Macheta avion
Postat 29 June 2011 - 07:58 AM
Postat 29 June 2011 - 03:32 PM
johnreno36, la 29 June 2011 - 07:58 AM, a spus:
Citeste aici
Postat 29 June 2011 - 05:03 PM
Stageexp mi-e putin cam jena, nu am reusit sa gasesc ceva date despre respectivul avion sunt cam varza cand vine vorba de internet sau calculatoare.
Avionul respectiv l-am vazut la muzeul aviatiei si mi-a placut foarte mult, de fapt doar genul asta de avioane-mi plac.
Multam fain si spor
Am reusit sa mai gasesc doua poze, dar nu am reusit sa aflu cum se numesc avioanele
Postat 29 June 2011 - 05:32 PM
1. Herbert Müller DDMH22 (cu matricola D-EDMH), cel din imagine se afla in muzeul din Oberschleissheim .
2. Fokker D VII ( cel cu vopsire "Lozenge"), in prezent aflat in patrimoniul Deutsches Museum.
Pe respectivul blog (de unde ai preluat cele doua imagini), nu exista o legenda a lor ? Sau vorbim aici (oare) de un topic "test" ?
Spor sa ai pe mai departe.
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 29 June 2011 - 05:35 PM
Postat 29 June 2011 - 08:05 PM
Si ca sa fie raspunsul complet la ceea ce ai intrebat aici; cum bine zice si colegul Paul mai sus, aparatul tau din prima imagine postata este un TB 8 Bristol-Coanda (sau invers )
Adica asta :
Postat 29 June 2011 - 08:40 PM
Vrei sa faci machete dupa planuri/schite ,sau sa asamblezi kituri ?
Si il vrei in mod anume pe Coanda/Bristol ori iti plac aparatele biplane, in mod general,cele din WW1 si perioada interbelica ,in mod particular ?
Daca vrei sa lucrezi dupa planuri/schite ,este de presupus ca ai ceva experienta.
Daca optezi pt.kituri ,stabileste o scara de lucru si vezi pe urma.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 29 June 2011 - 08:41 PM
Postat 29 June 2011 - 09:14 PM
Salutare Longinus, deocamdata incerc sa fac numai dupa schite-planuri si da imi plac biplanele in mod deosebit.
Longinus dupa 5 luni nu pot sa spun ca am experienta, pina acum am lucrat doar la o corabie care va fi gata peste 1 an.
Treaba este ca Modelismul asta m-a prins si-mi place mult de tot, si am si multa ambitie.
Deci, acum multumita colegului care mi-a dat schita acum ma pot apuca de treaba, nu-mi va iesi din prima tot inainte nu ma las.
Rugamintea mea ar fi, din cand in cand sa mai aruncati un ochi si pe aici, zilele urmatoare voi posta aici ce iese.
Multam fain inca o data.
Postat 29 June 2011 - 09:44 PM
Daca te pasioneaza subiectul aero si in special aparatele biplane, eu m-am gandit (si ti-as sugera) sa incepi cu ceva mai simplu in forme si care se preteaza si la lucrul in lemn.
Ai mai jos planurile unui aparat de antrenament folosit in aviatia suedeza, la care ai sectiuni si mai ales forme simple, care il fac mai propice pentru ceea ce vrei tu.
Daca crezi ca-ti place masina in cauza e ok. E biplan, e simplu in forme; sper sa-ti placa.
Alte detalii despre masina se gasesc fie pe net, fie intreband pe aici.
Spor sa ai si sa ne arati ce-ti iese din maini.
Cheers
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 29 June 2011 - 09:45 PM
Postat 30 June 2011 - 07:23 AM
Te pot ajuta cu un plan pentru acest avion, totodata iti recomand cartea "Henri Coanda si creatia sa tehnica din perioada 1906-19018" unde vei gasi fotografii exceptionale cu biplanele Coanda.
Pasiunea pentru biplane se poate satisface realizand biplanele construite de romani si in Romania.
Aceasta postare a fost editata de Radu-Dan: 30 June 2011 - 07:28 AM
Postat 30 June 2011 - 07:29 PM
Deci, nu te supara, inceraca sa-mi urmezi sfatul.
Postat 17 July 2011 - 09:38 PM