Forum Machete,Modelism,Hobby: Octavian - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Octavian's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
131 (0.02 pe zi)
Cel mai activ in:
Diorame & vignete (60 postari)
Inregistrat la:
12-August 05
Vizualizari:
3701
Ultimul click:
Useril este offline Oct 16 2009 10:29 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:...EPAVA...

    18 July 2007 - 06:25 PM

    Nu cred... oricum.... nu e nimani care sa mai fi facut asa ceva?
    Chiar nu imi poate spune nimeni daca pot folosi tot revell ( vopsea & adezivi & lac ) fara sa se degradeze in timp macheta sau sa afecteze pestii....
    :whistle: :-? :lol:
  2. In topicul:DIORAMA WW2

    10 January 2007 - 11:58 PM

    " PPS Daca Tigerul ala cu turela intoarsa apuca sa traga, poate distruge toata puterea de foc a companiei, si nu cred ca este bine.... "
    .... AlexPl...te-ai gandit ca poate favorizam nemtii cand am facut diorama?? :whistle: :hammer: ;-)


    Serios vorbind acum preciez postare ta si ale lui Cid pentru care vreau sa va multumesc.
    Nu ... nu am facut armata, si nici nu am intentionat vreodata. Apreciez sfaturile pe care le-am citit de la voi mai ales, intr-un cat le gasesc utile si cu adevarat constructive. In unele din cazurile prezentate de voi am fost furat de peisaj...adica pur si simplu mi-au placut lucrurile cum ar arata daca...si au iesit asa cum sunt, fortand limitele realitatii.

    Inc o data multumesc, :-o :pint:
  3. In topicul:DIORAMA WW2

    06 January 2007 - 02:14 AM

    Ai dreptate in privinta greutatii Tiger-ului 2. Initial se aseza bine pe sol, pana la asezarea unei portiuni de iarba :roll: . Mersi pt. observatie. Se va remedia.


    mersi
  4. In topicul:DIORAMA WW2

    06 January 2007 - 01:56 AM

    Crios, mersi pentru opinii si cam asa e. As fi putut mai mult la apa&pod, astfel incat sa dau o notya mai mare de realism. Apreciez sfaturile tale caresi le-am mai gasit utile si inainte. Multzam.

    Mersi Marhaba, intradevar mereu o sa fie ceva de facut astfel incat e greu sa spun intr-o buna zi terminat. Mereu ar putea fi ceva de adaugat. In privinta cladirilor sunt facute din bete de chibrit lipite cu aracet. Peste stratul de bete de chibrit este un strat subtire de ipsos ( spune`i tencuiala sau cum vrei ).

    Danu, inca de la inceput am spus probabil ca ai mis ca diorama prezinta anglo-americani & nemti. E drept ca scena aliata e predominata de amercani intr-un cat este un singur englez care si ala sta pe terasa cabanei mici de lemn si are o statie radio in mana... si bineinteles mai e cromwel-ul care nu cred ca a fost omis la fel ca si ofiterul englez. Ce sa zic... restul de englezi erau inghesuiti in cabana la ceai.... probabil era ora 5 :hammer: .
    Cat despre Dodge M6 a fost facut in multe variante. Apreciez spiritul tau de observatie. Intradevar varianta cu tun , nu cea de transport de langa cabana nu am gasit informatii despre prezenta ei decat in Africa , Sicilia si Italia. Totusi mie mi-a placut mult macheta ... prea mult ca sa nu o alatur grupului creat pe mal, alaturi de celalat jeep. Poate o sa o inlocuiesc cand o sa gasesc ceva care sa imi placa mai mult ...sau la fel de mult.

    Alexie... mersi :hammer: :hammer:



    Dani draga, nemtii defapt nu sunt nemti sunt revell si americanii italieri . Deci.... :whistle:


    Una peste alta multzam tuturor. Cu respect, Octavian
  5. In topicul:DIORAMA WW2

    05 January 2007 - 02:09 PM

    " Pomul este de la trenulete. "


    Dap... mi-au placut cum arata .... mai putin vreo 2 care sunt din bucati de gard viu, fapt pentru care tin sa multumesc Universitatii Politehnica Bucuresti pentru contributie :D ( cei fara frunze sau cu frunze putine )



    "1. Sunt sanse sa o vedem LIVE?"



    Momentan este prea grea ca sa poate fi mutata. Adica daca o ridic se rupe. Dar aspectul asta urmeaza sa fie remediat curand. Chiar si asa deplasarea ei e o problema considerabila datorita dimensiunilor.
    In concluzie poate fi vazuta live in cadrul unei vizite acasa. Altfel nu prea vad cum. Deci DA, daca vrei cu cea mai mare placere.



    "2. Calea ferata ce trece apa este pe un podet?"



    Asa ceva , da.



    " 3. Cred ca gasesc raspuns la o veche dilema de-a mea, in spatele tunelului ..cum se termina diorama...este orificiu, este unghi de 90 vopsit neutru, relieful coboara pana la margine...cum? cum? "



    Partea stanga a dioramei este unde situata mai sus, pe o forma de relief mai ridicata . Tunelul de fapt nu duce nicariei intr-un cat diorama trebuia sa se si termine undeva. Practic este doar un orificiu infundat. Sper ca poza asta sa iti raspunda la intrebare.

Prieteni

Octavian nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Octavian nu are comentarii la profil inca.