Forum Machete,Modelism,Hobby: Actualizare software forum - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

  • 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Actualizare software forum

#41 Useril este offline   admin 

  • Administrator
  • Grup: Admin
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 14-April 04

Postat 06 June 2011 - 03:15 PM

AlexPL, cum am scris si mai sus, logarea pe site-ul principal (partea cu galeria de imagini) a fost dezactivata. Versiunea anterioara a forumului era 'strans' integrata cu restul componentelor, si foloseau o baza comuna de utilizatori. Odata cu trecerea la noul format de forum, integrarea nu mai este posibila direct (versiunile de soft de pe site-ul principal sunt foarte vechi, si cei de la care am cumparat softul de integrare nu mai ofera suport pentru ele).
Va fi actualizat si softul pentru site-ul principal si galerie, este in plan si lucrez la asta, insa nu este finalizat inca. Nu pot sa zic cand va fi gata, pentru ca e destul de munca si timpul e cum e. Dar se va rezolva.
Intre timp, daca vrei sa postezi poze noi, le poti incarca direct in forum, fara sa faci apel la galerie.

#42 Useril este offline   caporalmusat 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Location:BRAILA
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 20 June 2011 - 10:12 AM

SALUTARE ! VA ROG SA MI EXPLICATI SI MIE PE ROMANESTE CE TREBUIE SA FAC CA SA NU MA LOGHEZ DE FIECARE DATA CAND INTRU PE SITE SAU ASA E PROCEDURA ACUM CA IN IN CEALALTA VERSIUNE NU SE INTAMPLA ASA ! MULTAM PT INTELEGERE !

#43 Useril este offline   kromag 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 522
  • Inregistrat: 06-May 09
  • Location:Rm. Sarat.

Postat 21 June 2011 - 12:28 PM

In primul rand felicitari pentru interfata grafica!
In al doilea rand, de fiecare data cand intru trebuie sa ma loghez (!). Asta cand pot sa intru.... ca in 90% din cazuri, cand dau click pe linkul Forumului, imi este afisata o fereastra cu "URL123..... Link is missing.... " si alte explicatii care nu-mi sunt CLARE. Acelasi lucru se intampla cand SUNT LOGAT si vreau sa ajung la root-ul Forumului (dintr-o sectiune oarecare sau chiar daca dau click pe http://www.cartula.ro/forum/).... :crazy: :crazy: (aici este pagina care imi apare)
Ce se poate face? Am instalat W7.
Multumesc.

Aceasta postare a fost editata de Kromag: 21 June 2011 - 12:38 PM


#44 Useril este offline   repede 

  • Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 55
  • Inregistrat: 10-February 11
  • Location:Bucuresti

Postat 21 June 2011 - 04:19 PM

Nu am studiat prea mult, dar de ce i-mi apare chestia aia cu cutting Url SMALL, WINDOWS 7, CRAPP!

Mai, daca mai vreti sa discutam, rezolvati problema cu LINK IS MISSING, bla, bla, bla, sau vreti sa ramaneti ascunsi doar pentru cunoscatori?

#45 Useril este offline   cartula 

  • Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04
  • Location:Bucuresti

Postat 21 June 2011 - 04:29 PM

Kromag si repede, as dori un screenshot cu eroarea care va apare.

Dupa descriere, aveti pe calculatoare un "ceva" care umbla la URL-uri. Nu pare sa aiba vreo legatura cu softul forumului, mai ales ca "url123.info" e un serviciu de scurtare a URL-urilor (in cazul lui Kromag)

Citeaza

Mai, daca mai vreti sa discutam, rezolvati problema cu LINK IS MISSING, bla, bla, bla, sau vreti sa ramaneti ascunsi doar pentru cunoscatori?

Repede, vrei te rog sa explici ce ai vrut sa spui aici? Nu prea imi este clar...

#46 Useril este offline   kromag 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 522
  • Inregistrat: 06-May 09
  • Location:Rm. Sarat.

Postat 21 June 2011 - 08:38 PM

La mine:
Google -> primele doua linkuri sunt cartula.ro si Forum Machete, modelism, hobby.
Intru pe cartula.ro (old version) si click pe meniul Forum. :pc: si apare pagina din postarea de mai sus (URL123.....). :help:
varianta II:
Intru din google direct la linkul forumului si iar .... URL123... :help:

Din cartula.ro nu te poti loga (sau cel putin eu nu m-am prins cum) .
Asa ca, pentru a intra pe forum, pierd cam 10 min (cu tot cu autentificare)....
Altceva nu mai stiu sa explic (ce imi umbla la url-uri din soft, habar n-am ce si cum....)
Deci..... :help: :help:
Si multumesc pt rabdare.

#47 Useril este offline   kromag 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 522
  • Inregistrat: 06-May 09
  • Location:Rm. Sarat.

Postat 21 June 2011 - 10:39 PM

Gata! Cred ca am rezolvat!
Am dat click la optiunea Delete my cookies din josul paginii din forum!
Sper ca asta a rezolvat problema mea (cel putin am 12 din 12 incercari fara sa-mi apara pag. cu URL123).

Aceasta postare a fost editata de Kromag: 21 June 2011 - 10:40 PM


#48 Useril este offline   flo 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2100
  • Inregistrat: 04-July 09
  • Location:Bucuresti

Postat 24 June 2011 - 11:11 AM

De ce nu pot vedea pozele de aici
http://www.cartula.r...post__p__130348

??

Multumesc.

#49 Useril este offline   Cyborg 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 501
  • Inregistrat: 01-April 09
  • Location:Bucuresti
  • Interests:WW2 armor, Sci-Fi scratchbuilding

Postat 22 July 2011 - 02:12 PM

Salutare,

nu reusesc sa trimit un pm altui coleg de pe forum... adica nu imi dau seama cum ar trebui sa procedez. multumesc pentru orice sugestie!
:)

Aceasta postare a fost editata de Cyborg: 22 July 2011 - 02:13 PM


#50 Useril este offline   Z-mare 

  • Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12273
  • Inregistrat: 07-December 04
  • Location:Sebes -Alba

Postat 23 July 2011 - 11:37 AM

http://www.cartula.r...tari-personale/

#51 Useril este offline   anakinu 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Location:PITESTI
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 18 August 2011 - 05:27 PM

Cum pot sa adaug un text sau o fotografie in postarile mele?
Poate nu m-am exprimat cum trebuie,dar este vorba despre asta :
Imagine atasata: intrebare.JPG

Multumesc !Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de anakinu: 18 August 2011 - 05:27 PM


#52 Useril este offline   Poetuldinlighean 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2389
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Location:Turda
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 18 August 2011 - 05:57 PM

Intri pe profilul tau, apoi urmezi pasii indicati cu rosu.
In zona incercuita, incarci ceea ce vrei sa apara ca si semnatura.
Salvezi modificarile, si gata.

Imagine atasata: 1-1240.jpg

#53 Useril este offline   anakinu 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Location:PITESTI
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 18 August 2011 - 06:38 PM

Multumesc mult Adi !Imagine postataImagine postata
Totusi daca vreau sa incarc o poza,nu-mi da voie sa incarc decat de pe adresa gen http//...; Daca vreau sa incarc la semnatura o poza din PC-ul meu cum fac?

Aceasta postare a fost editata de anakinu: 18 August 2011 - 06:45 PM


#54 Useril este offline   Z-mare 

  • Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12273
  • Inregistrat: 07-December 04
  • Location:Sebes -Alba

Postat 19 August 2011 - 07:25 PM

Anakinu, intii intra pe profilul tau apoi
- clic in coltul din dreapta sus, pe Edit my profile
- clic in stinga pe Change Signature
in fereastra deschisa, scrii ceva la semnatura, daca vrei, apoi folosind o functie de incarcat poze, de exemplu http://imageshack.us/ , incarci o imagine din calculatorul tau, apoi o copiezi in fereastra deschisa.

#55 Useril este offline   anakinu 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Location:PITESTI
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 20 August 2011 - 06:52 PM

Multumesc mult big Z !Imagine postata

#56 Useril este offline   Z-mare 

  • Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12273
  • Inregistrat: 07-December 04
  • Location:Sebes -Alba

Postat 08 September 2011 - 03:22 PM

Pe-dos, pe buna dreptate, sesiseaza faptul ca i-am trimis un mesaj fara dreptul de replica. Deloc intentia asta! Mesajul a fost trimis folosind varianta "scurta" a functiei PM, adica dind clic pe acel pliculet din stinga ferestrei de postare.
Cum intentia nu este de a bloca raspunsul la PM, indiferent de utilizator, poate se incearca remedierea situatiei.

#57 Useril este offline   Z-mare 

  • Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12273
  • Inregistrat: 07-December 04
  • Location:Sebes -Alba

Postat 02 October 2011 - 10:21 AM

Ca sa trimit doua e-mail-uri consecutive aceluiuasi utilizator, trebuie asteptat 15 minute. Nu se poate face ceva ca acest timp sa fie zero???

#58 Useril este offline   anakinu 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Location:PITESTI
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 03 October 2011 - 07:53 AM

Exista vreo posibilitate ca PM-urile sa "iasă in faţă" intr-o casuta, ca la varianta veche a interfetei ?
Sincer, uneori nici nu vad ca am un PM !
Toate cele bune !:drinks:

#59 Useril este offline   flo 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2100
  • Inregistrat: 04-July 09
  • Location:Bucuresti

Postat 03 October 2011 - 05:34 PM

N-ar fi rau sa fie astfel "anuntate" PM-urile.

#60 Useril este offline   anakinu 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Location:PITESTI
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 03 October 2011 - 09:21 PM

Sau măcar sa "clipocească"... sau altceva...
Nu stiu, dar sunt sigur ca puteţi rezolva chestiunea asta...Imagine postata

Arata acest topic


  • 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi