Sfatos, la 10 Apr 2011, 13:33, a spus:
Cam naspa chestiile, dar inca nu mi-a disparut elanul. Am incercat pe parcursul montajului sa le indrept, dar mai mult de atat nu am putut face.
Unele coaste (cea de la teuga de pe mijloc de exemplu), daca au fost strambe si-au pastrat strambaciunea, dar vor fi acoperite de filele bordajului si nu s-or mai vedea asa naspa.
Salut,
Din ce vad eu cea mai naspa problema mi se pare cea cu chila serpuita. Spatiile acelea goale pot fi rezultatul chilei deplasate si pot fi "umplute". Insa din cauza chilei eu cred ca si linia navei o sa aibe mult de suferit.
Si eu am aceeasi problema cu piesele deformate insa nu am inceput sa lipesc nimic pana nu vor fi drepte (apa fierbinte si puse pe suprafete perfect plane cu "greutati" pe ele). Ca sa fie totul super, piesa din spate a chilei este cu un milimetru mai subtire decat celelalte doua, lucru care o sa-mi ingreuneze alinierea. Dar m-am gandit ca o sa lipesc adaos de material (furnir) pentru a o egala cu celelalte doua.
Oricum, revenind la problemele tale, eu as incerca sa desfac totul si sa realiniez totul. Nu stiu in ce masura este posibil acest lucru si daca e corect (si eu sunt incepator dar in acest moment eu asa vad lucrurile).
Doar un lucru iti mai spun, nu dipera, NU lua sticla si bea

Florin Vlad