Pagina 1 din 1
Cumpar Future
Postat 03 November 2010 - 10:49 PM
Postat 12 November 2010 - 10:42 PM
Gabi,
Indraznesc prea mult daca solicit si eu vreo 75 ml? Vara viitoare fac si eu rost si pot intoarce gestul.
As fi tare recunoscator, nu mai am decat vreo 30 ml.
Scuze pentur neatentie, rugamintea era pentru Para.
Indraznesc prea mult daca solicit si eu vreo 75 ml? Vara viitoare fac si eu rost si pot intoarce gestul.
Scuze pentur neatentie, rugamintea era pentru Para.
JangBogo, la 12 Nov 2010, 22:41, a spus:
Gabi,
Postat 15 November 2010 - 12:18 AM
Postat 15 November 2010 - 12:39 AM
Volans,
Eu sunt in Bucuresti pana joi, asa ca ne putem vedea, in principiu seara, asta daca rezolvi tu si problema recipientului (70 ml). NU am cum sa intru la capitolul colete, decat daca faci vreunul plimbareti prin ami multe orase, ceea ce nu cred.Calde multumiri pentru gest!
Eu sunt in Bucuresti pana joi, asa ca ne putem vedea, in principiu seara, asta daca rezolvi tu si problema recipientului (70 ml). NU am cum sa intru la capitolul colete, decat daca faci vreunul plimbareti prin ami multe orase, ceea ce nu cred.Calde multumiri pentru gest!
Postat 16 November 2010 - 09:15 AM
Volans, la 15 Nov 2010, 00:18, a spus:
Salut, am de dat 1 litru (2x500ml) de "future" norvegian, adus de mine personal. Produsul se doneaza, deci fara bani, cu 2 conditii:1) sa beneficieze de el cat mai multi si 2) eventualii doritori sa se grupeze in asa fel incat sa fac doar doua colete, cate o sticla pentru fiecare destinatie.
Salut! As vrea si eu daca mai ai! Multzam!
Postat 17 November 2010 - 10:56 PM
A ajuns butelia de Future in seara asta. M-am speriat initial de marele badge "Pledge" de pe eticheta, dar m-a linistit textul cu "acrylic protection". :)
Are 800ml, din care 500 sunt disponibili pentru doritori.
Sunt plecat din tara pana joia viitoare, dar imi puteti lasa metode de contact pe PM pentru cand ma intorc.
Are 800ml, din care 500 sunt disponibili pentru doritori.
Sunt plecat din tara pana joia viitoare, dar imi puteti lasa metode de contact pe PM pentru cand ma intorc.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1