Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 02 August 2011 - 11:27 AM
Setul de betisoare costa in jur de 10 ron, dar partea proasta e ca deocamdata nu sunt pe stoc (le iau de la locul de munca) cand o sa vina am sa va anunt eu, pana una alta eu sunt inactiv (ma mut) si e mai greu cu internetul (aprox. 30 zile pana la contract), vad ca lucrarile inainteaza si am sa am mult de recuperat, pana atunci va urez spor la treaba!!!
Postat 02 August 2011 - 12:48 PM
Bine ai venit, Jack... ai lucrat frumos, felicitari.
@Pacific - ai dreptate, dar nu da cu pietre :) marea majoritate a noastra, a incepatorilor, a pus cepuri de lemn doar la extremitatea filelor. Eu oricum am alternat filele dupa alt pattern, asa ca este deja destul de aglomerat.
@Pacific - ai dreptate, dar nu da cu pietre :) marea majoritate a noastra, a incepatorilor, a pus cepuri de lemn doar la extremitatea filelor. Eu oricum am alternat filele dupa alt pattern, asa ca este deja destul de aglomerat.
Aceasta postare a fost editata de Mioriticul: 02 August 2011 - 12:48 PM
Postat 02 August 2011 - 01:37 PM
@ bobby :hi:pt ce a iesit..
@ Pacific _231.000 - Cat traieste omul invata. E posibil ce zici si chiar logic avand in vedere lungimea filelor. Doar ca mi s-ar parea prea mare densitatea de puncte si poate deranjant la ochi la scara asta. Imi dau si eu cu parerea acum. Oricum...nu tin minte sa fi vazut vreo lucrare pe forum care sa aiba si prinderi intermediare la file. Daca gresesc
Din Ardeal numa bine si multa
la toata lumea.
@ Pacific _231.000 - Cat traieste omul invata. E posibil ce zici si chiar logic avand in vedere lungimea filelor. Doar ca mi s-ar parea prea mare densitatea de puncte si poate deranjant la ochi la scara asta. Imi dau si eu cu parerea acum. Oricum...nu tin minte sa fi vazut vreo lucrare pe forum care sa aiba si prinderi intermediare la file. Daca gresesc

Din Ardeal numa bine si multa

Postat 02 August 2011 - 03:59 PM
salut la toti, cine are sa imi dea si mie planurile de la SAN FELIPE as fi foarte recunoscator , nu le gasesc pe nicaieri prin alta parte si o alta rugaminte cum fac si eu pozele mai mici sa pot sa le postez pe forum, aparatul meu le face la vreo 3 mega si nu pot sa postez multumesc frumos
Postat 02 August 2011 - 04:05 PM
Postat 02 August 2011 - 08:49 PM
axxel_d, la 02 August 2011 - 03:59 PM, a spus:
salut la toti, cine are sa imi dea si mie planurile de la SAN FELIPE as fi foarte recunoscator , nu le gasesc pe nicaieri prin alta parte si o alta rugaminte cum fac si eu pozele mai mici sa pot sa le postez pe forum, aparatul meu le face la vreo 3 mega si nu pot sa postez multumesc frumos
cu Microsoft Office Picture manager
Postat 02 August 2011 - 09:35 PM
Īncă un off-topic
Vezi că ţi le-am trimis pe cele de la Mantua, scara 1 : 75, pe adresa aceea de e-mail pe care ai prezentat-o. Baftă!
axxel_d, la 02 August 2011 - 03:59 PM, a spus:
salut la toti, cine are sa imi dea si mie planurile de la SAN FELIPE as fi foarte recunoscator , nu le gasesc pe nicaieri prin alta parte ...
Vezi că ţi le-am trimis pe cele de la Mantua, scara 1 : 75, pe adresa aceea de e-mail pe care ai prezentat-o. Baftă!