Muimota
Postat 10 October 2015 - 10:41 PM
Salutari la toti , din pacate pt ca mi sa inbolnavit ajutorul nu am continuat , si am schimbat si stungul de la proxxon cu unul rusesc din ani 90 Stanko 3 inch.Daca va intereseaza instalatea si prestatiile deschid un topic 

Aceasta postare a fost editata de Neastefan: 10 October 2015 - 10:47 PM
Postat 27 May 2016 - 10:32 PM
MulÈ›umesc la toÈ›i pr aprecieri si din partea ajutorului. Nici matale nu glumeÈ™ti neacosteo văd ca eÈ™ti hotărât si matale , păcat ca nu prea are multe Șantiere forumul sa mai vedem si noi câte ceva nou . O sa postez un video cu funcÈ›ionarea cabestanului( cred ca aÈ™a se chiama). Cât despre fotografii făcute mai bine am grăit cu un prieten sa mi le facă el ca eu nu sunt prea bun la aÈ™a ceva. Salutari la toÈ›i si spor la modelat
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Postat 27 May 2016 - 10:41 PM
Între bare ! Cumva È™tie cineva cum sa postez un video?https://vimeo.com/168400664 m-a scuzaÈ›i pt coloana sonora nu mi-am dat cu seama si am reuÈ™it sa postez filmul . Salutari la toÈ›i
Aceasta postare a fost editata de Neastefan: 27 May 2016 - 10:50 PM

Ajutor

Sus

si luminile de navigazie

salutari la toti ,neavand la dispozitie prea mult timp lucrarile la santier decurg anevoios si incep sa pierd diopriile pe drum. am terminat cabina capinalui si am trecut la cabina de comanda. spor la modelit 

,lipseste busola

de tipul Hall , este a treia cea de rezerva ce va fi poziționată pe punte