Leo2003, la 28 March 2012 - 07:22 PM, a spus:
Daca nu-ti plac ramele si capacele date de furnizor... asta e. Stiu si eu ca se fac de lemn, dar am sa le folosesc totusi pe astea.
Daca te referi la vopsire... atat am putut. In realitate sunt ceva mai deschise la culoare si destul de asemanatoare la culoare cu bordajul.
Daca te referi la faptul ca pe interior obloanele trebuie vopsite in rosu, ok, stiu si asta ca s-a mai discutat. Cu toate astea am vazut chiar la marele artist Alex Baranov obloane nevopsite la interior in rosu.
Daca te referi la ornamentele interioare ale oblonului, m-am inspirat dupa doua galioane reconstituite, Vasa si Neptune, dar si dupa diverse prezentari din carti de modelism. O imagine dintr-o astfel de carte:
Iti respect opinia, dar erau mai de folos observatii punctuale pentru a putea, eventual, corecta si, in general, intreg SIB-ul nu are numic comun cu realitatea.
@NNegoita Ornamentele de pe fata interioara sunt puse de mine.
nu pot sa ma refer la ceva anume.pur si simplu sint urite.arata ca niste capace de canal stradal.si cind spun acest lucru nu ma refer doar la capacele tale.se putea incerca lipirea unor fisii de furnir pe ele,pt a masca ,metalul acela ieftin.nu toate navele au capacele de saborduri vopsite pe interior cu rosu.
daca ma refer stric la capacele expuse de tine,pararea mea este ca vor arata si mai urite cu tevile de tun montate,din cauza acelor ornamente.probabil ca alt model ar fi aratat mai bine.
este doar parerea mea,si nu este nimeni obligat sa tina cont de ea.

Ajutor

Sus