Pagina 1 din 1

fantezii, barcute, miniaturi

Postat 31 December 2011 - 11:21 AM

Postat 31 December 2011 - 12:32 PM
						Eu cred ca nici in real nu se vede bine prin acea sticla ... eu asi schimba sticla cu una mai "limpede"  si asi pune o apa mult mai deschisa la culoare ( fara scoici ) ... in rest pentru mine totul e excelent la ceva atat de mic pe care eu nu-l voi putea face vre-o data ...

Aceasta postare a fost editata de staric: 31 December 2011 - 12:35 PM

Postat 31 December 2011 - 12:53 PM

Postat 24 January 2012 - 09:12 PM
						Buna seara   

Vazand ce se intampla pe aici , m-am hotarat sa va arat si eu cu ce m-am chinuit inainte de sarbatorile de anul trecut.
 , m-am hotarat sa va arat si eu cu ce m-am chinuit inainte de sarbatorile de anul trecut.  
Sper sa va placa.
Cea mai mare greseala a fost crearea "apei" din sticla. Am folosit ceara rasa, am pus-o in sticla si am incalzit sticla pe dedesubt cu un pistol cu aer cald pana s-a topit si s-a nivelat ceara. MARE GRESEALA.... Vaporii de ceara s-au lipit de sticla dupa racire pe interior si n-am reusit sa curat 100%. In realitate sticla este mai transparenta, dar tot neclara e
 Vaporii de ceara s-au lipit de sticla dupa racire pe interior si n-am reusit sa curat 100%. In realitate sticla este mai transparenta, dar tot neclara e   

Informatii:
corpul navei: balsa
catargele: bete de frigarui
Vele: servetele fine
Apa: ceara decorativa albastra
dimensiuni: mici 

Si acum poze
Numai bine

Vazand ce se intampla pe aici
 , m-am hotarat sa va arat si eu cu ce m-am chinuit inainte de sarbatorile de anul trecut.
Sper sa va placa.
Cea mai mare greseala a fost crearea "apei" din sticla. Am folosit ceara rasa, am pus-o in sticla si am incalzit sticla pe dedesubt cu un pistol cu aer cald pana s-a topit si s-a nivelat ceara. MARE GRESEALA....
 Vaporii de ceara s-au lipit de sticla dupa racire pe interior si n-am reusit sa curat 100%. In realitate sticla este mai transparenta, dar tot neclara e
 Informatii:
corpul navei: balsa
catargele: bete de frigarui
Vele: servetele fine
Apa: ceara decorativa albastra
dimensiuni: mici

Si acum poze
Numai bine
Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Ajutor
 Ajutor

Sus
 Sus

Sunt sarbatorile si se aplica urarea ,, sa aiba parte numai de venin / crasmarii care toarna apa in vin''
 Sunt sarbatorile si se aplica urarea ,, sa aiba parte numai de venin / crasmarii care toarna apa in vin'' si umplute cu astfel de fantezii .
  si umplute cu astfel de fantezii .