diorame cu premii. ne mai gandim.cu mai multe amanunte voi reveni la inceputul lunii ianuarie fiindca acu vin sarbatorile. poate intre timp reusesc sa iau legatura cu asociatia pilotilor veterani din Brasov sa-i invitam si cativa dintre ei.!

#9 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12687
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 05 December 2005 - 06:52 PM

Laudabila ideee. Nu promit dar, daca e si cu statice, o sa incerc sa vin cu ceva machete.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi