Citeaza
mai am o nelamurire cu acel burghiu de 1 mm, nu stiu de unde sa cumpar asa ceva
Salut si bine ai postat
Problema achizitionarii burghielor nu este una complicata si se rezolva in mai multe moduri :
Asa cum a spus Staric prin comanda la magazinele virtuale. (efortul este minim dar este bine sa comanzi mai multe produse pt ca sa platesti mai putin la transport )
Magazinele gen Brico, la raionul de spirale sunt asezate primele pe raft in ordinea crescatoare a grosimii. La Bricostore un set de 2 spirale de 1 mm Bosh este in jur de 7 Ron dar la MrBricolge aceleasi le gasesti la 4 Ron
Magazinele din coltul stazii gen Unelte si Scule, nu toate au asa ceva ,dar in schimb gasesti si alte produse utile si in general mai ieftine decit la Brico ( bait, lac, pensule pile etc....)
Totodata este bine sa-ti cumperi spirale de 1.5 si poate de 3 mm (cele de 3mm nu stiu sigur daca trebuiesc la SIB dar colegii mai avansati pot sa confirme ) . Am spus spirale pt ca este bine sa ai mai multe deoarece sunt destul de firave si se pot rupe usor......
Mai exista varianta de a comanda la DeA o bormasina manuala, unde iti vine si un spiral de 1mm ( pret 35 Ron taxe de transport incluse) dar drept sa-ti spun eu am fost dezamagit de calitatea acestei scule care totusi este necesara
Pina la urma tu alegi ce vrei, ideea este sa nu renunti usor si sa postezi cind ai nelamuriri
Bafta si spor in continuare