Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 25 May 2011 - 09:03 PM

*scarile urmeaza sa fie invechite ...
Vreau pareri, critici, propuneri ... sa nu va fie frica, nu ma supar eu cu una cu doua ... pentru mine acest galion e un joc, si chear daca il pierd - noi sa fim sanatosi ...

Aceasta postare a fost editata de staric: 25 May 2011 - 09:47 PM
Postat 26 May 2011 - 07:27 AM
@heltauer "... nu stiu daca e corecta suprapunerea filelor alea ... "
Parafrazand cunoscuta publicitate "Halatul, unde-i halatul????" - Unde-i planul,unde-i schita,tablou,gravura,descriere istorica, ... unde-i halatul??? Dincolo era mai ... :

@Leo2003 " ... nu am mai vazut nicaieri solutia asta ... "
"Solutia" asta exista ... eu doar incerc sa le descopar secretele :

Postat 26 May 2011 - 07:42 AM
Aceasta postare a fost editata de SorinR: 26 May 2011 - 07:43 AM
Postat 26 May 2011 - 08:01 AM
Panoul pupa a fost lipit atat la etambou cat si cu capetele puntilor (coverta si puntile dunetei). Capatul de la pupa a puntii principale nu vine pana in panoul pupa, neam. Am observat de mult acest lucru si am semnalat si aici, pe forum. N-am primit niciun raspuns. Cel putin asa e la mine. Nu stiu daca am gresit io pe undeva sau asa e la toata lumea care nu a intervenit in acea zona.
In consecinta, intre capatul puntii principale si panoul pupa, la mine e un luft ca la balamuc de cca 2-3mm.
La voi cum e ?
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 26 May 2011 - 08:24 AM
Postat 26 May 2011 - 09:01 AM
Postat 26 May 2011 - 09:22 AM
In fine... amanunte.
Deocamdata am lasat luftul de care ziceam asa. Astept si numarul viitor, dar nu ca s-ar rezolva ceva, ci pentru ca o sa plachez cu furnir si interiorul panoului pupa pe zona vizibila prin "spartura tribord". In consecinta luftul se va mai micsora si apoi voi vedea cum il voi face invizibil.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 26 May 2011 - 09:32 AM
Postat 26 May 2011 - 10:54 AM
An alta ordine de idei si la mine e problema pupa-punti. Ma gandesc ca exclus sa fi gresit toti. IDEEA e ca nu se va vedea, pe o parte va fi corabia ambracata si pe cealalta va veni mascata cu o bucata pe care ne-o dau ei.
Luftul este de 4mm cu pupu nelipita
pardon pupa nelipita
Postat 26 May 2011 - 11:01 AM

Dar ai vazut sper si print-screen-urile mele cu usi DREPTE, din aceeasi perioada....
Deci cu atit mai mult sint de parere ca alegerea e a fiecaruia, sa le faca fix cum vrea... acuma.... ca lu' X sau Y nu-i plac - e chestie de gust, parerea mea. Si poti sta linistit ca nu-mi schimb eu ideile doar ca asa zice cineva

Dar deocamdata - eu sint multumit cu ce am...
Si in mod sigur nu o sa ma supar

Cit despre ultima ta poza - EXACT asa e si la mine....
Postat 26 May 2011 - 11:31 AM

ma gandesc ca spatiile ad-notate cu rosu trebuiesc eliminate ca distantele ce sunt indicate cu rosu sa permita montarea pieselor din numarul viitor, de aceea mai astept numarul viitor ca sa le lipesc pe toate odata!! in functie de cum lipim astea, a sa vina si parapetul de la duneta, ce trebuie sa se potriveasca si el cu panoul pupa si ce a sa mai vina!! Eu mai astept deci o saptamana!!
dar daca lipim asa cum cred eu, panoul pupa nu se mai aliniaza cu etamboul, sa nu fie o problema mare apoi la fixarea carmei!! Cei ce au mai facut ar trebui sa anticipeze mai mult ca mine, care-mi pun poate niste intrebari idioate!! Sa nu patesc si eu ca babele si drobul de sare!!
Aceasta postare a fost editata de SorinR: 26 May 2011 - 11:45 AM