Forum Machete,Modelism,Hobby: Actualizare software forum - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

  • 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Actualizare software forum

#21 Useril este offline   cartula 

  • Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04
  • Location:Bucuresti

Postat 30 May 2011 - 07:23 PM

Vezi postareaSfatos, la 29 May 2011 - 09:07 PM, a spus:

Salutare!
Pe mine nu ma incanta functionarea noii interfete.
- Eu folosesc IE 8 si 9 cu functia zoom la 150% (nu mai vad bine si ochelarii ma enerveaza), iar cand deschid pozele din posturi acestea ies din pagina afisata pe monitor, nu fac shrink (restrangere automata) asa cum se intampla in interfata cealalta si din aceasta cauza este dificil sa le vezi in intregime si sa le inchizi (trebuie glisata fotografia cu ajutorul cursoarelor ferestrei).


Vezi postareacartula, la 29 May 2011 - 10:01 PM, a spus:

O sa studiez posibilitatea de redimensionare. Personal, am stat in dubii daca sa folosesc stilul acela, sau pur si simplu sa fie deschisa imaginea direct. La imagini mari, e intr-adevar extrem de deranjant.
Momentan am dezactivat partea aceea, imaginea se deschide in aceeasi fereastra si e redimensionata de catre browser.


Gata, rezolvat sper multumitor. Acum, cand se da click pe atasament, se deschide in fereastra separata.

#22 Useril este offline   mersu 

  • Christian von Turela
  • Grup: Members
  • Postari: 1251
  • Inregistrat: 04-April 06
  • Location:Bucuresti (care este!)
  • Interests:StuG fan!

Postat 31 May 2011 - 01:33 PM

Se pare ca s-a rezolvat. Multumesc Gabi.

#23 Useril este offline   Longinus 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 7171
  • Inregistrat: 06-March 08
  • Location:Mayotte, Guyana

Postat 01 June 2011 - 09:55 AM

Eu inca nu mi-am dat seama cum fac sa-mi deschid "cutia" cu PM-uri. :pardon:

#24 Useril este offline   cartula 

  • Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04
  • Location:Bucuresti

Postat 01 June 2011 - 11:51 AM

Longinus,

Vezi in imagine
Imagine atasata: PM-uri.png


Cand primesti un PM, ar trebui sa ai in bara similar cu ce se vede in poza.
Imagine atasata: PM-uri2.png


#25 Useril este offline   Longinus 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 7171
  • Inregistrat: 06-March 08
  • Location:Mayotte, Guyana

Postat 01 June 2011 - 12:34 PM

Da,acum mi clar.Multumesc.

#26 Useril este offline   dani 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1627
  • Inregistrat: 09-May 05
  • Location:Deva

Postat 01 June 2011 - 09:03 PM

Salut.
Am si eu o mica problema:inainte aparea si locatia[Deva],acum nu mai apare.Trebuie sa ma "bag" eu pe undeva s-o setez?

#27 Useril este offline   alexelu_marinelu 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1343
  • Inregistrat: 21-October 08
  • Location:Bucuresti

Postat 01 June 2011 - 09:05 PM

Sunt eu chior? Mai exact, atat de chior?
Mai ezista galeriile? Si daca da, unde?
Felicitari, Cartula, pentru noua interfata. A fost o schimbare / surpriza placuta, apreciabila cu atat mai mult cu cat este dublata de un volum considerabil de munca.

#28 Useril este offline   cartula 

  • Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04
  • Location:Bucuresti

Postat 01 June 2011 - 09:36 PM

Dani,

Ti-am editat eu. Dar ca idee generala, campul se regaseste in sectiunea de setari -> Profil -> Schimbare informatii profil. Penultimul camp. Ar fi trebuit sa se pastreze din versiunea veche, la restul lumii a ramas. Daca mai are cineva problema asta, sa dispara localitatea, va trebui sa o editati in locul mai sus mentionat.

Alexelu,
La care galerii te referi, cele de pe site-ul principal? Sunt inca acolo.
Mai e inca mult de munca, multumesc pentru felicitari.

#29 Useril este offline   caporalmusat 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Location:BRAILA
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 01 June 2011 - 10:46 PM

Salutare !Cum fac sa pot intra pe noua versiune direct nu princea veche si sa nu ma loghez de fiecare data can "intru " si pe vechi si pe nou lucru pe care nu l pateam pecel vechi am folosit acele cokies dupa cat am reusit sa inteleg dde acolo dar ceva nu e bine aplicat de mine sau e altceva. Si as vrea sa scriu numai cu litera maremare pt ca mie mai usor puteti cere dl. z mare mesajul meu in care i am spus de ce preer scrisul mare .Multumesc si sanatate !

#30 Useril este offline   dani 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1627
  • Inregistrat: 09-May 05
  • Location:Deva

Postat 02 June 2011 - 12:03 AM

Ok Cartula ,mare multumesc !

#31 Useril este offline   cartula 

  • Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04
  • Location:Bucuresti

Postat 02 June 2011 - 12:13 AM

Vezi postareaCassin, la 29 May 2011 - 02:51 PM, a spus:

Salut Cartula.
Am carcoteli in privinta motorului de cautare, care nici inainte nu mergea cine stie ce. Acum am incercat sa caut "Arado". E ca la "french military victories": http://politicalhumo...yvictories.htm. Concomitent, n-ai putea sa reduci numarul de elemente(litere, simboluri) care trebuie sa fie identice de la "x" la trei?

P.S. Cred ca n-am postat linkul dorit de mine. Idea era de 'NIX'.


Am 'reparat' cautarea. Sau mai bine spus, am adoptat o alta metoda, care este complet separata de partea de forum/baza de date. Si chiar merge (mult mai) bine din cate am testat.
Dimensiunea minima a unui cuvant este 3 caractere. Te rog testeaza si spune-mi daca mai sunt probleme.

Din pacate, cautari cum ar fi de exemplu "F-16" in continuare nu functioneaza. Inca nu i-am dat de cap pe partea asta. Orice are "-" si mai putin de 3 litere consecutive (nu caractere) nu merge Imagine postata

caporalmusat, nu imi este foarte clar ce intrebi. Nu mai exista vreo "versiune veche". Versiunea anterioara a fost stearsa in momentul in care a fost instalata noua versiune.

#32 Useril este offline   cartula 

  • Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04
  • Location:Bucuresti

Postat 02 June 2011 - 12:53 AM

Vezi postareacartula, la 02 June 2011 - 12:13 AM, a spus:

Din pacate, cautari cum ar fi de exemplu "F-16" in continuare nu functioneaza. Inca nu i-am dat de cap pe partea asta. Orice are "-" si mai putin de 3 litere consecutive (nu caractere) nu merge Imagine postata


Am rezolvat si asta, acum se poate cauta si un sir de caractere cum este F-16Imagine postata

#33 Useril este offline   caporalmusat 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Location:BRAILA
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 02 June 2011 - 07:04 AM

Pai eu cand dau cartula pe google apare cartula . ro si cand clik pe el imi apare veriunea veche ceain care apar divverse recenzii ,revista modelist iar in coltul din dreapta sus apare salut....... nu aveti mesaje noi asistentul meu iar cand dadeam pe forum apare discutii active azi. si tre buie sa ma loghez acolo de fiecare data si cand dau sa intru trec in versiunea noua unde si aici trebuie sa ma loghez de fiecare data ca sa pot vedea mesageria si sapot posta iar daca primesc un mesaj conversatie sunt notificat iar daca dau pe cuonversatia respectiva imi da unde sa vad toata conversatia si spune acolo in josul paginii ca trebuie sa ma loghez ca sa pot raspunde desi eu sunt logat ca: caporalmusat . multam.

#34 Useril este offline   cartula 

  • Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04
  • Location:Bucuresti

Postat 02 June 2011 - 12:26 PM

Ala e site-ul, si daca te loghezi acolo, da, probabil sa ai probleme cu forumul! Nu e o 'versiune veche', ci e doar site-ul principal.

Intra direct pe http://www.cartula.ro/forum/

#35 Useril este offline   cartula 

  • Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04
  • Location:Bucuresti

Postat 02 June 2011 - 01:16 PM

Am dezactivat logarea pe site-ul principal, pana la rezolvarea problemelor.

#36 Useril este offline   mirro 

  • Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 01-June 11

Postat 03 June 2011 - 05:02 PM

Foarte dificil de logat,si la fel de dificil de a intra. Deci eu trebuie acum sa trimit 10 postari pentru a intra intr-un dialog cu ceilalti membri ? asta este cel putin curios.

#37 Useril este offline   admin 

  • Administrator
  • Grup: Admin
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 14-April 04

Postat 03 June 2011 - 05:27 PM

Nu, doar ca primele 10 postari sunt supuse aprobarii de catre moderatori. Poti intra intr-un dialog cu ceilalti membri de la prima postare...

PS: citeste asta, pentru atasarea de imagini (postarea ta nu continea o imagine vizibila pentru ceilalti membri):
http://www.cartula.r...post__p__128845

#38 Useril este offline   Leo2003 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1799
  • Inregistrat: 08-February 11
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Tot ce nu tine de aviatie ca doar in aviatie lucrez.

Postat 03 June 2011 - 05:48 PM

In panoul de profile exista o rubrica "reputatie". Azi mi-am deschis profilul si sunt pe rosu, cu reputatie -1. Am gresit cu ceva, e vreo sanctiune, ceva. M-am mai uitat si la altii, care, in majoritate sunt "neutrali" cu 0 la reputatie. Ma poate lamuri cineva?

#39 Useril este offline   cartula 

  • Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04
  • Location:Bucuresti

Postat 03 June 2011 - 06:07 PM

Nu, aia e acordata de catre utilizatori, si este valabila doar pentru utilizatori. Inca nu am avut timp sa pun la punct sistemul, sunt cateva setari care trebuiesc facute, si una dintre ele va fi "cine a acordat reputatia". Intre timp, pana sunt facute modificarile, voi dezactiva partea asta. Multumesc pentru atentionare.

#40 Useril este offline   AlexPl 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 766
  • Inregistrat: 30-November 04
  • Location:Leiden, Olanda

Postat 05 June 2011 - 08:45 PM

Salut,

Incerc sa creez un album nou sa postez niste poze. Nu reusesc sa gasesc butoanele de crearea de album si de adaugare de poze in album.
S-a schimbat ceva si aici?

Arata acest topic


  • 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi