@mondeo: in pozele din revista furnirul e pus destul de aleator/ Cred ca e in regula sa il pui cum ti se pare mai la indemana,
Eu am pus furnirul azi cu adeziv de contact (lipiciul cu uscare rapida din revista...). Am folosit Moment pentru pantofi pentru ca e singurul transparent pe care l-am gasit. Recunosc ca m-a prins tehnica asta pentru ca mi-a fost usor sa asez furnirul in curbe continue (obsesia, deh...). Ceea ce am lipit acum cateva zile s-a prins foarte bine, asa ca probabil voi continua cu prenadezu' . Am de gand sa lacuiesc exteriorul cu lac alchidic (am in vedere lacul pentru barci de la Kleber, care are nuanta mierii). Pentru asta am nevoie ca furnirul sa fie poros ca sa se imbibe cu lacul. Daca folosessc aracetul pot lacui doar cu lac acrilic pe baza de apa, iar cel pe care il am ramane si uscat cu o tenta usor albastruie.
Intrebare: si la voi furnirul de saptamana asra e de calitate mai buna (fibrele inchise la culoare mai groase si mai rare, taietura in lung, lemnul parca din alt film) decat cel de pana acum, sau doar am avut eu noroc?
Aceasta postare a fost editata de Confucius: 17 November 2011 - 11:53 PM

Ajutor

Sus