Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 17 February 2012 - 06:10 PM

Uploaded with ImageShack.us

Salut,
Mai sus poze cu SIB-ul meu in lucru, prima slefuire, mulde detalii de complectat, cam tarziu postez din lipsa cateodata de timp, multumesc pentru ajutor.
Postat 17 February 2012 - 07:27 PM
Si inca cateva pozici cu o parte din ultima etapa de asamblare! Dintii de pe parapeti nu iam lipit inca deoarece ma mai gandesc si alte variante de ornament!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 17 February 2012 - 09:33 PM
Postat 17 February 2012 - 08:03 PM
iar intrebare de necunoscator :
Mi s-a rupt nefericita pila data de DeA...
Relax,nu esti singurul caruia i s-a rupt pila...Lucru slab....Nici n-am fortat-o si a facut:pic!
Oricum,dupa ce m-am lamurit,in viata mea n-o sa mai cumpar articole de la DeA,si nici reviste saptamanale,cu zgarcenie piese date(nici macar oferite in ordinea constructiei lor...)Ori iau la kit complet,ori construiesc dupa plan!Salutare...
@entty -Ai realizat destul de bine.Imi place.Si mai ales ai lucrat curat,ceea ce e f. important.Spor!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 17 February 2012 - 09:29 PM
Postat 17 February 2012 - 08:18 PM
Mondeo, la 17 February 2012 - 05:56 PM, a spus:
Eu lucrez la ea dar pe principiul ca ceea ce pot face cu mana mea nu cumpar. De data asta nu fiindca nu as cumpara ci fiindca primul chiosc e cam departe. Am primit primele 30 de numere, mai departe sunt pe cont propriu.
Postat 17 February 2012 - 08:40 PM
shadow, la 17 February 2012 - 04:38 PM, a spus:
Mi s-a rupt nefericita pila data de DeA, ce pile sa cumpar sa imi fie mai usor la slefuit ( o sa si chituiesc). Am vazut ca cele de lemn se numesc raspele, din astea ar trebui? Sau orice pila e buna, fie ea de metal fie de lemn?
Si inca ceva dupa ce chituiesc, ce granulatie la hartia abraziva sa folosesc?
Multumesc de ajutor .:)
ajutor?:)
Postat 17 February 2012 - 09:13 PM
shadow, la 17 February 2012 - 08:40 PM, a spus:
De raspila ai nevoie doar cand ai de luat grosier.
Pila pe care ai primit-o de la DeA nu era pentru lemn

Eu prefer slefuitoarele (fasii de lemn, carton, etc. cu hartie abraziva lipita pe ele) construite de mine

avantaj eu pentru ca le construiesc in functie de necesitati.
Bafta!
Postat 17 February 2012 - 10:41 PM
Postat 17 February 2012 - 10:42 PM
MoRb, la 17 February 2012 - 10:10 PM, a spus:
Aveti vreo idee?
Uitate te rog la pagina 203! Acolo am postat varianta mea de montaj a parapetiilor! Desigur nu sustin ca este infailibila dar la cel putin a mers de minune!
Postat 18 February 2012 - 11:00 AM
Mondeo, sa sti ca am telefonat la astia de la DEA de nu stiu cate ori, dar surpriza: nu stiu nici ei ce au in planuri pentru viitor

Un lucru e cert baga colectia CORPUL UMAN pentru a treia oara, asa ca o sa fim o tara de doctori, cat despre modelisti...

Postat 18 February 2012 - 11:14 AM
MoRb, la 17 February 2012 - 10:10 PM, a spus:
Aveti vreo idee?
Nu vad totusi care ar fi problema. Practic parapetul are doua puncte esentiale de fixare, unul pe bordaj iar celalalt pe capatul taie-valului. Intermediar se fixeaza de coaste. Verificati intai cu o bagheta alinierea coastelor intre cele 2 puncte si ajustati pozitia lor acolo unde e necesar. Din poze vad ca trebuie sa aiba o usoara curbura dupa linia puntii. Daca osatura e aliniata parapetii se aseaza de la sine fara tensionari mari iar pentru lipire se pot fixa cel mai simplu cu cleme pemtru rufe (bineanteles ca sunt si cleme speciale pemtru asta). Pe bordaj din cate am vazut se pot fixa cu cate doua cuite in colturi.