Dupa cum vedeti pachetul contine :
1 buc. etrava
1 buc. coasta
1 buc. a puntii inferioare
2 buc. ancore+verigi + traverse
scanduri pentru punte
1 buc. pila
1 buc. pensula
Dupa o minima trecere in revista a manualului am cateva intrebari la care sper sa primesc raspuns:
1.Cum este mai normala vopsirea coastelor ,pe parcurs sau la final?
2.Care este cel mai bun aracet ?
3.Scandurile puntii nu se lipesc cand am la dispozitie toata puntea ?
Va multumesc anticipat pentru rabdarea de a suporta intrebarile tampite care cu siguranta isi vor face aparitia.
Aceasta postare a fost editata de Razvan: 28 January 2011 - 10:36 PM

Ajutor
 Ajutor

Sus
 Sus 

Uite ce patesti daca respecti pozele si sfaturile lor de 2 bani. In revista italiana arata calafatuirea intr-un fel, acceptabil, si aici e de tot ....
 Uite ce patesti daca respecti pozele si sfaturile lor de 2 bani. In revista italiana arata calafatuirea intr-un fel, acceptabil, si aici e de tot .... 
 , sper sa ne descurcam!! cei experimentati sa nu fie rautaciosi, va rog, cel putin eu nu cred ca am curajul si dibacia necesara sa fur meserie de la voi, dar credetima cachiar si asa agemiu am dreptul sa trec si eu prin experienta de a construi pas cu pas o minunatie din asta (pentru mine asa este, nu ma contraziceti ca nu cred) spor la lucru razvane, si sa stii ca sunt apropape, cu un pas, un pas jumate' in urma :D!!
, sper sa ne descurcam!! cei experimentati sa nu fie rautaciosi, va rog, cel putin eu nu cred ca am curajul si dibacia necesara sa fur meserie de la voi, dar credetima cachiar si asa agemiu am dreptul sa trec si eu prin experienta de a construi pas cu pas o minunatie din asta (pentru mine asa este, nu ma contraziceti ca nu cred) spor la lucru razvane, si sa stii ca sunt apropape, cu un pas, un pas jumate' in urma :D!!

. Nu stiu daca-i bine, da de aratat arata bine.
 . Nu stiu daca-i bine, da de aratat arata bine.