Ofer spre vanzare sau schimb cu kituri aero 1:48, 1:32 sau blindate 1:35, un set de colectie PIKO Junior scara HO, compus din:
- Locomotiva cu abur clasa 80 0-1-8 cu doua axe,
- 4 vagoane de calatori cu 2 axe;
- 36 buc. sine curbe;
- 2 buc. sina dreapta;
- 2 buc. macaz drept;
- un tampon;
- comutator de comanda cu 5 pozitii, pentru baterii.
- variator electronic Mehano.
=Pretul este de 230 lei=
L-am luat recent de la cineva de pe forum si cu ce am mai avut eu am vrut sa incep o mica diorama, dar imi dau seama ca nu o sa am nici timpul nici spatiul pentru asa ceva, abia reusesc sa mai lucrez la cate o macheta....
Ofer spre vanzare sau schimb cu kituri aero 1:48, 1:32 sau blindate 1:35, un set de colectie PIKO Junior scara HO, compus din:
- Locomotiva cu abur clasa 80 0-1-8 cu doua axe,
- 4 vagoane de calatori cu 2 axe;
- 36 buc. sine curbe;
- 2 buc. sina dreapta;
- 2 buc. macaz drept;
- un tampon;
- comutator de comanda cu 5 pozitii, pentru baterii.
- variator electronic Mehano.
=Pretul este de 230 lei=
L-am luat recent de la cineva de pe forum si cu ce am mai avut eu am vrut sa incep o mica diorama, dar imi dau seama ca nu o sa am nici timpul nici spatiul pentru asa ceva, abia reusesc sa mai lucrez la cate o macheta....
Pagina 1 din 1
De vanzare sau schimb set Piko Junior
Postat 22 June 2011 - 09:44 AM
Mesaj generat automat
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: nu mai e de actualitate
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: nu mai e de actualitate
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
- ← SIB, nr. 1-6 de vanzare
- Vanzari, Cumparari, Schimburi
- Vand Grille M Panther si Wirbelwind facute →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1