traian, la 15 November 2012 - 01:58 PM, a spus:
Ar fi bine de luat in considerare faptul ca e un model de vitrina si din cand in cand o sa mai trebuiasca sters de praf sau o sa fie tentant de ,,vazut cu mana'' de unii musafiri, situatii in care, normal, obiectul va capata unele pozitii care favorizeaza detasarea unor componente lejer fixate. Cavilele si altele ca ele nu vor fi utilizate curent asa ca pot fi fixate fara jocuri, definitiv, ca dealtfel si celelalte atasamente care se balangane la eventualele tangaje.
sa-l vad io pe musafiru ala care o sa puna mana pe opera mea:D grrrrrr!!!
buna! ma bucur sa vad ce frumuseti a-ti cladit pe santierele voastre(sper ca dupa terminarea corabiilor sa nu ne apucam si noi de vandut flota:D) .eu de abia m-am apucat de nava( am avut rabdare/lipsa timp, sa strang atatea numere),trebuie sa va multumesc tuturor pt problemele cu nava intalnite si scrise aici ,sfaturile date in aceste pagini,poze.... ,m-au ajutat, acum vreau sa fac usile -mobile.se pare ca-i mai complicat decat credeam.:)) daca aveti ceva poze in plus cu balamale, as aprecia(pot fii prin PM ca sa nu poluez topicul pe final de constructie a navei). multumesc.
Aceasta postare a fost editata de potato: 15 November 2012 - 02:58 PM