Actualizare software forum
Postat 06 June 2011 - 03:15 PM
Va fi actualizat si softul pentru site-ul principal si galerie, este in plan si lucrez la asta, insa nu este finalizat inca. Nu pot sa zic cand va fi gata, pentru ca e destul de munca si timpul e cum e. Dar se va rezolva.
Intre timp, daca vrei sa postezi poze noi, le poti incarca direct in forum, fara sa faci apel la galerie.
Postat 21 June 2011 - 12:28 PM
In al doilea rand, de fiecare data cand intru trebuie sa ma loghez (!). Asta cand pot sa intru.... ca in 90% din cazuri, cand dau click pe linkul Forumului, imi este afisata o fereastra cu "URL123..... Link is missing.... " si alte explicatii care nu-mi sunt CLARE. Acelasi lucru se intampla cand SUNT LOGAT si vreau sa ajung la root-ul Forumului (dintr-o sectiune oarecare sau chiar daca dau click pe http://www.cartula.ro/forum/)....

Ce se poate face? Am instalat W7.
Multumesc.
Aceasta postare a fost editata de Kromag: 21 June 2011 - 12:38 PM
Postat 21 June 2011 - 04:29 PM
Dupa descriere, aveti pe calculatoare un "ceva" care umbla la URL-uri. Nu pare sa aiba vreo legatura cu softul forumului, mai ales ca "url123.info" e un serviciu de scurtare a URL-urilor (in cazul lui Kromag)
Citeaza
Repede, vrei te rog sa explici ce ai vrut sa spui aici? Nu prea imi este clar...
Postat 21 June 2011 - 08:38 PM
Google -> primele doua linkuri sunt cartula.ro si Forum Machete, modelism, hobby.
Intru pe cartula.ro (old version) si click pe meniul Forum.

varianta II:
Intru din google direct la linkul forumului si iar .... URL123...

Din cartula.ro nu te poti loga (sau cel putin eu nu m-am prins cum) .
Asa ca, pentru a intra pe forum, pierd cam 10 min (cu tot cu autentificare)....
Altceva nu mai stiu sa explic (ce imi umbla la url-uri din soft, habar n-am ce si cum....)
Deci.....

Si multumesc pt rabdare.
Postat 21 June 2011 - 10:39 PM
Am dat click la optiunea Delete my cookies din josul paginii din forum!
Sper ca asta a rezolvat problema mea (cel putin am 12 din 12 incercari fara sa-mi apara pag. cu URL123).
Aceasta postare a fost editata de Kromag: 21 June 2011 - 10:40 PM
Postat 24 June 2011 - 11:11 AM
Postat 19 August 2011 - 07:25 PM
- clic in coltul din dreapta sus, pe Edit my profile
- clic in stinga pe Change Signature
in fereastra deschisa, scrii ceva la semnatura, daca vrei, apoi folosind o functie de incarcat poze, de exemplu http://imageshack.us/ , incarci o imagine din calculatorul tau, apoi o copiezi in fereastra deschisa.
Postat 08 September 2011 - 03:22 PM
Cum intentia nu este de a bloca raspunsul la PM, indiferent de utilizator, poate se incearca remedierea situatiei.