Bunaziua si Sarbatori fericite si tot ce va doriti!!! Sunt nou venit pe forumul acesta, si pot sa zic ca sunt nou si in ale' modelismului.Singurele mele machete facute pana acuma sunt: un T80 BV de la Revell si un F-14 tomcat tot de la Revell.Prezentarea mea find spusa, as dori daca sunteti de treaba sa-mi dati niste sfaturi, in legatura cu: ce instrumente imi trebuiesc in afara de lipici si vopsele? De exemplu pentru un kit de vehicule militare 1:72 sau 1:35 de dificultate medie de la Zvezda, Trumpeter sau Tamya. Ce lipici imi recomandati? Ce vopsele imi recomandati? Pot sa folosesc lipici si vopsele de la Revell pentru a construi un kit de la alta firma, precum cele enumerate mai devreme? Daca mai aveti ceva de spus unui incepator, nu ezitati, va rog, deoarece nu pot sa ma apuc de un kit nou, fara sfaturile celor care au facut zeci de machete pana acuma.
Ultima mea nelamurire ar fi , de ce la mai toate produsele de pe magazinele online Parcmodels.ro si machete.ro , sunt indisponibile, la cat timp reinnoiesc stocul , pentru ca la ora actuala nu gasesc mai nimic din ce m-ar interesa! Sper sa puteti sa ma ajutati, si inca odata va urez Sarbatori fericite voua si familiilor voastre! Pax