Forum Machete,Modelism,Hobby: In atentia lui TAVI ! - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

In atentia lui TAVI !

#1 Useril este offline   TM2010 

• Membru deplin
  • Grup: Banned
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 22 December 2010 - 01:32 PM

De aproape doua saptamini te-ai anuntat singur ca vrei o carte aici. Ti-am trimis PM, ti-am trimis email, am postat in topicurile tale, te vad ca intri pe forum si ma intreb daca esti normal sau nu. De murit n-ai murit pentru ca te-am mai vazut logat de atunci ba chiar ai mai scris pe forumul asta. SPUNE CEVA ATUNCI , CITESTE-TI MESAJELE SI NU MA TINE INCURCAT. ZI PE GURA, DACA VREI CARTEA TRIMITE BANII. DACA NU, SPUNE CA NU !

#2 Useril este offline   TM2010 

• Membru deplin

Postat 22 December 2010 - 05:38 PM

Rabdarea mea a expirat. Consider ca acest Tavi este un tepar si propun moderatorilor sa semnaleze acest lucru ca si in cazul lui Livian "afaceri cu Tavi pe propriul risc ". Din cite stiu nu sunt singurul care a patit-o cu acest individ.

#3 Useril este offline   mamutel 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 15-August 07

Postat 22 December 2010 - 06:37 PM

te-i cam infierbantat neicusorule!!!
apropo matale cine esti domnule TM2010 ca nu prea te vazui pe forum?

Aceasta postare a fost editata de mamutel: 22 December 2010 - 06:51 PM

#4 Useril este offline   tavi 

• Membru senior
  • Postari: 335
  • Inregistrat: 11-January 10

Postat 22 December 2010 - 06:44 PM

Vezi postareaTM2010, la 22 Dec 2010, 17:38, a spus:

Rabdarea mea a expirat. Consider ca acest Tavi este un tepar si propun moderatorilor sa semnaleze acest lucru ca si in cazul lui Livian "afaceri cu Tavi pe propriul risc ". Din cite stiu nu sunt singurul care a patit-o cu acest individ.

Salutari si mi de scuze pentru neplaceria pe care ti-am creeat-o. Categoric ai dreptate in anumite privinte , dar nu consider necesar faptul ca trebuie sa-mi justific problemele strict personale in public.
Nu vreau sa te simti lezat , dar nici eu nu vreau sa fiu mazgalit cu noroi atata timp cat nu cret ca am TEPUIT sau am TRAS IN PIEPT PE CINEVA.
Poti sa-mi raspunzi la o singura intrebare ?????
- Ai trimis ceva pe adresa si pe numele meu si nu ti-ai primit banii ?????
EU CRED CA NU !!!!
I-mi cer iertare tuturor colegilor de forum pentru eventualele impedimente si neplaceri create si sincer nu doream sa se ajunga la asa ceva acum in prag de sarbatori.
Indiferent de culoarea politica, de nationalitate , de religie doresc sa urez tuturor SARBATORI FERICITE .
P.S.
- Stimate si distinse domn TM2010 cu parere doresc sa-ti aduc la cunostinta faptul ca nu am primit nici un mail , nici un PM si nici macar un telefon, dar ....... ca sa vezi ca nu ma feresc de nimeni, chiar si de cei pe care tu ii consideri tepuiti ......
Adresa de mail tavi_2031@yahoo.com si telefonul este 0743248256.
Respecte profunde.

#5 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Postari: 2976
  • Inregistrat: 24-April 05

Postat 22 December 2010 - 07:10 PM

TM2010, ti-am spus si in alt topic, rabdare cu Tavi ca nu are acces mereu la net(plus problemele personale metionate chiar de el). Il cunosc de 20 de ani, nu a tras tepe nimanui, garantez pentru onestitatea lui. Apropo, m-ai facut curios, cui a mai tras tepe Tavi? Si inca ceva, pana una alta, dupa felul isteric in care te-ai exprimat cred ca si tu te incadrezi la categoria de indivizi mentionata de tine!

#6 Useril este offline   mamutel 

• Membru senior

Postat 22 December 2010 - 07:24 PM

propun ca din acest moment sa fie acceptate topicuri la vanzari doar pt useri cu min de 30 posts asa cum am mai vazut si la alte case

#7 Useril este offline   TM2010 

• Membru deplin

Postat 22 December 2010 - 07:33 PM

Mai esti si mincinos pe deasupra. Daca functioneaza optiunea de a trimite mailuri din acest forum , atunci trebuia sa-l primesti. Atita timp cit eu am salvat pm-ul pe care ti l-am trimis, inseamna ca trebuia sa-l primesti. Ti-am mai lasat si mesaje in topicurile tale. Ai vizitat des forumul pe care ai si postat deci sunt excluse problemele de net si alte probleme de care zicea Horia. Din punctul meu de vedere esti doar un mic mincinos. Ca cei ca tine isi gasesc relativ usor avocati , asta e caracteristic meleagurilor noastre.

mamutel - are tot atita importanta cine sunt eu cita are cine esti tu. Adica niciuna. V-am semnalat o situatie. Pentru cine are urechi sa auda. In rest pentru mine subiectul e inchis.

Horia - daca ai fi avut curiozitatea sa citesti ce am scris ai fi vazut ca am incercat prin toate metodele civilizate sa dau de individ timp de 10 zile. Asa ca decit sa citesti printre rinduri mai bine abtine-te si ai grija pt cine garantezi. Sau poate sunteti la fel.

Buna ideea mamutel: sa nu poata vinde nimeni nimic sau cumpara daca are mai putin de 30 de postari. In schimb nici o problema cu teparii cu sute de postari.

Aceasta postare a fost editata de TM2010: 22 December 2010 - 07:35 PM

#8 Useril este offline   tavi 

• Membru senior

Postat 22 December 2010 - 07:36 PM

Vezi postareahoria, la 22 Dec 2010, 19:10, a spus:

TM2010.... Apropo, m-ai facut curios, cui a mai tras tepe Tavi?.........

Ma vad nevoit sa revin din nou in aceasta mica dicutie nelpacuta, asa ca ......
Fac un apel tuturor colegilor de forum care citesc acest topic si am sa-i rog cu deosebita stima sa posteze toti cei care considera ca au fost tepuiti si pacaliti de mine. Fara nici un regret sa enumere fiecare dintre cei care au fost ''tepuiti si pacaliti'' evenimentul si modul in care eu am abuzat prin nesimtirea mea de onestitatea lor.
Tot pe aceasta cale doresc administratorii care patroneaza acest forum sa ma peenalizeze sau eventual sa-mi baneze contul daca considera ca acuzele aduse de userii acestui forum sunt justificate.
Categoric colegul TM2010 se simte jicnit si cu onoarea patata de un gunoi ca mine si probabil doreste sa-mi cer scuze public, ei bine...... chiar daca vina pe care o port pentru simplul fapt ca mi-am permis sa rezerv o carte pe care ulterior nu am mai dorit-o, atunci..... daca il incalzeste cu ceva acest fapt ...... ei bine ''I-mi cer scuze'', dar consider necesar si faptul ca domnul TM2010 sa se scuze pentru faptul ca :''.....intreb daca esti normal sau nu'' (citat din spusele dansului, a carui varsta nu o cunosc si nici locatia acestuia-care nu conteaza totusi) , si il rog sa nu mai faca afirmatii pe care nu le poate justifica.
Astept lista celor tepuiti de mine.

#9 Useril este offline   Cassin 

• Membru senior
  • Postari: 411
  • Inregistrat: 08-April 06
  • Interests:Machete statice avioane de orice fel (de preferinta cu elice din WW II) 1/72

Postat 22 December 2010 - 07:37 PM

Nu va suparati d-l TM2010, dar nu prea imi dau seama cine sunteti dvs. Din profilul afisat nu reiese nimic! Daca i-ati trimis ceva lui Tavi si nu v-a platit, sunt dispus sa va achit pagubele. Daca nu i-ati trimis inca, va rog sa ii trimiteti de urgenta in acelesi conditii (sunt dispus sa acopar cheltuiala dvs. cu acordul lui Tavi). Dar in acest caz va voi ruga sa va retragti de pe acest forum serios.
In continuare voi ruga administratorul forumului sa impuna obligativitatea afisarii unor date minime referitoare la utilizatorii acestui forum.

#10 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Postari: 2976
  • Inregistrat: 24-April 05

Postat 22 December 2010 - 07:37 PM

Prietene, esti cam agresiv, obraznic, pari muritor de foame. Daca ti-au taiat gazul sau apa calda si ai nevoie disperata de bani lasa-mi contul tau si iti trmit eu contravaloare cartii pe care trebuia sa o achite Tavi! Sarbatori fericite!

#11 Useril este offline   TM2010 

• Membru deplin

Postat 22 December 2010 - 07:41 PM

Vezi postareahoria, la 22 Dec 2010, 19:37, a spus:

Prietene, esti cam agresiv, obraznic, pari muritor de foame. Daca ti-au taiat gazul sau apa calda si ai nevoie disperata de bani lasa-mi contul tau si iti trmit eu contravaloare cartii pe care trebuia sa o achite Tavi! Sarbatori fericite!

:clapping: Ok.

Rog moderatorii daca este posibil, sa-mi stearga contul.

#12 Useril este offline   corsar 

• Membru senior
  • Postari: 470
  • Inregistrat: 07-February 05
  • Interests:club, discussion

Postat 22 December 2010 - 07:59 PM

intervin si eu in aceasta discutie, din doua mari motive

1. De la Tavi am cumparat multe, si mai mari si mai marunte, si nu am ce reprosa lui Tavi.
2. Acest domn TM 2010 a facut si pe artmodelism valuri exact cu acelasi subiect....dar in topicurile lui Tavi, unde nu avea nimic comun cu topicul respectiv.
I s-a atras atentia si s-a sters prima postare, apoi a doua, a urmat o a treia postare in alt topic de a lui Tavi, si ca urmare a fost banat pe artmodelism.
Ce este culmea ca acest domn TM2010 pe artmodelism era inregistrat cu mailul.......tineti-va bine.... ...@....si asa mai departe....

nu comentez asta......fiecare poate sa o interpreteze dupa bunul plac al sau

Bafta

Aceasta postare a fost editata de corsar: 22 December 2010 - 08:00 PM

#13 Useril este offline   tavi 

• Membru senior

Postat 22 December 2010 - 08:00 PM

Multumesc @HORIA si @CASIN , dar mentionez faptul ca distinsul domn TM2010 nu mi-a trimis nici o carte pentru ca nu avea cum, iar in alta ordine de idei...... daca doreste domnul , atunci am sa-i virez eu suma in cont de 50 lei +despagubirile si sa pastreze dansul cartea.
Inca astept lista cu cei tepuiti de mine.
Craciun Fericit Tuturor !!

#14 Useril este offline   mamutel 

• Membru senior

Postat 22 December 2010 - 08:08 PM

..... domnule TM2010 am inteles ce vrei matale-un pic de noroi\ pt mine e viceversa in legatura cu tavi - deci TAVI e baiat de treaba iara daca are sa iti dea bani atunci ii dau si eu pt el alaturi de altii

#15 Useril este offline   Mr32 

• Membru senior
  • Postari: 1478
  • Inregistrat: 24-December 05
  • Interests:Machete de avioane militare 1/32, aviatie.

Postat 22 December 2010 - 08:37 PM

Confirm si eu ca Tavi este baiat de treaba,am facut si eu afaceri cu el si nu am avut nici o treaba legata de plata .
Subscriu si eu la ideea cu un minim de date la profil.
Sarbatori Fericite!

#16 Useril este offline   uhu 

• Membru senior
  • Postari: 851
  • Inregistrat: 12-August 05

Postat 22 December 2010 - 08:45 PM

Incheind chiar in urma cu cateva zile o tranzactie cu Tavi, pot certifica ca nu au fost probleme privind intarzieri la plata, ea facandu-se foarte promt. oricum sunt de acord cu ideea de minim de date obligatorii necesar accesului la topicul vanzari, cumparari.

Sarbatori fericite tuturor si cat mai multe machete in sacul mosului !!!

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi