Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 Caesar-German sIG33 Cannon with Crew - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 Caesar-German sIG33 Cannon with Crew (IMG&Link Review)

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 16 March 2012 - 12:40 PM

Acesta este un set nu foarte cunoscut si promovat dupa cum merita, intrucat reprezinta singura oferta in plastic tare de la cel mai prolific manufacturier de nemti din WWII la scara 1/72.
In plus, dupa cum veti putea observa, include culee separate pentru arme si echipament, exact ca Preiser si Dragon.
De asemenea, tunul pare turnat in aceeasi fabrica unde tunul le.IG18 de la Pegasus Hobbies a fost facut.
pentru mai multe detalii, puteti vizita recenzia:

http://www.network54...amp%3BReview%29

Desi am cumparat 3 cutii din acest set, datorita lipsei de timp, am folosit aici doar continutul a doua cutii.
Imaginile prezinta pozitiile standard si conversiile pe care le-am realizat pe figurinele dintr-o alta cutie.
Sper sa va placa acest post si recenzia aferenta.

Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#2 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 19 March 2012 - 03:09 PM

Excelent,totusi ,parca imi plac mai mult cele 2 seturi Zvezda,prezentate inainte.Comparativ cu figurinele Zvezda,tie cum ti s-au parut?

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 20 March 2012 - 04:09 PM

Vezi postareadani, la 19 March 2012 - 03:09 PM, a spus:

Excelent,totusi ,parca imi plac mai mult cele 2 seturi Zvezda,prezentate inainte.Comparativ cu figurinele Zvezda,tie cum ti s-au parut?

Salut Dani,

Intr-adevar, in materie de sculptura pe figurine, cele de la Zvezda sunt superioare......cateodata matrita mai da unele rateuri si la Zvezda insa sunt un mare fan al acestor seturi....

Este incredibil nivelul de detalli pentru pretul platit pentru un astfel de set....
Cred ca cele mai bine turnate figurine de la Zvezda sunt artileristii de la Pak35/36 urmati de cei din leFH 18 si cei de la FLAK 20 mm .... Cel mai interesant set de la Zvezda pana iin prezent este cel referitor la trupa de recunoastere cu radio... sper ca in vreo luna, doua sa termin conversiile incepute pentru aceia .......:dribble: :dribble: .

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi