Mulţumesc pentru aprecieri, cred că neoboseala căutării este răsplata. Sunt prea mulţi care deţin fiecare în parte adevărul lui propriu. Perfect este doar Dumnezeu.
(Există lucruri care ştim că sunt imposibil de realizat, până când vine cineva care nu ştie acest lucru şi le realizează. - A. Einstein)
Deci să nu mai am grija chitanţei.
Ca regulă estetică pe care sper că am înţeles-o este să fie un pic de unitate, adecă nu un amalgam de culori. Deci, pentru că tu eşti primul şi sigur preponderentul admirator al
SIB-ului tău, pune culorile care-ţi plac, daaar să regăseşti vibraţii pe culorile alese, nu sumă de unicate. Eu văd "aurul dă trompetă" DeA al tunurilor abolit complet. Celelalte două
sunt pretabile în unitatea pe care ai gândit-o. Produs nou livrat "la cheie" clientului sau corabie cu state de plată în activitate. "Un pic de roşu" nu trebuie să lipsească din nicio operă
artistică vizuală, daaar să-l mai regăseşti pe ici pe colo. ... (Atenţie! Sunt doar păreri personale, nu aprecieri.)
Am mai făcut recomandarea, revin. Poze ataşate cu minim de pretenţii se obţin prin imobilizarea aparatului( folosirea timpilor de întârziere faţă de declanşare -cele în care cel ce pozează,
după declanşare fuge şi el în grupul pozat), asta facilitează renunţarea la blitz(deci lumina pe subiect este la comanda noastră - expres) şi folosirea "macro" sau "super macro" pentru detalii.
NU VĂ BIZUIŢI PE FOTOŞOPARE[sic]! ADOBE NU APASĂ PĂ DECLANŞATOR ÎN LOCUL NIMĂNUI.
Aceasta postare a fost editata de NNegoita: 29 March 2012 - 08:37 PM