Aceasta postare a fost editata de traian: 03 July 2011 - 09:02 AM
Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 03 July 2011 - 09:01 AM
Postat 03 July 2011 - 10:17 AM
Joe_Black, la 03 July 2011 - 07:44 AM, a spus:

Adik pe fiecare biletel introdus in pungulitele cu componente scrie "Made in PRC" (Popular Republic of China).
Da corect.. made in china, distribuit de greci. Pe interiorul revistei sunt trecuti o caruta de greci ,de aceea am fost derutat.Oricum nu mai conteaza, vorba lui Traian...treaba este globalizata

Aceasta postare a fost editata de pelly67: 03 July 2011 - 10:20 AM
Postat 03 July 2011 - 02:07 PM
raducindrea, la 02 July 2011 - 09:00 PM, a spus:

Īmi cer scuze că revin cu problema mea. M-am mai gāndit peste noapte și zic că raducindrea zice bine că e mult de lucru cu adaosuri făcute din bucățele de lemn. Ce altceva s-ar putea folosi? Se poate pune spumă, sau e prea mic locul să țină? Sau se poate pune altceva?
Mulțumesc anticipat pentru orice indicație.
Postat 03 July 2011 - 02:18 PM
Postat 03 July 2011 - 02:43 PM
Relativ la proiectare (CAD, Laser, The Force, whatever) eu inca mai tind sa sper ca INITIAL - kitul a fost bine proiectat. Repet, in umila-mi parere - marea parte a problemelor de ne-aliniere ce apar se datoreaza schimbarii lemnului planificat initial - FARA modificarea restului de cote (sau ce-or mai fi fiind). In concluzie - eu m-am gindit ca, spre exemplu, linia data de coastele pe care le-am primit - cel putin AR TREBUI sa fie cea corecta, cea in concordanta cu o atare realitate, fie ea si discutabila. Pur matematic gindind - modificarea dimensiunilor (grosimii) coastelor si a puntilor nu afecteaza IN NICI UN FEL design-ul exterior final, asa cum a fost el gindit. Ceea ce nu mai e valabil la parapeti, a caror grosime schimbata - afecteaza DIRECT linia exteriorului.
Acuma - cu astea in cap - tot in prostia-mi - io m-am gindit ca decit sa ma apuc de pilit coastele - ceea ce INEVITABIL ar duce la modificarea liniilor exterioare finale, indiferent de cit de bine si de profesionist as face-o - mai bine modific grosimea parapetilor alora (exterior sau interior deja e irelevant...) si nu schimb absolut nimic la imaginea de ansamblu.
Repet insa - asta o fost ce-am gindit eu. Ca e bine sau e rau - asta nu mai stiu. Cert e ca mie acuma tare-mi tihneste cind ma uit in lungul coastelor, "tangent" cu puntea principala - si nu-mi apare nici un fel de denivelare, nici un "umar" ramas de la coaste - ci doar o linie frumoasa, continua....

Postat 03 July 2011 - 03:03 PM
Postat 03 July 2011 - 09:38 PM
traian, la 03 July 2011 - 09:01 AM, a spus:
Nu ma pot abtine sa-ti dau dreptate ...

Postat 04 July 2011 - 02:56 AM

Si daca tot postez in topicul mama (si ca sa nu fiu total off-topic) - uite si niste poze cu tunuletele mele:

(Nu stiu ce sa mai fac acuma; ca-i 4 dimi', si somn tot nu mi-i